Meklē blogā

Catrice odziņas



Caviņas!

Kādu laiku domāju vai rakstīt par šiem produktiem, jo diemžēl daži no tiem radīja vilšanās sajūtu, līdz guvu iespēju izmēģināt tos uz „citam acīm” kur pārliecinājos, ka tušas birstītes forma nosacīti jāsaskaņo ar acu formu, bet šoreiz tā nedarbosies uz manu, bet lieliski darbojās uz divām manām draudzenēm, kurām ir piemērotāka acu forma tieši šai silikona, vēdekļveida birstītei. Šeit šī Glam & Doll False Lashes tuša sevi ļoti labi parādīja – alieca, pagarināja, izskatījās vienkārši perfekti! Manas skropstiņas laikam ir pārāk taisnas un bez „pacēluma” lai šāda tipa birstītes kaut ko izdarītu vairāk par skropstu nokrāsošanu. Līdzīga pieredze bija ar Gosh tušiņu, tapēc jāsaka, ka man šada veida birstītes vienkārši neder, lai arī kā gribētos, lai der un lietojās..


Dievīgas nagu lakas! Gaiši zilā # 114 THE SKY SO FLY &  rozīgā 107 ROBINSON CORALSOE Klājās ērti ar plato otiņu, žūst arī ātri un fiksi tieku pie skaistiem nagiem, ļoti patīk šie abi tonīši īpasi gaiši zilais, kā vasaras debesis, kombinējot ar skaisto rozā tonīti izskatās ļoti baudāmi. Par nagu lakas noturību uz maniem nagiem turās 3-4 dienas līdz parādās maliņa naga galiņā.

Tonējošie pūderi uzacīm Velvet Brow Powder Artist tomēr nav sevi attaisnojoši, lai arī kā man patiktu ideja un uzacu birstīte, ar kuru forši var izķemmēt uzacis, tomēr paši pūderi- ēnas klājās ļoti nevienmērīgi, pleķaini un neiztušējās tā kā to gribētos, kaut kas šeit ir neizdomāts līdz galam, iespējams formulas vaina. Protams, kombinējot uzacu zīmulis + ēnas var panākt diezgan dabisku efektu, bet ir ko darīties.

Produkti, kuri nekad neliek vilties tās ir lūpu krāsas, īpaši barojošā lūpu krāsa no Ultimate Colour kolekcijas ir perfekta un to lietoju, ka vienu no savām top- top lūpu krāsām šajā vasarā, klājās labi, nēsājās labi, noturība vidēja, bet es no viņas gaidu toni & mitrinošo efektu, kuru viņa sniedz labi. Matēta lūpu krāsa no Ultimate Stay kolekcijas ir prefekta jo ļoti labi nēsājās un ir komfortabla uz lūpām, ieteiktu apskatīt tuvāk visu matēto lūpu krāsu stendiņu iekš „Drogām” jo šīs produkts par esošo cenu sevi attaisno.

šādi ir mani kārtīgi iztestētie labumiņi no Catrice plaukta, bet pavisam drīz rakstīsu par   jauno limitēto kolekciju, kurā ir konturēšanas pūderis, ota un super lūpu produkti! :)

Ilzux

4 komentāri

  1. Ja man nebūtu tik daudz lūpu krāsu, noteikti kā nākamo mēģinātu kādu no Catrice, jo daudz labas atsauksmes, bet es ne reizi tās neesmu mēģinājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mm, man arī tona ar lupenem :D bet tas jau neliedz gribēt un vēlēties vel ko izmēgināt ;)

      Dzēst
  2. Man Catrice lūpu krāsas tieši nepatīk - izplūst un toņu smuku īpaši nav. No Catrice mans favorīts ir parastais uzacu zīmulis. Tušas no tādiem brendiem, ka Catrice vai Essence nepērku, jo ir bijusi nepatīkama pieredze. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī kādreiz nepirku, jo domāju, ka sabeigšu acis, principā - izmēģināju tikai tad kad iedeva izmēģina un biju parsteigta ka nekas slikts nenotika :D
      Kas Tev actiņam notika? Iekaisa vai kas savādāks?
      Lūpu krāsas ir ļoti krēmīgas, sausāka lūpu āda tiek pamitrināta, principā līdzīgas Nyx lupenem kremīgajām, ja tās nepatīk, tad šīs ari nepatiks ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma