Meklē blogā

Garnier Aqua Bomb pret Aziātu maskām

Čaviņš, meitenes ;)
Ieskrēju drogās un ieraudzīju jauno Aqua Bomb no Garnier masku, protams, ka iegādājos, jo man ļoti patīk šāda tipa maskas - vienmēr, kopš lietoju drāniņ maskas , tās ideāli liek galā ar uztūkumu, labi mitrina un palīdz ādai justies ļoti komfortabli.
Esmu lietojusi Āzijas līdziniekus un tie vienmēr ir strādājuši  kā izcili mitrinātāji, tāpēc, no šī produkt es sagaidīju ko līdzvērtīgu, ja ne labāku, ņemot vērā pārbagāto glicerīnu ( ja, man patīk glicerīna maskas).
Pēc šādas reklāmas es biju ieintriģēta :"Īsta ādas mitrināšanas "bumba", kas nodrošina mitrinoša seruma nedēļas iedarbību tikai 15 minūtēs.
Ādu mitrinošā tehnoloģija ar dabiskām aktīvajām vielām ‒ hialuronskābi un mitrinošu serumu ‒ piepilda ādu ar ūdeni 24 stundu garumā"





















Manas sajūtas un novērojumi:
Maska bija savāda izmēra, kā arī,  otrā daļa, kura bija jānoņem pēc uzklāšanas īsti tam nepalīdzēja, vieglāk būtu lietot to bez ši zilā papīrīša, kas uzmanīgi jānoņem no sejas pec uzklāšanas.
Maska ir ļoti mitra, lai neteiktu ka tekoša, smarža ir neuzbāzīga, gandrīz nekāda.
Pirmās sajūtas bija pozitīvas, izlīdzināju masku uz sejas un dzīvojos savā nodabā  15 min, īpašu atvēsinošu sajutu nesajutu, kā to biju jutusi no korejiešu maskām, kuras uzklājot varēja just, kā visas tūskas pazūd.
Jāpiemin, ka pirms tam biju labi attīrījusi sejas ādu ar jauniegūto brīnumiņu Foreo, kas tiešām labi attīra ādu, attīrot poras un uzlabojot mikro-cirkulāciju. Es biju cerējusi gūt maksimālu efektu no maskas, ja reiz viņu lietoju.
Pēc 15 min un vel  piecām minūtēm, noturēju mazliet ilgāk, vēloties labāku rezultātu sejas āda bija ļoti svaiga, maiga, bet tomēr, pēc šis maskas man pasijās sejas krēms, ja pēc Aziātu maskām neprasās jo tās lietoju uz vakaru, gluži kā šo masku,  tad nākamā rītā pamostos ar zīdaiņa ādu - perfektu un atpūtušos.
Vai viņa rada efektu, ka esi izgulējies? Iespējams, ka daļēji jā, bet tomēr , ja man būtu jāizvēlas es izvēlētos aziātu maskas! Nekādu īpašāku ādas tvirtumu nejutu, kā arī , alerģiju nemanīju.
Kopumā laba maska, lai mitrinātu ādu, bet nekādus brīnumus negaidiet.

Es lietoju šis Missha maskas, kuras pasūtīju no šī ebay pārdevēja ( veidojot rakstu veicu atkārtotu pasūtījumu bet šoreiz izvēlējos citrona un ūdensrozes masku) Esmu lietojusi Bambusa un Tējas koka masku, varu apgalvot, ka ļoti jauks rezultāts & cena.  Tomēr  ja nemīli spēcīgus aromātus - ši maska nav priekš tevis, jo šīs maskas ir aromātiskas, kaut arī, man neizsauca alerģiju. Labi mitrina, noņem tūsku un neprasās sejas krēms, pēc ši produkta, ( jāpiemin, ka sastāvā ir alkohols vismaz šai bambusa maskai, bet nejutu nekādu kairinājumu).









Lai forša diena!
Ilze

2 komentāri

  1. Man ļoti patīk maskas. Šo vēl neesmu izmēģinājusi. Paldies par atsauksmi. No korejiešu sheet maskām labākās, manuprāt, TONY MOLY und The Face Shop. Ļoti daudz variantu, var nopirkt vairākas un izmēģināt. Parasti pasūtu no jolse.com, viņiem ir arī ebay veikals.

    AtbildētDzēst
  2. Man ļoti patīk maskas. Šo vēl neesmu izmēģinājusi. Paldies par atsauksmi. No korejiešu sheet maskām labākās, manuprāt, TONY MOLY und The Face Shop. Ļoti daudz variantu, var nopirkt vairākas un izmēģināt. Parasti pasūtu no jolse.com, viņiem ir arī ebay veikals.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma