Meklē blogā

Labākie un sliktākie izlietotie produkti

Ilgu laiku domāju, vai ieviest savā blogā šādu rubriku, bet tomēr, sapratu, ka gribu to veidot pa savam, mazliet parunājot par tiem izlietotiem produktiem, kuriem kaut kādā ziņā gribēju piešķirt ko īpašu, kādu īpašu vērtējumu, pozitīvu vai negatīvu.
Tā tad- mani izlietotie produkti, kuri man likās interesanti:


Sejas krēmi:

Biotherm Aquasource 50ml gēlveidīgs krēms normālai/kombinētai ādai, ļoti interesants produkts, jo lietoju jau otro iepakojumu, tāpēc  ka viņam ir interesanta īpatnība, ādai noņem tādu kā tūksainumu, sajūta, ka darbojās dziļos līmeņos, āda kļūst elastīgāka. Noteikti pirkšu atkārtoti, nu jau trešo reizi, labs produkts.
Mīnuss - viņa iegūst dīvainu spīdumu, tāds mitruma spīdums, kas nav diezko estētisks, seja ir mazliet lipīga,bet ja klāj kaut ko pa virsu ir diezgan normāls.

Korres Magnolia Bark first wrinkles 40ml dienas krēms -  uzklājot ir ļoti aktīva un patīkama sajūta uz sejas,  liftiga sajūta, izlietoju un ļoti iepatikās rezultāts, jo uzklājot pat dienās, kad gulēts pārāk maz, ūdens dzerts pa maz un vispār  slimošanas laikā šis krēms pārvērš ādu un to atdzīvina. Dabisks produkts, bez parabēniem, silikoniem un visa pārējā. Nepirkšu atkārtoti, jo liekās dikti stiprs, pagaidīšu vel kādu laiku, kad tas būs piemērotāks.
Mīnuss - LV nav nopērkams.

Planeta Organica Moisturizing face cream-serum 100 ml! tilpums jau vien ir vērts, lai to izceltu, tiešām labs mitrinošs produkts, par  mazām naudām,  vairāk piemērots  jaunai ādai, nekādus brīnumus nedara, bet man patika uzlikt uz vakaru kā masku, no rīta āda bija ļoti patīkami atpūtusies. Noņem vieglus ādas iekaisumus. Priekš sevis nepirkšu atkārtoti.
Mīnuss - dēļ lielā tilpuma apnika, klasiska krēma smarža, mazliet atgādina bērnību un tantuku seju krēmu smaržu :)

Madara sos moisture cream 50ml -  ļoti patīk specifiskā zālīšu smarža! Vīram dikti nepatika tieši smarža uz manas sejas, bet tas netraucēja man šo produktu lietot. Sāku viņu lietot tad, kad biju noķērusi nenormālu alerģiju gan no sejas losjona, gan no vitamīniem, kuriem bija klāt citrons, kas man ir alergēns. Vienīgais krēms, kas man nekoda sejā un ļāva uz nakts laiku atpūtināt un apārstēt seju, jo āda tad bija tik sarkana un pumpaina, ka bail bez grima uz ielas iziet! Turpināju lietot arī pēc šim šausmām, tad kad manīju, ka izmetās kāda alerģija vai pumpa -viņš lieliski nomierināja ādu.
Nezinu vai pirkšu atkārtoti, jo taisu pauzīti Madaras produktiem, savādāk ādā pie viņiem ļoti pierod un nejūt to efektivitāti.

Mīnuss - nedomāju, ka viņš dod īpašu mitrināšanu, drīzāk uzlabo ādu kopumā, tāpēc kā dziļi mitrinošo produktu es šo nelietotu.

Lumene  mirdzuma krēms ar C vit. 100ml iepakojums. Lietoju ziemas perioda jo bija ļoti trekns prieks manas kombinētās/ taukainās ādas, bet tā kā ziemas periodā viņa kļūst kombinēta  bija lielisks tieši dēļ mazajiem mirdzuma pigmentiem, kuri radīja vienmērīgu ādas toni, vairāk viņu uztvēru kā izgaismotāju, ko lietot ziemas laikā, lai ādu neaprauj aukstumiņš. Loti patika C vitamīna smarža, tāda mazliet skāba smarža, bet patīkama. Laba cena lielajam iepakojumam.Bez parabēniem. Ziemas produkts, ko pirkšu atkārtoti.

Mīnuss - ja uzklāj parāk biezā slānī ir redzamas klājuma pēdas no mazajiem mirdzuma pigmentiem, itkā būtu uzsmērēts, kas balts uz sejas. Dēļ lielā iepakojuma apnīk lietot.

Serumi/ maskas:

Bioderma Hydrabio Serum 40ml - gēlveidīgs serums, kas ātri uzsūcās, lieliski mitrina, bet ne tik labi, kā Biotherm krēms, ko aprakstīju iepriekš, tomēr, ļoti labi nesajās zem kosmētikas, tieši tāpēc ir pieminēšanas vērts. Nav savādā taukainā - ūdeņainā spīduma pēc uzklāšanas. Iespējams nopirkšu uz kādu labu atlaidi.

Mīnuss - nesajūtu mīnusus, labs produkts, kas neizraisa alerģijas.

BiO2you Organic antiaging facial serum 15ml - labs savā darbībā, ātri iesūcās, lieliski darbojās, dabisks produkts, bez kaitīgām vielām, Labi darbojās un izlīdzina sejas krāsu, mazina grumbiņas. Diemžēl ir viens rezerves iepakojums jau iepirkts, nevaru sadūšoties vērt vaļā un lietot - nu tā smaka ir graujoša.

Mīnuss - Smarža! Smaržo pēc urīna! Es saprotu ka B vit  tā var smaržot, bet šī smarža ir tāda, ka otrā dienā uz sejas jūtama!!! Pumpītis tāds, ka šļakstās uz visām pusēm, grūti uzklāt! Lietojot nedēļu no vietas izmetās viegla alerģija. Sākumā nevarēju saprast no kā nāk tā smarža, iekāpju transportā un domāju, kur bomzis paslēpies.. a izrādās bomzis nebija, bija serums ar visu savu "smaržu".. Siltā laikā vājprāts! :)

Bioderma Hydrabio masque 75 ml iepakojums ar necaurspīdīgu krēmveida konsistenci - laba sejas maska, uz manas ādas gan dīvaini uzvedās, jo sākumā radīja apsārtumu, kurš pēc kāda mirklīša pazūd un tad arī pazūd sejas tūska, āda paliek maigāka un elastīgāka,  izejot kursu ādas stāvoklis manāmi mainās. Dēļ alerģijas nepirkšu atkārtoti.

Mīnuss - Tomēr veidojās alerģija ilglaicīgi lietojot, asaroja acis, beigās uzmetās kāda pumpa.

Sejas toniki:

Lumene natural code Anti-šhine toner 200ml - lietoju vasaras laikā, kad āda bija tāda taukaināka, kā arī , periodiski, kad sajūtu, ka ieiet taukainā fāzē un kad manai ādai uznāk vēlme pēc kādas pumpas, kam nav alerģisks raksturs, bet drīzāk aizsprostota āda. Jauki smaržoja pēc skābītes ar ziedainu aromātu, bez parabēniem. Vasaras produkts, iespējams iegādāšos atkārtoti, labāks par zaļo Biodermas micelāro ūdeni.

Mīnuss - īsti neatradu, jo darbojās labi, nesakairina ādu.

Planeta Organica  toniks 200ml caurspīdīgs viegli iedzeltens šķidrums -  interesants produkts ar to, ka kaut arī rada sajūtu, ka tas der tieši vairāk taukainai ādai ir jūtama argāna eļļas infūzija ūdenī, veidojot nomierinošu pēcnoti uz ādas, nesausina, izlietoju jau otro iepakojumu, skatīšos kā darbosies siltākā laikā. Pirkšu atkārtoti.

Mīnuss - tomēr vieglā spirtainā nojausma nepamet, tā arī neizpratu kāpēc, jo alkohols cik saprotu ir pievienots tikai smaržas kompozīcijas dēļ.

Lumene arctic aqua deep moisture eye gel 15ml caurspīdīgs želejveidīgs gēls- produkts kurš ir pilnīgi nekāds, es lietoju un lietoju, gaidīju kad viņš sāks kaut ko mitrināt, bet neko tādu nesajutu, atkārtoti uzklāju dienas gaitā un nekas nemainījās.Skaistās runas par arktisko ūdeni un dziļo mitrināšanu neattaisnojās.

Acis:

Mīnuss - Pats krēms ir liels mīnuss, diemžēl, jo Lumene produkti man ir ļoti tīkami. Salipināja ādu zem acīm, tad viņa pietūka, tad mēģināju uzklāt mazliet tālāk no acīm - bet vienalga nekāda efekta, neko nemitrināja. Noteikti nepirkšu atkārtoti.

Mati :
Yves Rocher Hair Repair oil 150ml - ļoti ekonomiska eļļa, lietoju veselu mūžību un knapi izlietoājās, ieklāju uz visu dienu, kad nebija nekur jādodas, efekts ļoti labs. bez silikoniem, ar  labajām eļļām , kas palīdz  matu augšanai -rīcineļļa, jajoba eļļa, makadēmijas eļļa  ar bāzes eļļām, bez kaitīgajiem piemaisījumiem produktā, bez parabēniem. Mati paliek mīksti, skaisti, spīdīgi, kā arī,  sajūta, ka veicināja matu augšanu, domāju iegādāties atkārtoti. Simpatizē matu produkti no YR.

Mīnuss -  neatradu.

Šie produkti lietoti ilglaicīgi un daudzi atkārtoti, bet protams, ir jāņem vēra mans ādas tips kombinēta ziemā, vasarā kas tiecās uz taukaino pusi, mans vecums šobrīd 31.gads, arī tas, ka es sekoju līdzi ūdens daudzumam uzturā, cenšos izdzert 1.5 - 2l ūdens katru dienu. Kā arī, tas, ka esmu alerģiska, tāpēc produktus izvēlos uzmanīgi.

Kā ar jūsu interesantajiem produktiem? Kas ir jūsu labākie/sliktākie ?

Ilze



10 comments

  1. Cik interesanti. Man āda arī taukaina, bet ziemā kombinēta un prasa vairāk mitrināšanas, taču ar Biotherm nu galīgi nesanāca sadraudzēties. Nosprostoja poras un metās pumpas.
    Arī nepatīk tie lielie iepakojumi, jo ar laiku apnīk produkts un rodas nepamatota nepatika pret to.
    Norēcos par bio2you. Cilveku reakcija apkārt gan jau bija līdzīga :D :D Tagad lietoju no šī zīmola krēmu ādai ap acīm, bet smarža noteikti cita :D Pagaidām neko labu par to pateikt nevar. Un pat šim pumpītis ļoti neērts.
    Daudz gan to trauciņu iekrājies. Es tagad sāku uzņemt lietošanas laikus produktiem, lai arī pašai aptuvena saprašana, cik vispār krājumos var brūt produktu, lai tie nebūtu lietošanā gadiem :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienu reizīti sastapu tādu pašu eksperimentu upuri sakarā ar Bio2you serumu, arī bija līdzīgas šausmas. ;) Tos pumpīšus jau gan viņi varēja nomainīt uz ko normālāku, savādāk šļakstīšanās liela a jēga maza!
      Interesanti par to Biotherm krēmu, jo man ādai baigi labi derēja, bet nu katram tiešām sava āda, pat ja ādas tips līdzīgs :)

      Dzēst
  2. Man vissliktākie ir Lumene produkti sejai, es nezinu, kāpēc, bet viņus lietojot man uzmetas vairāk pumpas kā pirmstam, laikam viņu sastāvā ir kāda lieta, kas izraisa tādu aleŗģisku reakciju.
    Apraksts par BiO2you produktu ģeniāls :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. He nu traki man ar to Bio2you produktu sanāca:D Varbūt citiem tā smarža kaut ko citu atgādina, bet man gan ne :D
      Interesanti par Lumenes produktiem, jo viņi tieši tādi bez liekiem alergēniem parasti.. nu jā, bet katrai ādai sava specifika..

      Dzēst
  3. Lietoju iepriekš arī to Lumene acu želeju ar arktisko ūdeni un tieši kā tu saki - salipina acis un mitrumu nedod. Komplektam - acīm sākās alerģiska reakcija :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl šis produkts nav diezko labs :( Tā jau Lumene bieži "nefeilo"

      Dzēst
  4. Medaļas otra puse - liela daļa bio traki ož! Tik patiesi apraksti, nespēju atrauties!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl tā ir sanācis, ka smaržu kompozīcijas ari visnotaļ dabīgas ;)..

      Dzēst
  5. Yves Rocher matu eļļu es arī nesen pabeidzu, man ar ļoti patika efekts un smarža dievīga

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Yves Rocher produkti visi tādi interesanti :) Tagad mēginu matu etiķi, liekas dikti labs :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma