Meklē blogā

New year`s eve makeup look VIDEO

Čaviņ, meitnes!

Gada pēdējā diena,  tik neticami, ka jau ir paskrējis vesels gads, varu teikt, ka manam blogam šis gads bija  maksimāli produktīvs un interesants. Tik daudz jaunu iespaidu, man interesantas, saistošas kosmētikas, ar kur varēju iepazīstināt Jūs mani mīļie lasītāji.
Īpaši iepriecina arī  Gemius  Rudens blogu tops, kur  sadaļā Skaistumkopšana starp blogiem ieņēmu otro vietu, kas man ir spēcīga motivācija turpināt/ jo vienu brīdi man sāka nolaisties rokas, kad jutu zināmu diskrimināciju/. Jāsaka, ka bloga rakstīšana no izklaides biezi vien pārvēršas pienākumā, jo ir vēlme kvalitatīvi nofotogrāfēt, izklāstīt, uzfilmēt kādu video un tam atrast laiku savā ikdienas dzīvē.
Es patiesi esmu pateicīga Jums mani lasītāji/ skatītāji, ka bijāt kopā ar mani - šajā kosmētikas, krāsu un sajūtu piedzīvojumā, ticu, ka nākamajā gadā mūs sagaida daudz jaunu un interesantu pavērsienu, vismaz tās ir manas cerības, kuras es loloju par jauno 2017. Gaiļa gadu!

Gaiļa gads būs vienos priekos
Skaistum lietās, kosmētikas niekos
Tik to veco godam pavadīt
Lai var jauno koši sagaidīt

Un tieši košums ir tas, ko tu vari sagaidīt no manis un mana bloga, tāpēc šajā vecā gada dienā -piedāvāju svētku makeup- look, kā koši sagaidīt jauno 2017. Gaiļa gadu :)


Bučas , meitenes!
Lai skaists šis vakars un nākamais gads!
Ilze



1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma