Meklē blogā

Stenders Feel the Glamour 24 karātu zelts

Čaviņ, meitenes!

Janvāra mēnesis priekš manis ir svētku mēnesis, ne tikai tāpēc, ka tajā ir mana dzimšanas diena un vārda diena bet arī tāpēc, ka lielākā daļa draugu ir dzimuši Janvārī, sanāk tāds svinību maratons, kurā  noteikti ir jāpiedalās un to nav iespējams izlaist.



Turpinot šo svētku noskaņu, kas turpina virmot gaisā un sirdī, gribēju padalīties ar diviem ļoti interesantiem produktiem no mūsu pašu ražotāja Setendera. Jāsaka, ka Stenders ir audzis un kļuvis par ļoti veiksmīgu Latvijas biznesu, par ko man ir prieks, jo vienmēr mīlu atbalstīt vietējos ražotājus. Šāda veida produktus esmu redzējusi arī no Francijas zīmoliem, tāpēc ir interesanti tos sastapt pie vietējā ražotaja.  

Šos produktus ievietoju kategorijā - sajūtu produkti, kuri nav  obligāta sadzīves sastāvdaļa, bet tomēr, ir tik patīkami kad tos lieto, lai sevi iepriecinātu. Zelts liek justies īpašāk, spožāk,  tā klātesamība produktos liek  justies svinīgāk, kas arī ir mērķis šādiem sajūtu produktiem.



Pateicoties vērtīgajām sastāvdaļām – zeltam un granātābolu ekstraktam, tās rūpēsies par tavas ādas jaunību. Dārgo 24 karātu zeltu mēs sasmalcinājām līdz pat smalkām daļiņām, lai katra no tām varētu sasniegt dziļākos ādas slāņus un veicināt ādas šūnu atjaunošanos. 
Pirmais, daudz ierastākais produkts ir ziepītes ar zeltu, idejiski foršs produkts , tāds kuru gribās uzdāvināt, kā patīkamu nieciņu, tomēr, jāsaka, ka arī pietiekami funkcionāls. Ziepīšu smarža ir patīkama, svaigi silta ziedu smarža, puto labi, ādu nesausina un ir emocionāli patīkamas lietošanā. Jauks produkts dāvanām, vai vienkārši kā prieciņš ikdienas roku kopšanā.

Otrs, ļoti skaists, smaržīgs un mirdzošs brīnums ir  24 karātu Zelta zīds sejai un dekoltē, kurš tiešām ļoti jauki smaržo pēc svaiguma, sievišķīgais aromāts ir jūtams uz ādas vel ilgas stundas, kas protams, priecē, gluži kā mirdzums, kurš tam seko.
Mūsu 24 karātu zelta zīds sejai un dekoltē mīkstina un nogludina tavu ādu, piešķirot tai izsmalcināti zeltainu mirdzumu. Izbaudi, cik maigi zīds klājas uz tavas ādas, bagātinot to ar 24 karātu koloidālo zeltu un granātābolu ekstraktu. Vieglais mirdzums kopā ar jutekliskajām balto ziedu, rožu, greipfrūtu un persiku aromāta notīm vēl ilgi rotāsies uz tavas ādas.
Zelta gabaliņi ir redzami, ļoti skaisti mirguļo uz ādas, tomēr , lietoju biežāk uz dekoltē un rokām, īpaši šajā svētku sezonā, liegais aromāts radija īpaši patīkamu noskaņu. 
Uzklāšanā šis produkts ir ļoti liegs, āda paliek samtaina un maiga, viegli iesūcās un nerada lipīgo sajūtu. Zelta krikumiņi ir pamanāmi, bet nav pārmērīgi uzbāzīgi, tomēr jāsaka, ka tie mīl pārnesties uz drēbēm, kur gan nerada nekādu postu, jau pēc drēbju mazgāšanas tie ir zudusi no redzesloka. Izteikts svētku/ ballīšu produkts, kura gan pietiks ilgam laikam, ņemot vēra, cik maz ir nepieciešams pats produkts, lai tiktu ādai zaigot zeltainos mirdzumos.

Kopumā ļoti jauki produkti, kas piemēroti dāvanām, lai uzdāvinātu to personai kura māk novērtēt sajūtu dāvanas, bet nav tendēta un pārmērīgu praktiskumu. Es šo komplektu saņēmu dāvanā no draudzenes un man patika :)

Lai jauka diena
Ilze

4 komentāri

  1. Sūds ir tas zelta zīds sejai. Sastāvā ir ļoti daudz silikonu, kas neļauj ādai elpot un atgrūž/aiztur mitrumu, kā dēļ āda sāk pampt: īpaši tas ir jūtams uz rokām ja pasmērē un sanāk bieži saskarties ar ūdeni, un seja vasaras karstumā.
    Izskatās un izklausās jau skaisti, bet nav tā vērts. Var atrast kko veselīgāku vai mazāk kaitīgāku par to pašu cenu.;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā tur ir silikons sastāvā, bet rokas nav vel uzpampušas, kā ar dekoltē un kakls nepampa kad smērēju ;) Varbūt tā ir individuālā reakcija ? Tev uz citiem produktiem, kuriem sastāvā silikons arī ir līdzīga?

      Dzēst
    2. Nē, uz citiem produktiem, kuriem sastāvā ir silikoni, tā nav, kā konkrēti ar šo. Vienkārši konkrēti šis produkts pamatā sastāv tikai no silikoniem, kas, manā uztverē, ir pa traku. Piemēram, zelta līnijas ķermeņa krēms ir labāks pēc konsistences. Arī tam sastāvā ir spīgumiņi, bet ne tik lieli. Un ir pazīstamie, kas to ir smērē arī uz sejas.

      Dzēst
    3. Negribu izklausīties pēc kādas Stendera produkcijas heiteres, jo produktu klāsts ir plašs un ar daudzām labām, interesantām lietām, bet konkrēti šis produkts un vēl matu eļļa (kurai arī sastāvā ir silikoni diemžēl), nav tie labākie produkti un efektu var pārvērst par defektu.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma