Meklē blogā

ExpoBeauty2015


Šogad, pateicoties foršajiem ielūgumiem, ko vinnēju blogeru loterijās, guvu iespēju aiziet uz ExpoBeauty2015 , patiesībā, ja nebūtu saņēmusi ielūgumus, diez vai būtu gājusi, ņemot vērā, iepriekšējo gadu ne visai pozitīvo pieredzi.
Ierodoties, gan biju sevi no-motivējusi izklaidēties, nespringt un arī aiziet uz blogeru pasākumu, bet bieži vien jau gadās, ka mēs iedomājamies savu perfekto plānu, bet viņš izmainās, ši bija no tām reizēm.

Izstaigāju visus iespējamos stendus, sapirkos pāris sīkumus, kas bija pozitīvi, ka impulsīvais pirkums bija tikai viens, par to varu sevi uzslavēt, bet kā nu izstādes bez impulsīviem pirkumiem.
Iepirku Nyx butter lūpu krāsu #09 candy buttons bonbons un manu impulsīvo pirkumu ekstravagantajā krāsā  Nyx macaron #06 pistachio ( zaļgani- zilā krāsa) skaisto Nanshy  lūpu otiņu, ar skaisto futlāri, ko tik ērti nēsāt kosmētikas maciņā un nenocūkāt visu maciņu, par kur liels prieks, kādu laiku tādu gribēju nopirkt. Protams, cenšos eksperimentēt un nopirku arī Nanshy sūklīti  meikapa uzklāšanai,  eksperimentēju un salīdzināšu ar RT sūkli, pēc sajūtām tomēr atšķiras no RT sūkļa.
Ieraudzīju krāsojošo balzāmu, violetā krāsā , protams, ka paņemu, jo man ir ieslēdzies violetais periods, gribās atkal nokrāsot ( varbūt šis turēsies matos ilgāk?!) Lafiche firma, par kuru neko nebiju dzirdējusi, cerams, ka tas man "neatmaksāsies" pārāk dārgi.
Sagribēju paņemt melleņu kompleksu acīm, ilgi nekas tāds nav dzerts un intuīcija teica, ka būs labs produkts, bet  to jau ar laiku pamanīs.
Tad vel uztaisīju auras foto, ko nebiju taisījusi ļoti sen, rādījumi atbilda manām sajūtām par manu enerģētisko kopainu, tāpēc ir ok :)
 Sapirkusies šos labumus, gāju meklēt blogerus un kaut kā neieraudzīju, jo manu uzmanību novērsa vizāžistu darbu  uznācieni, kurus godam sabildēju gan "20.gs mākslinieki " Vari apskatīt šeit
 gan "Kosmiskā telpa"  Vari apskatīt šeit   un protams  "Ekstravagantā līgava" Vari skatīt šeit
Tā aizstatoties, aizfotogrāfējot,   nogulēju visu tikšanos, bet nu laikam jau tā vajadzēja. Kopumā par izstādi, nekādus lielos pārsteigumus neredzēju, daudzas lietas nesaistīja, likās interesanti ieraudzīt Auras foto šādā pasākumā, kā arī,  nemanīju ka šogad būtu bijusi MUFE uz pasākumu, kas gan apbēdināja, jo būtu gribējusi iepirkt kādu labu produktu ar atlaidi, ejot garām SLA stendam, nekas nepiesaistīja, kaut pats brends ir ļoti labs un kvalitatīvs, kā arī, pievilkos pie Inglot skaistajiem efekta pūderiem, bet nenopirku, jo izlēmu, ka tā jau pietiek. Daudzas citas lietas un produktus apstaigājot ļavos saprāta balsij, nenopērkot kārtējo zobu pastu, kas man nav vajadzīga ,vai  rožu krēmu, kuru nevarēšu izlietot līdz beigām. Žēl, ka no Atterances nebija foršie ķermeņa krēmi, tos gan  labprāt būtu iegādājusies.
Manās acīs, visu izstādi izglāba Vizāžistu un Body art`istu  konkurss, kas bija izdevies, tomēr, priecājos, par iegūtajiem produktiem, bet vai bija vērts iet?  Ja nav jāpērk ieejas biļete - tad jā.. savādāk... padomātu vel reizīti :)

Par pirkumiem izdevu 53euro :)


p.s  dienas pozitīvs ir tas, ka uzklātais meikaps turējās 15h ( no rīta uzkrāsoju savas pasteļu -nāras acis un tikai 4:00 ņemu nost, tušā bija mazliet nogājusi, bet ēnas turējās savā vietā UD acu bāze + Nyx jombo zīmulis strādā perfekti! )

Kā jums patika izstādē?
Ilze


Gosh volume skropstu tuša & Volume lip shine



GOSH Show Me Volume skropstu tuša

Valentīna diena jau pagājusi, bet es, nu beidzot esmu gatava atrādīt dāvaniņu ko saņēmu J
Man  bija interesanti iegūt savā īpašumā tādu Gosh tušu, kādu vel neesmu izmēģinājusi, tāpēc sāku . pirmais iespaids – ļoti klasiska kuplinoša tuša, ar standarta kuplinošo  birstīti,  atceros, ka tādu esmu lietojusi tikai skolas laikos, tā teikt, atgriežamies pusaudžu vecumā. Biju piemirsusi šis birstītes efektu, bet diemžēl, nācās atcerēties, jo uz manām skropstām īsti nedeva nekādu lielo efektu, drīzāk, ja to savieno ar pagarinošo birstīti tad būs labi, bet tā, viņa savas funkcijas pildīja un kuplināja, bet  man pasijās tomēr pagarinošais efekts.

Varat vērtēt uz manām acīm : Pirma bilde bez tušas,  
otrā ar vienu kārtu, trešā ar trim

Plusi tušā:
Nesatur parabēnus, smaržvielas ( kaut gan smaržo dīvaini, kaut kas pēc farmācijas ar kaut  kādu melnās tējas smaržu?!) ..
Der  jūtīgām acīm ( kam jāpiekrīt, jo acis netika kairinātas).
Labs tilpums 12ml ( kas ir daudz un pietiekami)
Nav pārāk slapja un sausa – zelta vidusceļš
Nebira & neizsmērējās


Mīnusi:
Nederīga īsām skropstām
Dīvaini smaržo..?! Protams, tuša jau nav jāosta, bet man tā sanāca. Biju gaidījusi patīkamo vaska smaržu, kuras nebija, kaut gan rakstīts, ka tuša satur dabisko vasku.
Minimāli saķep.

Rezumē:Kā kuplinoša tuša strādā tāpēc 8,5 no 10, bet īsti nav manām acīm, tāpēc vērtēt nebūtu objektīvi.
Gosh volume lip shine #red stiletto 05 tilpums 4ml

Man lūpu  spīdums parasti ir lieta, ko es nepērku, vai pērku impulsīvi  dēļ krāsas – jo man nepatīk tā lipīgā sajūta, kas rodas no lūpu spīdumiem un vel tā ieķepšana matos , kas gadās, ja mati ir izlaisti un ārā ir vējains laiks, kas pie mums nav retums, īpaši pavasari.
Bet tā, kā saņēmu šo dāvanā, devu tam iespēju ,vismaz tādā līmenī,  lai  saprastu, cik bieži vai reti to varēs lietot. Atzīšos, ka man šis lūpu spīdums patīkami pārsteidza, bet ne dēļ pigmentācijas, kas gan varēja but spēcīgāka, bet gan dēļ labās sajūtas uz lūpām, ko sajutu kad viņu lietoju. Šis spīdums man atgādina vairāk lūpu kopšanas līdzekli, nevis dekoratīvas kosmētikas elementu,  jo lūpas no viņa lietošanas kļuva mitrinātas un ļoti patīkami maigas.

Plusi:
Nav parabēnu , kas vienmēr ir +
Spf10
Loti laba mitrināšana
Smaržo pēc kaut kā garšīga, mazliet bērnības košļeņu smarža.
„Noēdas” vienmērīgi un lēnām

Mīnusi:
Mati pie viņas līp tāpat kā pie citam ;))
Nejutu ka manas lūpas būtu palikušas pilnīgākas, bet varbūt vienkārši nepiefiksēju.
Pigments ļoti maigs un nav izteiksmīgs, gribētos ko vairāk.
Rezumē : Patīk , cik man var patikt lūpu spīdums 8no 10 ( dēļ labās mitrināšanas)



Ar sveicieniem
Ilze 

p.s kā jums ar spīdumiem? Ir integrējušies ikdienas meikāpā? ;)

Inspired Spring Look from Kat Von D

Plaukst pavasaris ( kaut arī nav tik pavasarīgi kā gribētos)tomēr ir jūtamas pavasara vēsmas - ari man tāpēc es, gribēju padalīties ar kādu meikapu, kas  tapa Iedvesmojoties  no Kat Von D, man viņa kā personība liekās ļoti šarmanta un interesanta, mani vienmēr ir saistījušas personības, kas uzdrīkstas būt par sevi, pat ja sabiedrība tās nesaprot :)
"galvenā" modeļa lomā mans kaķis Ronis 

Acis :
Nars acu bāze
CalvinKlein #102 Moonstone , Mua #anfique, Paulas Choise Nude Mattes palete  #cream  #tan #chestnut  Micabella #6passion #19lavander #20ultraviolet
Essence 2in1eyeliner pen
Lord&berry acu zimulis #221black
Dzintars birstošās ēnas be trendy
Rimmel Scandal eyes Rockin`curves

Seja:
Max factor face finity primer
Calvin Klein infinite matte #203 toasted +Maybelline fit me #110 porcelian
Catrice konsileru palete
Mufe hd pressed powder








Lūpas:

Catrice dare to be nude

Sla Dermographic Lip Pencil

p.s Atrādu arī krāsojošo balzāmu jeans color purple  beidzot saņemos un ieliku  :))

Lai foršs pavasaris !
Ilze

L`occitane pārsteigumu kastīte viņai

Sanāca būt T/c „Spicē” kurā man nepatīk būt, pati nezinu kāpēc nepatīk, bet ne par to stāsts, tā nu ieraudzīju L`Occitane veikalu, ar laipnajām pārdevējām ( māk piemeklēt darbiniekus) pēc īsas sarunas sapratu, ka jauno skaistuma kastīti ir iespējams iegādāties uz vietas, kas ir ļoti ērti, jo biju domājusi, ka to var tikai caur interneta veikalu. Ilgi nedomādama iegādājos + feisbuka akcijas mazos krēmiņus.

Veram vaļā kasīti:

Kā jau vienmēr, sākumā aprakstīšu tos produktus, kuri manuprāt un priekš manis ir paši aktuālākie un interesantākie, bet pabeigšu ar tiem, kuri ir mazāk aktuāli.

Pats jaukākais produkts kastītē bija burvīgās  Neroli & orchidee perfumed soap 125gr -  godīgi sakot,  tā ir smarža, kas ir patiesi mana, es viņas pat noliku guļamistabā uz galdiņa, jo smarža ir tik fantastiska un neuzbāzīgi maiga, ka gribās to just „fonā” , esmu sajūsmā J
Neroli & orchidee lait parfume body milk 50ml – jūs jau sapratāt, ka tagad es esmu iemīlējusies šajā smaržā, tāpēc meklēšu pilno izmēru un cerēšu uz smaržām ar šo smaržu J
L'Occitane Precious Cleansing Foam Immortelle 50ml – attīrošās sejas putas,  man parasti šādi produkti nesajūsmina  jo liekās ka pārāk sausina ādu, bet šoreiz izmēģināju un tik traki kā parasti nebija, smarža ļoti patīkama, uzklājot maigās putas, rodas maigi eļļaina noskaņa.

Tagad  mazie paraudziņi:
Roku krēms ar šea sviestu  10 ml – ļoti barojošs un viņu roku krēmus  jau esmu periodiski lietojusi, tāpēc patīkami šādu mazulīti iegūt savā īpašumā, labi nesāsies nominās.

l'occitane creme radieuse hydration cream – paraudziņš  no angelikas sērijas, kuru gribēju izmēģināt, labi ka bija šeit iekšā, jo man tik izcilu mitrināšanu nedeva, tāpēc nemeklēšu lielo iepakojumu.


l'occitane almond milk concentrate – šo produktu ir pārvērtējuši, ir jau protams labs, patīkams, bet laikam tomēr cena atturēs iegādāties lielo iepakojumu, protams, ja būtu labas atlaides.. varbūt..

l'occitane shampoo body & strength ar piecām ēteriskajām eļļām -  labi putoja, patīkams šampūns

l'occitane repairing mask ar piecām ēteriskajām eļļām – diemžēl  matiem nepietika, likās, ka īpašu efektu nedod vienīgi kļuva tādi kuplāki, mīkstāki, prasījās vairāk produkta.

l'occitane precious bb cream  tonīti  gaišākā iespējamā – īsti man „neierakstījās” varbūt vienkārši nav mans produkts.

Vērtējums : Man ļoti patika,  bija labs līdzsvars starp lielāka izmēra produktiem un paraudziņiem, protams, ja  nebūtu tik patīkama smarža ziepēm un ķermeņa krēmam es varbūt domātu citādi J

Stabils 8 no 10  ( būtu sejas putu vietā kāds cits produkts, liktu 9)
Cena : 17,90 euro


P.s  Mazais pārsteiguma roku krēmu komplekts pa 2euro ( tā bija feisbuka akcija, standarta cena 7 euro )
Roku krēmi 10ml katrs, ar  Rožu un  Vaniļas aromātu – arī ļoti barojoši,  20% šea sviestu var labi just cauri, kādu mirkli nākas pagaidīt, kamēr iesūcās ādā. 




Lai pavasarīgi

Ilze

Green People aloe šampūns un balzāms sausiem matiem

Eko šampūna un balzāma uznāciens, kas izrādījās ekonomisks un ļoti pat vērtīgs sausu, balinātu, bojātu matu īpašniecēm.  Esmu pamanījusi ka pēdējā laikā  šampūnos ir ne tikai eļļu trends, bet arī  alvejas trends, tā  it kā  visi būtu sapratuši, ka šo augu var un vajag izmantot ķermeņa kopšanā.


Mazliet informācija ko atradu no ražotāja:

Daily Aloe Shampoo 200ml
Nomierinošs, dabisks šampūns visiem matu tipiem
-          Padara matus maigus un attīrītus
-          Maiga, kairinājumu neizraisoša formula visai ģimenei
-          Dabīgas putujošas īpašības-  nesatur SLS
-          Mazs tilpums ilgam laika periodam! Ar vienu iepakojumu pietiek aptuveni par 3 reizes ilgākam laika periodam kā tradicionālajiem šampūniem
Green People Daily Aloe Shampoo ir radīts bez  SLS/ SLES, alkohola (etilalkohola, etanola), parabēniem, mākslīgām smaržvielām, petroķīmijām, metilsotiazolinona, metilhloroizotiazolinona, ftalātiem un mākslīgām smaržvielām, lai sniegtu jums vistīrāko šampūnu, ko daba var piedāvāt.
Sertificētas organiskas sastāvdaļas.
Šis produkts satur godīgā tirdzniecībā iegūtas sastāvdaļas.
Ieteicams vegāniem un veģetāriešiem.

Daily Aloe Conditioner 200ml
Dabisks kondicionieris normāliem vai sausiem matiem
-          Intensīvas iedarbības kondicionieris viegli pakļaujamiem, spīdīgiem matiem
-          Padara matus veselīgus, zīdainus un atjaunotus
-          Bagatināts ar proteīniem un dabīgajiem B vitamīniem
-          Atjauno matu dabisko mitruma līmeni un mirdzumu
-          Ieteicams ikdienas lietošanai visai ģimenei
Green People Daily Aloe Conditioner ir radīts bez SLS/SLES, alkohola (etilalkohola, etanola), parabēniem, petroķīmijām, metilsotiazolinona, metilhloroizotiazolinona, ftalātiem un mākslīgām smaržvielām, lai sniegtu jums vistīrāko kondicionieri, ko daba var piedāvāt.
Satur 92% sertificēti organisku sastāvdaļu.
Šis produkts satur godīgā tirdzniecībā iegūtas sastāvdaļas.
Ieteicams vegāniem un veģetāriešiem.
Mans viedoklis un pieredze J
Man ļoti patīk  lietot eko produktus tāpēc es nopriecājos kad šos te  saņemu dāvanā uz savu vārda dienu ;)  Gaidīju līdz viņiem pienāks rinda, manā tā jau garajā šampūnu un balzāmu plauktā un protams, ka sagaidīju. Iepriekš nebiju īsti interesējusies par šiem konkrētiem produktiem, tāpēc nezināju ko gaidīt un tas bija labi, jo deva iespēju uz tiem paskatīties objektīvāk.
Pirmā lieta, kas pārsteidza – tā ir spēja putot, sāku meklēt vai tik es neesmu nokļūdījusies ar eko šampūnu, jo parasti viņi nemīl putot un ir jālieto samērā daudz uz maniem garajiem matiem, bet nē, šoreiz šis putoja labi, veidojot biezas putas, labi attīrot matus un galvas ādu. Smarža ir  minimāla, patīkami  maigi smaržojot piepildija telpu ar tādu veselīgu dabisku aromātu.
To pašu varu attiecināt arī uz balzāmu, prasījās pavisam maz līdz mati bija veiksmīgi pabaroti un mitrināti.
Produktiem piemīt alvejiskā želejiskā noskaņa, kas principā man patīk alvejas šampūnos, nekādu alerģiju vai niezi tie neradīja, pēc izžāvēšanas mati palika ļoti viegli un mirdzoši, pilnībā perfekti, tikai – ļoti ātri sataukojās,  jau tās pašas dienas vakarā izskatījās ta, kā man būtu izskatījušies nākamajā dienā, domāju, ka mani mati nav tik ļoti bojāti, pat neskatoties uz to, ka ir krāsoti, tāpēc šis nav maniem matiem top produkts, bet uz bojātiem tas varētu sevi parādīt vienkārši spīdoši.
Verdikts: 7 no 10 ( labs, ikdienas šampūns;  sausu matu īpašniecēm varētu iet uz  visām 10 ballēm! )
Cena internet-veikalā 15euro http://www.feelunique.com/p/Green-People-Aloe-Vera-Shampoo-200ml

Ilze

LFbeautybox Marts

Šorīt tiku iepriecināta ar piegādi mājās! Nezināju ka Lookfantastic to dara, iepriekš nācās iet uz pastu, bet tā, kā esmu pavasarīgi apslimusi - tas bija jauks pārsteigums. Ilgi gaidītā Lfbeautybox  Marts ir klāt,  manuprāt  interesanta un forša kastīte, galvenokārt tādēļ, ka visi produkti priekš manis ir lietojami un interesanti, kā arī, ir kosmētikas produkti, kurus vienmēr ir interesanti testēt, īpaši tādi neierasti kā ēnu zīmulis, kuru pati nebūtu pirkusi, bet šādās kastītēs tas ir labs bonuss, lai izmēģinātu ko jaunu.

Sākšu ar tiem produktiem, kuri manuprāt priekš manis ir paši lietojamākie, beidzot ar tiem, kuri manuprāt man neiekās tik  interesanti.

Lord & berry melns acu zīmulis,  ar kuru jau  biju iepazinusies,kādā no iepriekšējām kastītēm, sajūta, ka pavasarī aug ne tikai sniegpulksteņi , bet arī zīmuļi, jo šis ir palicis lielāks, nekā iepriekšējais travel sinze zīmulis :)  Varbūt šis skaitās pilna izmēra produkts? Es īsti nesapratu, varbūt garākam ceļojumam paredzēts, jo ir lielāks :)...

Lil`Vet brush – ķemmīšu uznāciens, krāsa ņammīgi pavasarīgi rozā, es par šīm ķemmēm neko nebiju dzirdējusi, kārtēja superkemme ar kuru ķemmēt matus, kas neplēš utt. principā, pat ja tā nebūs tik ļoti superķemme, tā vienalga būs noderīga dēļ sava miniatūrā izmēra, lieliska darba atvilknei.

Nudestix Magnetic colour #gilt– acu ēnu zīmulis, pilna izmēra produkts, jauka, neitrāla krāsa, savienojama ar jebkuru grimmu, uzklājot pārvēršas maigās satīnīgās ēnās – beišīgā  mazliet zeltainā tonītī. Manuprāt ļoti kvalitatīvs produkts (mēģināju notīrīt no rokas, grūti gāja nost, kas manuprāt ir labs rezultāts ēnām).

Bliss Fatgirlslim – ķermeņa formu koriģējošs krēms, kur korekcijas tiek panāktas ar kofeīna palīdzību, principā, kā jau jebkurš produkts šāda tipa – uz lietošanas laiku padara ādu stingrāku, elastīgāku. Pievienotajā bukletā gan  tiek dziedātas slavas dziesmas par 28. dienu laikā samazinājušos celulītu,  ādas elasticitātes uzlabošanos, nu ko, redzēs kā bus :)

Viens no mainīgajiem produktiem  manā kasītē ir  Nuxe Nuxellence Detox nakts krēms - balzāms, man patīk  lietot Nuxe produktus, šim tilpums ir 15 ml  tāpēc tiešām ir iespēja izmēģināt vairākkārtīgi un saprast vai šis produkts patīk, vai ir vēlēšanās iegādāties pilno produktu, kaut arī, ir mazliet žēl, ka neatnāca Caudalie acu serums, kā  ārzemju blogeriem.

Cowshed lippy cow - ar šo lūpu balzāmu esmu saskārusies jau no Iherb.com pasūtījumu laikiem, principā man viņš nepatika, pārāk eļļains un galīgi nelietojās, iespējams, ka šobrīd būs savādāk, kaut arī  šīs ir pilna izmēra produkts, man viņš liekās vismazāk interesantais no visas kastītes.

Kopumā  stabils 8 no 10 ( iepriekšējā kastīte patika vairāk)
lookfantastic.com 20 euro

Kā Jums ar šiem produktiem, esat jau kādu lietojušas? 


Ilze

Padušu veselība un kopšana + Green People

Jau kādu laiku gribēju parunāt visiem aktuālu un savā ziņā intīmu jautājumu, par tādu produktu lietošanu kā antiperspirantus ( kas mehāniski aizdambē poras un neļauj izdalīties sviedriem) un dezodarantus ( kas piešķir aromātu, nomācot dabisko, bieži satur spirtus un tā atvasinājumus, parfīmus),  principā, jebkuram cilvēkam reti kad sanāk notrāpīt uz viena un universālā dezodoranta, tāpēc katrs no mums ir lielākos vai mazākos ideālā produkta meklējumos.
Jau kopš pusaudžu vecuma esmu izmēģinājusies  dažādus produktus, ķīmiskus, mazāk ķīmiskus, bet gadu laikā situācija diezko neuzlabojās, jo visi ķīmiskie man radīja alerģijas, iekaisumus, bet dabiskie  - neaizsargāja tādā apmērā kā gribētos, tas lika man veikt dažādus eksperimentus, līdz sapratu, ka padušu āda, tāpat kā visa ķermeņa āda ir  īpaši jākopj un jāpiedomā lai poras netiktu "aizdambētas" ar talkiem un dažādām ķīmijām.
Jebkurš kurš gribēs no ķīmiskā produkta pārlekt uz dabisko, sajutīs, ka sākumā šis dabiskais produkts nestrādā, bieži vien tāpēc nolaižas rokas un vēlme turpināt ko eksperimentējot, atgriežoties pie iekaisušām, padusēm un  sviedru dziedzeru  "sāpīgajiem kunkuļiem" padusēs, bet vismaz ar sajūtu ka nesvīsti kā sivēns.  Tāpēc pirms pārlec uz dabisko  produktu lietošanas ir jāveic sagatavošanās darbi, lai izvadītu uzkrāto ķīmiju un pieradinātu organismu pie citas, iespējams veselīgākas alternatīvas.

Tā nu sākās padušu atveseļošanās periods, sapratu, ka paduses ir regulāri jāskrubē, saku izmantot šim nolūkam sejas skrubjus, kas lieliski atvēra poras un ļāva padušu ādai kļūt komfortabli maigai un patīkamai, regulāri ( vismaz vienu reizi nedēļā ) skrubējot ādu, mazinājās arī iekaisumi no dezodorantiem. Vismaz reizi nedēļā uzklāju arī  dabiskās eļlas uz nakti ( avokādo, mandeļu, naktssveces) principā visas kurās ir bagātīgs E vitamīna daudzums, kas lieliski mitrina ādu un noņem iekaisumus, Paduses un limfātiskie dziedzeri ir pieejas punkti, kurus mēs  cītīgi ar ķīmiskajām vielām "aizdambējam" kas nenāk pa labu mūsu kopējam organisma stāvoklim, jo svīšana ir dabisks process, ko nevajadzētu noslāpēt, drīzāk neitralizēt baktērijas, kas rada nepatīkamo aromātu un ļaut savam organismam funkcionēt dabiski. Kā arī, katru vakaru ievērojot veselīgu higiēnu, pēc vakara dušas  neuzklājot dezodorantu, bet gan eļļu maisījumu, ar lavandas, vai tējas koka ēterisko eļļu vari atjaunot savu dabisko organisma veselību arī šajā aspektā. Bieži vien sīkumi ir paši svarīgākie, lai justos komfortabli un labi :)

Caur šo savu izpētes procesu esmu savas paduses atradinājusi no super stiprajiem produktiem un beidzot varu lietot  efektīvi Eko dezodorantus, šobrīd lietoju interesantu produktu, kuru nopirku stokmani trakajās dienās un pirms pāris mēnešiem atradu savos krājumos un sāku testēt, no zīmola Green People, esmu izlietojusi jau gandrīz visu 75ml iepakojumu.


Ražotājs saka:
Dabīgs dezodorants bez aromāta, īpaši maigs, jūtīgai ādai.
  • Maigs un efektīvs  roll-on dezodorants  ar prebiotiku
·         Atsvaidzinošs un bagātināts ar antibakteriālām īpašībām
·         Alkoholu un poru slēdzošā alumīnija nesaturošs
·         Neaizkavēs svarīgo svīšanas procesu

Green People Nautral/Scent Free Deodorant ir radīts bez poras slēdzošā alumīnija, parabēniem, metilsotiazolinona, metilhloroizotiazolinona, alkohola (etilalkohola, etanola) un mākslīgām smaržvielām, lai sniegtu jums vistīrāko dezodorantu, ko daba var piedāvāt.

100% sertificēts produkts, satur 89% sertificēti organisku sastāvdaļu.
Šis produkts satur godīgā tirdzniecībā iegūtas sastāvdaļas.


Mani novērojumi:


Smarža - maiga, silta un mazliet pēc augiem, ēterisko eļļu atblāzmām, ļoti neuzbāzīga.
Lietojās ļoti ekonomiski un pievienotā aloja pilda savu darbu ļoti labi, iekaisumu nenovēroju.
Tomēr neteiktu, ka šis būtu stiprāks par piemēram Madaras dezodorantu, kas ir izteikti spēcīgs, šis drīzāk ir maigāka versija par dezodorantu, bet ziemas periodā nav pievīlis un lietojās labi visas dienas garumā, dabiska sviedru izdale protams, ka notiek, bet tie ir bez aromāta, tāpēc man pilnībā netraucē. Bez lielām fiziskām aktivitātēm darbojās savas 11h 

Šim konkrētam neatceros cenu, bija kaut kas ap 7 ~euro ar atlaidi


Sastāvs:AQUA (SPRING WATER), POTASSIUM ALUM (NATURAL MINERAL), OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ZINC RICINOLEATE (FROM CASTOR OIL), CETEARYL GLUCOSIDE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), CETEARYL ALCOHOL (EMULSIFYING PLANT WAX), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*^, GLYCERYL STEARATE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), LEVULINIC ACID (PLANT DERIVED), ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE (PREBIOTIC), ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE POWDER*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, AROMA [SANTALUM AUSTROCALEDONICUM (SANDALWOOD) WOOD OIL*, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE) FLOWER OIL*^], CETEARYL OLIVATE (FROM OLIVE OIL), SORBITAN OLIVATE (FROM OLIVE OIL), SCLEROTIUM GUM (NATURAL GUM), XANTHAN GUM (CORN STARCH GUM), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE (PLANT DERIVED EMULSIFIER), SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE (PLANT DERIVED), LAURYL GLUCOSIDE (PLANT DERIVED), POTASSIUM SORBATE. *89.6% ORGANIC, ^FAIRLY TRADED

Kopumā vērtējums 7 no 10 - lietojams, labs ikdienas dezodorants, kas nerada iekaisumu

Kāda ir jūsu pieredze ar Eko produktu lietošanu, varbūt zināt kādu vel efektīvāku dezodorantu?

Ilze 

Attirance Kiwi and aloe ķermeņa sviesta krēms

Teikšu godīgi, ka iepriekš neskatījos uz šo zīmolu, es pat nezinu, bet kaut kas man viņa neuzrunāja, ieraugot kolektīvās iepirkšanas portālā reklāmu par šo krēmu izlēmu izmēģināt- bet izmēģināšanas pēc, neliekot nekādas dižās cerības uz šo produktu, varbūt tieši tāpēc varēju būt maksimāli objektīva savā „izpētes darbā”...

Ražotājs saka:
Maigs alvejas glāsts un kivi spirgtais možums - šis ķermeņa sviesta krēms pilnvērtīgi rūpējas par jūsu ādu. Alveja ir gadsimtos pārbaudīts ārstniecības līdzeklis, kas sevī slēpj ādai tik nepieciešamās barojošās un mitrinošās sastāvdaļas. Kivi ir īsts vitamīnu spridzeklis un svaiguma devējs. Apvienojumā ar vēl citām sastāvdaļām krēms kavē ādas novecošanos, brīvo radikāļu iedarbību un krunciņu veidošanos.
Sastāvs:

Alvejas ekstrakts - dabīgs produkts ādas atsvaidzināšanai, dziļai mitrināšanai un mīkstināšanai, atbrīvo ādu no toksīniem.Kivi augļi – satur bagātīgu A, C un E vitamīnu devu. Dabīgs antioksidants ar antibakteriālu iedarbību.Mandeļu eļļa – skaistumam nepieciešamā E vitamīna avots baro, mīkstina, mitrina un attīra ādu, samazina sausas ādas lobīšanos, atjauno ādas elastību.Šī sviests – ideāls līdzeklis sausas ādas barošanai un aizsardzībai, tā sastāvā esošie A,E un F vitamīni palīdz mīkstināt sausu, sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus un aizsargā to.

Mans skatījums: 
Pirmais, ko es ieraudzīju saskaroties ar produktu ir baudāmais iepakojums, protams, ja šis krēms būtu vel mazā kastītē būtu pavisam eleganti un gaumīgi, kaut arī šobrīd, ir patīkams dizains, krāsu salikums, kas skaidri uzrunā asociatīvā līmenī – alveja un kivi.
Atverot skrūvējamo trauciņu, kas plastmasa, kas imitē stiklu, deguns saskaras ar maigu, bet jūtamu saldu kivi smaržu, tā it kā kivi būtu izmērcēti cukurā un gatavi zieķēšanai uz ādas kopā ar alvejas maigo un tikko jūtamo aromātu. Metāliskais vāciņš atgādina l`ocantine dizainu, tāpat kā viss produkts kopumā.
Konsistence krēmveidīgi sviestaina, vairāk krēmīga, bet bieza, var just cauri eļļaino noskaņu, kas atklāj sevi uz ādas, jūtami to pabarojot, bet atstājot iespaidu, ka tas tomēr ir krēms, kas ir ieguvis uzlabojumus iespējams dabiskā veidā. Ķermeņa produkts ir vieglāks savā konsistencē par TBS sviestiem, kā arī, rada noskaņu, ka tas ir diezgan dabisks, bet ne tāds lai saņemtu eco sertifikātu.
Produkts ietin smaržu mākonī un ir samērā intensīvs smērēšanas laikā, bet  pamazām un samērā ātri pazūd no ādas, kas gan ir žēl, jo smaržas buķete ir patīkama, uzmundrinoša un rada vēlmi uzziest vel mazliet J

Rezultāts:
Pēc vairāk kā divu nedēļu lietošanas, āda kļūst labi pabarota, mīksta,  patīkama un pēc kāda laika ir sajūta, ka vairs viņu neprasās jo āda ir sabarojusies un rodas vēlme pēc kaut kā vieglāka, gaisīgāka produkta, ķermeņa jogurta  vai līdzīgi vieglas konsistences. Jāatzīst ka produkts ir labs, bez sajūta par daļējo dabiskumu nepazūd, ādas kairinājumus vai alerģijas nenovēroju.  Par daļējo dabiskumu runāju tikai tāpēc, ka viņi dizainiski cenšās būt līdzīgi eko zīmoliem, kas automātiski ieslēdz  vēlmi salīdzināt.

Vērtējums  8no 10  uzskatu ka šīs ir labs ikdienas produkts J
Cena :23 euro  ( es pirku pa 10 ~)


 Kāda ir pieredze ar Attirance produktiem? Patīk/ nepatīk? Kas mēģināts?

Ilze

Narsissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Sākšu ar to, ka es iemīlējos šajā paletē no pirmā acu uzmetiena, sapratu, ka to ļoti vēlos, bet jā, cena atturēja, tā nu es viņu medīju un kamēr nomedīju ar labu atlaidi ( paldies Tev eeebajjJ )

Šī Narss palete ir limitēts izdevums Narsissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette, ar vienu unikālo toni # Ursa Major  un ar iespēju klāt šis ēnas gan sausā, gan mitrā veidā, viņas klājās vienlīdz fantastiski abējādi, tāpat kā sajūsmina produkta noturība, spēja iztušēties un forša pigmentācija, kad ar pavisam mazu daudzumu produkta pietiek lai radītu fantastisku grimu
Esmu sajūsmā gandrīz par visu, izņemot  par produkta daudzumu tie ir 8gr paletē, sanāk  1gr katrs tonītis, kas tomēr, manuprāt ir pamaz, ņemot vērā izmaksas, protams, pērkot katru ēnu atsevišķi sanāktu daudz dārgāk.
Šīs paletes vizuāli baudāmais noformējums un toņu klasiskā elegantā noskaņa padara to par ideāli lietojamo paleti. Pievienotā otiņa ir gana kvalitatīva, lai ar to uzklātu ēnas, vairāk gan izmantoju to pie slapjās ēnu uzklāšanas, nekā pie sausās, bet varu teikt, ka ar šo otu ir iespējams labi uzklāt abējādos variantos. Ēnas nebirst, nu nemaz, kas ir liels un gaidāms pluss, ņemot vērā gan pašu zīmolu, gan kvalitāti.
 Uz manām acīm bez bāzes noturas 3h neizplūstot – ticiet, tas ir sasniegums, jo uz manām acīm parasti pēc 20.min ēnas saiet rieviņās un izplūst, tāpēc lietoju visas ēnas ar bāzi, šis ar bāzi noturējās visas dienas garumā.


Andromeda -Pats gaišākais tonītis no visas paletes, vairāk izmantoju slapjā veidā, jo tad ir intensīvāks un redzamāks. Var izmantot kā pamatu klājot uz visu aci un izgaismotāju ārējā un iekšējā acs kaktiņā.
Europa - Maigs persiku tonis, ar  siltu apakštoni  un ļoti skaists uz ādas, labi redzams  mitrajā klājuma versijā, var ieraudzīt metālisku atspīdumu.Finišs vairāk sudrabains, maigs, ļoti sievišķīgs tonītis, gribētos to vairāk izteiktu, piesātinātāku
Himalia - Vidēji tumšs tonītis ,gaiši zeltaini brūns, ideāls ikdienas reizēm, klājot to vienu pašu, vai ietonējot acs ārējo stūrīti ;) Krāsa ir metāliska, bet pieklusināta, gluži kā visa Nars palete, ļoti klasiskas krāsas. Zeltaini  brūna, ar metālisku pieskaņu.
Ursa Major -Tumši brūns tonis ar siltu apakštoni, ļoti skaists tonis,  pieklusināti silts ar maigu spīdumu. Klājot mitrajā veidā  tonis ļoti piesātināts un intensīvs, ļoti skaisti pludinās, īpaši smoky eye grimā.
Subra - Viens no visskaistākajiem toņiem paletē skaists sārts burgundijas tonis, kurš mani uzrunāja jau kā ieraudzīju šo paleti. Piesātināts, dziļš, tāpat kā visi toņi ļoti labi klājās un pludinās.
Lysithea - Ļoti interesants tonis, mazliet olīv zaļš- zilgani pelēks, ar vēsu un maigu apakštoni, uzklājot uz plakstiņa vairāk izskatās pēc gaiši pelēka ar  zaļganu nokrāsu, patiesībā ļoti interesants tonis, tāpat kā visa palete ļoti skaists un iegūst metālisku nokrāsu, kad uzklāj tās slapjā veidā.

Giove – Zili zils tonis J Piesātināts tonis, klasisks un ar maigi sudrabainu spīdumu. Manuprāt zilā krāsa un vel burgundijas tonis šajā paletē ir visdziļākie, piesātinātākie un arī klasiskākie toņi.
Sycorax - Piesātināti melns, bet ne ogļu melns, drīzāk tumša asfalta melns, nezinu kāpēc, bet par šo vel neesmu iefanojusi, liekās interesants, bet kaut kā vel nav ieintegrējies.
#Bildē ēnas no  gaišākā uz tumšāko,  pirmā Andromeda, Europa, Himalia, Ursa Major, Subra, Lysithea, Giove, Sycorax
Kopumā  vērtējums 9.5 no 10 ( ja būtu 1.5g. katrā tonīti, būtu 10! :) )
Tagad visnotaļ ir āķis lūpā, gribās nomedīt vel kādu Nars produktu un protams, vel ir kur mākslinieciski izpausties, pludinot ēnas mitrajā veidā, eksperimentējot ahh..  :) 
Vai Jums ir kādas ēnas, kas izraisa tādu uzrāvienu, kā man ši palete? 

Ar jūsmainiem sveicieniem
Ilze


Kakao un plūmju krēmveida eļļa

Es vienmēr esmu gatava izmēģināt kādu ķermeņa kopjošo kosmētiku, īpaši ķermeņa krēmus un eļļas. Šī eļļa mani piesaistīja ar savu smaržu un interesanto tekstūru, kā arī,  labprāt izmēģinu kādu no Madaras produktiem, eko kosmētika mani piesaista, jo esmu redzējusi tās iedarbību, kas dot noturīgus rezultātus, kā ieguldījums savā nākotnē. Iespējams, ka kļūdos, bet manuprāt bērnu produkti ir ļoti klasiski, mazāk alergēnu un lakonisks sastāvs – viss, kas nepieciešams ādai, arī ne bērna vecumā J

Ražotājs saka:

Nomierinoša eļļa ķermeņa kopšanai un masāžām. Plūmju eļļa aizsargā un baro ādu, samazinot tās sausumu un lobīšanos. Kakao sviests nodrošina vieglu un ērtu uzklāšanu.
.
  • Gluten Free
  • Natural & Organic ECOCERT
  • Cruelty Free

Aktīvās vielas:



Sastāvdaļas:


Mana  pieredze:

Lietoju šo bērniem domāto eļļu dēļ  maigās un patīkamās konsistences, sākumā tā ir bieza, bet tad maigi izkūst uz ādas to kārtīgi pabarojot, aizsargājot un dodot patīkamu komforta sajūtu. Eļļa sasūcās vidēji ātri, īpaši noderīga uz sausajiem ķermeņa rajoniem – elkoņiem, ceļiem, kā arī, ja gadās kāds pušums, kurš  lēnāk dzīst, es šo brūcīti sasmērēju ar eļļiņu un viņa labāk sadzīst. Īpaši laba uz noberzumiem,  kas ir apdzijuši, lieliski tos mitrina. Izmantoju pēc vajadzības un esmu jau iepirkusi otro iepakojumu, kuru ar baudu lietoju J
Smarža ļoti maiga, pūderaina, rada patīkamu noskaņu, ir sajūtama plūmju smarža, bet tā nav uzstājīga, drīzāk fona nots.

Uz ādas:

Šobrīd nopērkama ar atlaidi : http://www.madaracosmetics.lv/lv/produkti/122-kakao-un-plumju-kremveida-ella-85ml.html
Tilpums :75ml 
Verdikts : 9 no 10


Lai forša pavasara sagaidīšana :)
Ilze