Meklē blogā

The Body Shop Red Musk losjons & parfīms

Šīs smaržas un ķermeņa losjons man iekrita acīs, kad meklēju dāvanu draudzenei, gribēju atrast ko pietiekami unikālu un interesantu, kājas mani aizveda uz The Body Shop veikalu un es nekļūdījos savā izvēlē, iegādājoties Red Musk ķermeņa losjonu, kā dāvanu, kurā iemīlējos dēļ šīs savdabīgās un interesantās smaržas. Sakumā tā likās mazliet vīrišķīga, bet tad atplaukstot uz ādas ieguva sievisķīgas notis.


Pēc paris dienām nevarēju atturēties un iegādājos gan ķermeņa losjonu, gan smaržas, kuru smaržu kompozīcija man liekās ļoti interesanta,savāda, sildoša, maiga, dziļa un seksīga smarža, tāda ir  Red Musk , kur virsnotī ir pipars, sirds notī kanēlis, bet bāzes nots ar tabaku, musku, kas rada stabilu un sildošu smaržu. Uz manas ādas turās vidēji ilgi, patīk ka šis aromāts nav uzbāzīgs, bet ļoti silts, maigs, intīms.

Perfume Pyramid

Top Notes
Pepper
Middle Notes
Cinnamon
Base Notes
Tobacco Musk

Atzīšos, ka TBS produktus pērku dēļ smaržas, ne dēļ sastāva, bet interesanti bija papētīt, ka šajā produktā  ir pāris interesantas eļļas & sviesti. Babasu eļļa no Brazīlijas, kura tiek iegūta no palmu riekstiem , Brazīlijas riekstu eļļa un šea sviests, kas jau pats par sevi zināms ar labajām kopjošajām īpašībām.

Aromāts ir ļoti skaists, kaut arī nav ziedu, tas ir tieši tik  dziļš, tuvs manam ķermenim cik vien tas ir iespējams, burvīgs aromāts, kas, manuprāt, ir vairāk unisex aromāts, nekā sieviešu. Tekstūra maiga un ļoti ātri iesūcās ādā, neatstājot taukainus nospiedumus, pat ja ir jāģērbjas ļoti steidzīgi. Dizainiski ļoti patika piesātināti tumšie toņi šajā iepakojumā, tomēr tas baltais korķītis losjonam bija maziņš fail, manuprāt, būtu iederējies tumšāks, vai sudrabains, lai būtu pavisam skaisti.



Losjona tilpums 250ml - 15euro 
Smaržas 30ml - 25euro 
Mans vērtējums 9,5 no 10 Izdevies aromāts.

Ilze

KEUNE So Pure Moisturizing Treatment mitrinoša matu maska

Gribēju jūs iepazīstināt ar fantastisku produktu, varu teikt,  roku uz sirds liekot, ka  neesmu labāku matu masku redzējusi, lietojusi , kā šo brīnumu. No dabīgajiem līdzekļiem mīlu kokosa eļļu, jo to izmantoju kā matu masku,  bet gan uz nakti, tad pēc kokosa eļļas nākamā rītā, izmazgājot matus mati kļūst mīksti un spīdīgi gluži kā pēc šīs maskas lietošanas. Es to  uztveru kā savā ziņā kvalitātes zīmi tieši matu maskai,  jo ar kokosa eļļas mīkstinošajām, mitrinošajām īpašībām reti kura maska var sacensties.

KEUNE So Pure Moisturizing Treatment mitrinoša matu maska

Paldies Aināram Līkumam par bildēm ;)
Nopirku stokmanīša trakajās dienās, tikai tāpēc, ka  nebiju neko mēģinājusi no Keune " zaļās sērijas " kas skaitoties gana dabīga un fantastiska, protams, pārdevēja piestāstīja pilnas ausis, parasti tas mani attur nopirkt, bet ne šoreiz, jo  mani piesaistīja ideja par dabiskām sastāvdaļām, tajā brīdī mani  blondie mati bija cietuši no saules stariem un likās diezgan sausi, tāpēc šī maska bija viens vienīgs atradums.
Lietoju jau ļoti ilgi, rezultāti tiek par sevi manīt, man ļoti patīk.

Pašas matu maskas konsistence ir diezgan bieza, krēmīga, smaržo pēc kaut kā salda ar kokosu, ieklāju tos izsusinātos, izmazgātos matos un paturu cik nav slinkums, principā  būtu jāpatur 3min,  bet mēdzu paturēt ilgāk. Šī maska ir  interesanta ar to, ka ļoti mazs tās daudzums noklāj visus matus un uzreiz var just, kā no sausiem tie pārvērsās par mitrinātiem, vijīgiem un patīkamiem taustē, smaržojot pēc kaut kā liegi salda.

Maska ir bez parabēniem un minerāleļļām, ar ilang- ilang, palmrozes eļļu un šea sviestu ļoti labi baro un aizpilda matu, īpaši labi tas bija redzams uz matu galiem, kuri pirms lietošanas bija kļuvuši sausāki, nespodrāki, pēc šis matu maskas matu stāvoklis ļoti uzlabojās.
Pēc izskalošanas un izžāvēšanas mati ir ieguvusi spīdumu, matu gali  vairs nešķeļas, nav tik sausi, bet nav arī  "treknās" sajūtas matos, tie ir viegli un vijīgi. Lietoju šo masku reizi nedēļā un man pilnībā pietiek, lai nepadarītu tos pārāk smagus un pārpildītus ar ēteriskām eļļām, kuras ir šī produkta sastāvā - rūpējoties pa matiem vel mazliet vairāk.

Rezumē: 10 no 10  vēlos izmēģināt vel kādus produktus no mitrinošās sērijas, šobrīd esmu ļoti apmierināta ar rezultātu.

Lai forša diena!
Ilze 

Crown perfumes musk & cherry Flower aromāti

Dažreiz pie mums atnāk interesantas lietas un pirkumi, kā vienu no tiem saņēmu dāvanā, kura ir atceļojusi no Saūdu Arābijas, bet sastopama pavisam neierastā vietā,  kaut arī prognozējamā, pēc savas būtības, jo saderīga ar kultūru.
Uz Barona ielas ir tāda vietiņa, ar minimālu dizainu vai drīzak tā trūkumu, kā "Pakistānas kebabs" kurā iegriežoties var ne tikai garšīgi paēst, bet arī izbaudīt iespēju iegādātās smaržkociņus un smarž- eļļas, no ražotāja "Crown perfumes"  kas ir tradicionāla smarž-eļļa 6ml flakoniņš ar rullīti. Smaržu eļļu piedāvājums ir vidēji plašs, bet uzskatu, ka katram, kuram patīk orientālie aromāti ir iespēja iegūt sev ko baudāmu. Katra flakoniņa cena ir  8 eiro, ļoti pieejami, bet  smaržu kvalitāte ir patīkama, baudāma, man alerģijas neizsauca. Ar noturību ir tā, ka es to jutu vismaz 6h kas priekš manas ādas ir ļoti ilgi, jo ierasti tā "apēd" aroātus pāris stundu laikā.
Izskatot interneta plašumus atradu arī viņu mājas lapu -> http://www.al-rashad.com/
bet diemžēl piegāde  tāda, ka neatmaksājas, kaut arī, paši aromāti ir ļoti draudzīgā cenu kategorijā, bet ir interesanti aplūkot, kā arī,  var izvēlēties. Protams, kaut arī tās saucās eļļas, vairāk jau tas ir ķīmijas gara-darbs, kurš gan man neizraisīja alerģiju, kas ir liels pluss, jo esmu jutīga uz sintētiskiem aromātiem.


Iegāju kebabnīcā, kur kasieris pārdevējs mazliet nervozi apkalpo klientus un paralēli sarunājas angliski ar arābiska paskata  pavāriem, laikam jau īpašniekiem, īsti ērti jau nav iespēja aplūkot aromātus, jo cilvēki šo vietu apmeklē visnotaļ bieži, tāpēc nervozais kasieris- pārdevējs stāvēja un gaidīja kad es izsmaržošu sev piemēroto aromātu, paņemu divus, kas gan galu galā bija līdzīgi, bet tomēr atšķirīgi aromāti.


Atradu informāciju par šo aromātu arī šeit http://www.fragrantica.com/perfume/Al-Rehab/Musk-al-Madinah-20145.html 
Musk al Madinah Al-Rehab unisex aromāts, tīrs  skaidrs austrumu aromāts, baltais musks un sandalkoks, ļoti silts un svaigs  aromāts, sākumā  atvērās liegs musks, kurš  ar laiku klust siltāks no sandalkoka smaržas, šis smaržas raksturo tīrums, svaigums un siltums, ļoti patīkama kompozīcija rudenī uz ziemā, uz katra ādas atvērās savā veidā ( mēģinājām ar draudzenēm).



 White Musk Al-Rehab skaidrs, vienkāršs unisex aromāts  muska aromāts pats par sevi ir pievelkošs un tīrs,  sajūtas, ka viņš ir mazliet vairāk par tīru ādu, kaut kas pirmatnējs un svaigs. šis aromāts ir līdzīgs TBS muska sērijai, lētāks, bet interesantāks dubultnieks.




Aromāts, ko saņemu dāvanā no draudzenes, bija Cherry Flower Al-Rehab  šis aromāts ir diezgan līdzīgs  TBS cherry aromātam, bet, manuprāt, interesantāks, šeit ķiršu svaigums mijās ar dažādām notīm, kas uzplaukst diezgan pakāpeniski sākumā nāk svaigums ko sniedz ķiršu ziedi , tad mazliet ūdeņaina noskaņa no lilijas, rozi jūtu pašā apakšā kā pamatu visam, tad uzplaukst bergamonts un cauri vijas baltais musks. http://www.fragrantica.com/perfume/Al-Rehab/Cherry-Flower-20098.html

Perfume Pyramid

Top Notes
              Bergamot Currant buds
Middle Notees Cherry Blossom Water Lily Tea Rose
Base Notes
                                                           Vetiver Orris Root White Musk

 

Šis man likās gana interesants atradums, lai ar to padalītos, ar ko katrs var mazliet paeksperimentēt, interesanti, ka viņiem visi aromati galvenokārt ir unisex pat tie ,kas manuprāt tādi nav :)
Kā  Jums, ir kas mēģināts no šiem brīnumiem? ;)

Ilze


MakeupRevolution I ♡ Makeup Go!

Paletes, kas izmēģinātas jau vairāki mēneši, bet beidzot nonācu līdz atsauksmei, produkti kopumā ir ļoti interesanti, mūsu budžeta klases tirgū tikai nesen sāk ienākt mazliet interesantākas paletes, tāpēc šie produkti var būt ļoti izdevīgi pirkumi, protams ir piegādes maksa no http://www.makeuprevolutionstore.com/  bet uzskatu, ka tas atmaksājās, ja gribās ļauties eksperimentam.

I ♡ Makeup Go! Palettes Go to Heaven

Šī palete atspoguļo sevī interesantus brūnganus toņus, daļa no tiem ir ar rozīgu apakštoni, daļa ar silto zeltaino, bet daļa pilnīgi neitrāli tāpēc palete ļoti noderīga ikdienas grimmiem, vai arī, meitenēm, kurām patīk zemes toņi.

Cena ar atlaidi 3mārciņas, 18 toņi paletē
pigmentācija vidēji laba, vairāk izteikta spīdigajiem tonīšiem, vissliktākā melnajam un violetīgajam matētajam tonim. Visvairāk patīk brūni- rozīgie toņi, atgādina Naked 3 paleti ar saviem rozīgajiem apakštoņiem.
Vērtējums 8 no 10

šeit interesantākie tonīši no paletes & mazais draugs Ronis;)

I Makeup Go! Palettes Go to Hell


Ideāla priekš tumšākiem grimiem, izteiksmīgākiem un  manā skatijumā interesantākiem tonīšiem. Ar pigmentāciju ir dažādi, diemžēl skaistais, gaišais violetais tonis nav tik redzams, kā man gribētos, ar bāzi un balto zīmuli apakšā protams ir labi un lietojami. Krāsas naktsnīgas un šeit visvairāk patik tumšie toņi, asfalta melnais ir ļoti interesants. Tumši violetais, zilais, zaļais ir fantastiski skaisti. ( atvainojos par lielajiem burtiem, nezinu ko kompis & es saspaidījuši :D )

Cena 3mārciņas, 18 toņi paletē
Vērtējums 7 no 10 



manuprāt interesantākie toņi paletē, plūmju & tumšie


























I ♡ Makeup Go! PalettesGo to the City!

Dodamies pilsētā vai vismaz kādā mini ceļojumā ar šo paleti! Laba palete līdzi ņemšanai kādā izbraucienā, kur ir nepieciešams pats minimums,  izgaismotājs + divi vaigu sārtumi ir savos uzdevumu augstumos, pašas ēnas ļoti univērsālos toņos, manuprāt noderēs pilsētas naktīm, vai varbūt arī dienām, ka nu kuram gaume un fantāzija izpaužās.
šeit visi toņi ir gana pigmentēti, lai labi iedzīvotos  manā  ikdienas grima
Vērtējums 9 no 10



Kā jums meitenes? Jau esat  ko pasūtijušas?  Starpcitu viņiem ir regulāras atlaides, tikai japaseko līdzi mājas lapā.

Ilze

Lumene natural code dual drama mascara

Lumene  man saistās ar kosmētiku, kuras ražošanā nelieto parabēnus un minerāleļļas, izmantojot dabiskos augu ekstrakstus un eļļas, tāpēc tā ir bijusi viena no  pamata izvēlēm, vairāk gan kopjošās kosmētikas lauciņā. Šī kopjošā kosmētika, ir tāda kuru vienmēr var droši iegādāties, parasti rezultāts ir prognozējami labs. Īpaši esmu iemīļojusi  sejas krēmus taukainai ādai, ķermeņa krēmus, bet šoreiz ne par to stāsts. 
Uz Lumene dekoratīvo kosmētiku skatījos uzmanīgi un mazliet ar neticību, ka viņa labi "strādā"  nācās saskarties ar vilšanos lietojot pagarinošo skropstu tušu,  tāpēc nopērkot Lumene Natural code dual drama mascara ( volume & length )- tas bija šāviens nezināmajā, jo nopirku to trakajās dienās.
Pirms diviem mēnešiem beidzot atvēru, sāku lietot, birstīte mani iepriecināja, ļoti līdzīga Gosh bombastic birstītei, kura sevi ļoti labi parādīja. 
Silikona birstīte ar īsiem smalkiem sariņiem, diezgan liela un gruntīga, bet acīs iebakstīt nevar, ka bieži gadās ar šāda veida birstītēm, sākumā nesapratu kas tie par krikucīšiem iekšā, bet tad sapratu, ka tās ir šķiedriņas, kuras klājot kopā ar tušu pagarina un kuplina skropstas, priekš manām skropstām tas ir liels ieguvums, kurš tiešām darbojās.
Tilpums 12ml,  smarža - neitrāla, gandrīz nekāda ( jā, es esmu no tām, kurām patīk ostīt tušu, pat nezinu, kāpēc tāds ieradums radies :) ) 

Rezumē: Acis nekairināja,  bet sāka birt pēc divu mēnešu lietošanas, iespējams, jau bija atvērta veikalā, tāpēc sevi izstrādāja. Efetks priekš manām skropstām bija glaimojošs, tāpēc ieteiktu izmēģināt, ja rodas tāda iespēja 9 no 10 iespējamām.



Kā Jums ar  Lumenes produktiem, ir kādi mēģināti?

Ilze

Augustā izlietotais

Varat saukt to par bioritmu, bet pirmās mēneša desmit dienas man vienmēr sanāk saspringtas, sajūta, ka visi  darbi jāsadara un tikai tad iznāk kāda pauzīte, tā nu mana pauzīte vainagojās ar tukšo trauciņu apskatu. Domāju, ka šomēnes to būs maz, bet nekā.. veiksmīgi esmu palietojusi iesāktus produktus, par to man prieks :)

Dušas & ķermeņa produkti




Stenders chocolate-vanilla dušas želeja - smarža vienkārši  fantastiska, lietoju un domāju, ja man atkal kāds viņu uzdāvinās, labprāt lietošu atkārtoti. Ādu nesausināja un bija baudījums sajūtām.

Molton Brown eucalyptus dušas želejas paraudziņš no kāda lfbeautybox`a  atdevu vīram, viņam patika aromāts, es pati izmēģināju 1x, pārāk stiprs aromāts, bet eikalipta-mīļiem ir baigi  forši.

Yves Rocher  citronu un bazilika dušas želeja - atkal jau atdevu vīram, jo šajā produktā ir  citronu eļļa, uz ko man ir alerģija, no vīra puses komentārs, ka tik mazs tilpums bet tik labi puto un smaržo.


Yves Rocher collection ete - dušas želeja ar svaigu un ļoti ūdeņainu aromātu, vasaras favorīts. Satura ziņā kvalitatīva un sajūtu ziņā baudāma, ādu nesausina.

Laura Mars body lotion ar greifrūta smaržu , man gan viņš smaržo vairāk pēc saldām konfektēm, bet ir ok, biezums tāds vairāk uz ķermeņa krēma pusi, bet arī tas man tīri labi patīk, ir jau iepirkti divi vietā! Cik saprotu Dzintarā atlaides uz ķermeņa losjoniem, ap 5euro gabalā :)

Laura Mars ķermeņa jogurts mango un mellenes - smarža vienkārši fantastiski forša, mans favorīts, darbība ideāla un protams, pirkšu atkārtoti, esmu "uzsēdusies" uz mūsu pašmāju produktiem!
Saulainās melones ķermeņa jogurts - smarža daudz saldāka, bet arī viens no favorītiem.

Arbūza sēklu eļļa - beidzās derīguma termiņš, lietoju kā bāzes eļļu, klāju gan matos, gan  uz ķermeņa, gan liku klāt ķermeņa skrubjiem, kurus pati gatavoju.


TBS strawberry beautifying oil - izlietoju krājumu pārpalikumus, principā kad pirku man viņa patika, bet tad apnika spēcīgais aromāts, tad atkal patika, bet izmantoju vairāk ķermeņa kopsanā, matiem likās pārmērīgi smaga un matus taukojoša, sejai neuzdrīkstējos, jo negribēju iedzīvoties alerģijā.


Gum mutes skalojamais līdzeklis, ļoti labs pēc -operāciju periodā, kā arī, pie smaganu asiņošanas, novērš iekaisumu, veicina dzīšanu. 


Mati 


Es paralēli lietoju vismaz divus šampūnus, tāpēc bieži vien, man beidzās abi reizē, bet šoreiz šajā mēnesī ietilpa tikai viens komplekts.

Madara  Gloss and vibrancy šampuns & balzāms - puto labi , ņemot vēra, ka tas tomēr ir eko produkts, mati paliek spīdīgi, kaut arī, ātri taukojās, matus labi pabaroja, bet visā visumā vidēji labs šampūns un balzāms ikdienai, ir paredzēts normālam matu tipam, tāpēc tomēr pasmagi uzvedās uz manām taukainajām saknēm, bet labi darbojās uz sausajiem galiem. Ir iepirkta rezerve, kurai pieķeršos varbūt nākamajā mēnesī.

Sejas kopšana.

Planeta Organica soft cleansing face toner ar argāna eļļu un rozes ekstraktu - jau trešais iepakojums, ļoti patīk, periodiski lietoju, bija palicis pavisam maz un pieveicu šomēnes, lai nekrājās skatam pudelītes :)

Thayers rosepetal witch hazel -  man arī patika šis produkts, tikai pārāk daudz alvejas sastāvā, pēc  2 nedēļu lietošanas izmetās pumpas, metu ārā. ( alveja  man ir mazliet alerģiska, ja lietoju ilgstoši) centos šo izmest jau pagājušajā mēnesi, bet aizkavējās plauktā, tomēr sapratu, ka nebūs kam atdot.


Bioderma Hydrabio brume  refreshing water - izmetu ne līdz galam izlietotu, beidzās derīguma termiņš, tā ļoti labi atsvaidzināja un mitrināja ādu, lietot tonika vietā, zem krēma, laba mitrināšana arī  uz sejas maskām.

Bioderma crealine h2O  viens no lielākajiem favorītiem, ari  noņemot kosmētiku no manām jutīgajam acīm.

Dzintars organic style mīkstinošs toniks taukainai sejas ādai - mazliet par stipru priekš manis , izrāva paris pumpas uz sejas, bet izlietoju, gribētu ko maigāku, kā jau iepriekš atsauksmē minēju, ka noteikti toniks, kas domāts jutīgai ādai - darbotos labāk.


Art mitrinošais krēms no Dzintars - fantastisks krēms! Esmu nopirkusi un sadāvinājusi arī citiem, ideāli uzlabo sejas toni, mitrina un labs krēms priekš normālas ādas,  taukainai ādai tomēr rada spīdumu, bet es to paciešu, jo man ļoti patika efekts, kāda izskatās āda pēc tā lietošanas. Esmu nopirkusi vietā un turpinu lietot. Jāpiemin, ka ši krēma cena ir tikai  ap 5 euro..

Planeta Organica daily scrub-gommage, no sākuma likās, kā vienkāršs skrubis, vēlāk iepatikās, bet uz beigām izraisīja briesmīgu alerģiju, tomēr nepirkšu atkārtoti.

Nuxe creme prodigieuse  normālai un kombinētai ādai - no ši krēma seja nespīdēja! taukainai ādai ļoti labi der un laba iedarbība, pirmais Nuxe krēms, kuru gribētu pilno iepakojumu, ar šo iepazinos LFbeautybox kādā no kastītēm.

Isana young salvetes kosmētikas noņemšanai - nekas īpašs, mazliet kairināja ādu.

Organix Cosmetix  eye lifting serum - ja neesat vel paskatījušās uz šo firmu, silti ieteiktu  ko izmēģināt, jo produkti ir labi un vērsti uz mitrināšanu un dabiskumu, man ļoti patika. šis konkrētais serums ir nepieklājīgi daudz savos 30ml tāpēc uz termiņa beigam lietoju uz visas sejas ādas, uz nakti,  man patika ši iedarbība. Kā acu krēms, uzklājot var just mazu kņudināšanu, mitrina ādu zem acīm, mazliet mazinot grumbiņas, bet nekas ekstrēmi nemainās. Kā papildus mitrinošs līdzeklis ir labs, iespējams, atkal nopirkšu uz "trakajām dienām"  kādā no komplektiem.

Avene - mitrinošs acu krēms,  dara tieši to ko raksta, mitrina, acis neiekaist, ikdienas krēms, vidēji labs, lietoju sauļošanās sezonā ( visās  karstajās dienas, cik nu viņas bija) jo no saules āda ļoti izzust, īpaši  acu rajonā.

Kiehls midnight recovery eye  - sajūta bija laba pēc pirmās reizes, pēc vairākam saka niezēt acu zona un āda pietūka :( Man neder ..
Kiehls midnight recovery concentrate  - iesākumā ļoti patika, pēc  trešās nakts pamanīju ka āda ir pietūkusi, acis sāk pietūkt un visi jautā vai neesmu apslimusi, tad sākās pumpas, bet izlietoju visu paraudziņu, tūska palielinājās, pārstāju lietot sejas āda atgriezās normā. Esmu cilvēks, kurš no eļļām nepampst, labprāt lietoju tās uz nakti, šis bija izņēmums -diemžēl ne man produkts. Labi, ka ir iespēja izmēģināt paraudziņus un labi, ka paraudziņi ir gala lieli, lai tiešām varētu izmēģināt!
Kiehls ultra facial cream - mitrināšanas sajūta bija ļoti patīkama, bet sākās pumpas :(( nu ko viņi tādu liek klāt, ka es tūsku un pumpas dabūnu :((

Madara herbal deodorant - mans visu laiku favorīts un viņa jaunais draugs Madara  bio-active ddezodarants kurs ir visu laiku lielākās vilšanās pirkums, jo izsauca alerģiju un nedeva nekādu rezultātu, ja neskaita padušu dedzināšanu.
Altetrra  bio-kamille & bio- jojoba roku krēms -  vieglas konsistences, ātri iesūcās, labs krēms ko nesāti līdzi somiņā.

Pink! Makeup Sveiciens 1.Septembrī!

Sapņojot par laikiem, kad rozā bija top krāsa, laiku kad bija interesanti sagaidīt pirmo septembri, ok, tie nebija svētki, bet tomēr, tik interesanti bija satikt visus, kas pa tik īsajām vasaras brīvdienām neredzēti! Rozā, kā izaicinājums! Aiziet! :) Pink!




Gribējās izmantot rozā toņus, miksējot ar brūnajiem, bet spīdīgajiem tonīšiem, tā liekot atcerēties laikus, kad spīdīgāk bija  labāk, nu labi, joprojām man spožāk ir labāk! Mīlu to, kas ir  ārpus rāmīšiem. Protams  Rozā lūpas & vaigu ēnas


Izmantotā kosmētika:
MUFE face&body tonalais krēms #32
Gosh BB skin perfecting kit #01 light
Essence fixing compact powder
MUA the artiste collection #bronzed #shimmer kiss ( bronzeris & izgaismotājs)
MUA Blusher #Marshmallow
Artdeco eyeshadow base
Oriflame wonder lash mascara
Gosh  9shades to play with in vegas - roza tonis
Dzintars be trendy #t7 rozā pērle
Ck #102 moonstone
Revolution pure pigments
Catrice  uzacu gēls
L`oreal #06 aphrodite scarlet
Bourjois lupu spidums

Lai foršs Pirmais Septembris!! :)
Ilze