Meklē blogā

Colorista prezentācija un produktu apskats +Giveaway

Čaviņ, meitenes!

Gribēju padalīties ar sajūtām par jauno Colorista sēriju no Loreal,  noteikti, ka esat manījušas šos produktus Drogu plauktos un varu teikt, ka produkti ir ļoti interesanti īpaši ņemot vērā šī brīža matu krāsošanas trendus.

Esmu no tām, kurām patīk eksperimentēt ar krāsām, tāpēc ar diezgan eksaltētu jā piekritu pievienoties Colorista krāsu prezentācijā, kura tika veidota gan pašmāju blogeriem, gan Igauņu un Lietuviešu blogeriem, tāpēc bija interesanti satikt arī citas bloger- kolēgas tik saistošā krāsainā notikumā.





Kopumā ir trīs  līnijas, katra no tām ir interesanta ar saviem toņiem, lietošanu un rezultātu.


Pirmā ir Paint, kas ir permanentās krāsas, kurām ir interesanti apakštoņi tādi kā rozā, zili un marsalas apakštoņi, kas ir forša odziņa jau esošam krāsām, lai atdzīvinātu savus matus, piemēram jau esošo tumšo vai rudo toni, piešķirot tiem odziņu. Blondīnes var  iegūt skaisto vēsi rozā apakštoni,  kuru arī man, kad vel krāsoju matus dikti gribējās iegūt, bet nu nekādi nesanāca - prieks, ka ir radīta krāsa, kuru izmēģināt mājas apstākļos. Kopumā tie ir deviņi toņi.

Otrā līnija washout kura ir semi-pernamentā krāsa, kas atkarībā no matu krāsas toņa izmazgājas no  5-15 mazgāšanas reizēm, tomēr,  no pieredzes varu teikt, ka vislabāk  to ir izmēģināt uz šķipsnas lai saprastu vai tonis patiks, kā arī šī tabuliņa ir ļoti noderīga.
Ja tomēr tonis nav pietiekami gaišs tad viņi piedāvā gan saudzīgu balinātāju, gan iespēju pašai nokrāsot ombre matus vai šķipsnās, katrā krāsā ir pievienota īpaša birstīte ar kuras palīdzību var nokrāsot  smukas šķipsnas vai ombre ( par to liels pluss, jo mājas apstākļos nokrāsot šķipsnas parasti ir nepārvaram izaicinājums, ja vien neesi frizieris ).

Tā kā mani matu gali jau ir bijuši krāsoti ir pietiekami gaiši izvēlējos jau prezentācijas laikā uzklāt  washout krāsu gaiši zilā tonī, protams, ka tā bija fiksā ideja un mazliet ekstrēma, tā nu es kopā ar bloger kolēģēm eksperimentējām ar saviem matiem.

Tās šķipsnas kuras ir gaišākas pieķēra daudz labāk, bet tās kuras bija tumšākas palika kaut kas starp- zili zaļu un pelēku. Šī krāsa gāja nost lēnām, beigu beigās  sāku lietot krāsas izņemošo šampūnu, jo jau bija apnikusi, jo uz beigām palika pelēkāka.
Tad izvēlējos nokrāsot ar violeto toni, kas noteikti ir mana komforta zona, rezultāts sanāca violeti pelēcīgs, bet man ļoti patīk, jo diezgan tuvu manai dabiskai matu krāsai, mazgājās ārā diezgan vienmērīgi, salīdzinot ar stiprākām violetām krāsām kuras esmu lietojusi - ļoti saudzīgs pret matiem, jo mati nesāka lūst, bet gan pēc lietošanas izskatījās veselīgāki un mirdzošāki, kas ir ļoti liels pluss.

Kopumā secinu, ka ja mani mati būtu vairāk balināti - efekts būtu daudz spilgtāks un izteiksmīgāks, kā arī, tas uzlabotu krāsas noturību matos. Lietojot Colorista fader - krāsas noņemošo šampūnu, pietika ar pāris reizēm, lai iepriekšējo toni dabūtu ārā no matiem, šampūna princips ir sekojošs - ieklājam matos uz 5min  tad izskalojam. Jārēķinās, ka ejot nost zilai krāsai, uz maniem dzeltenajiem matu galiem radās zaļgana krāsas atblāzma, kura gan netīšām paspilgtināja ar Colorista Spray 1dienas krāsu, kuru  izvēlējos pašu zaļāko un uzklāju uz zilajiem matiem, mazliet neapdomīga rīcība, kas atstāja mani ar zaļganiem matiem, bet ko es izlaboju uzklājot violeto washout.

Trešā grupa, kurai jau pieskāros ir Colorita Spray krāsa flakoniņā, kuru var lietot uz jebkura toņa matiem, tā ir redzama un tā nomazgājās, nākamajā mazgāšanas reizē.

Esmu izmēģinājusi gandrīz visus savus mīļākos toņus un man vini patika, īpaši jau rozā un violetais, gaiši zilais arī izskatījās super. Tumšākiem matiem ieteiktu  ko spilgtāku,kā zilganzaļo toni, kuru neapdomīgi uzpūtu uz saviem krāsotajiem, dzelten-blondajiem matu galiem, netīšām izveidojot zaļu nospiedumu, kurš kaut kā savādi mijiedarbojās ar esošo zilo krāsu. Tāpēc jāsaka, ka lietojot sprejus ir jārēķinās, ka viņi var atstāt nospiedumu uz ļoti gaišiem toņiem, tas gan izmazgājās pēc vairākām reizēm.

Tagad par interesantāko Jums,
Vēlos iepriecināt ar dāvaniņu kādu savu sekotāju, tāpēc balvā ir šis komplektiņš

Lai piedalītos: norises laiks no 10. Aprīļa - 16. Aprīlim 
Katram piešķiršu kārtas nr. ko arī izlozēšu ar random.org rīku, lūdzu atstājiet savu e-pastu, lai varu ar Jums sazināties. Sazināšos  ar uzvarētāju ar e-pasta starpniecību un atbildi gaidīšu divu dienu laikā, ja nesaņemšu, tad izvēlēšos citu uzvarētāju. Kopumā būs viena uzvarētāja.

Seko man Bloglovin ( ieraksti ar kādu vārdu seko ) <--- spied uz linka un spied Follow pogu, ja vel man neseko Bloglovin platformā.
Apmeklē manu Facebook lapu  (pieseko ja vēlies)
Uzraksti savu e-pastu, lai varu sazināties ar Tevi uzvaras gadījumā!

Lai forša diena!
Ilze







23 komentāri

  1. Bloglovin beautyangele . Facebook jau zinu Tavu skaistuma lapu ⭐️ Tā kā gadu mēģinu ataudzēt savu dabīgo matu toni, tad butu jauki ko izmēģināt krāsainu matu galos. 🌈 saziņai_ beautyangele@inbox.lv 💎💎

    AtbildētDzēst
  2. Sekoju kā Zane B.
    Facebook lapa labi zināma :)
    zane.bedre@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  3. sekoju kā Ilucis.
    o, šis nu ir viens feins giveaway :) krietnus gadus nostaigāju ar smuki zaļiem matiem, tagad labprāt veiksmes gadījumā atkārtotu (būs uz ko attaisnoties, hi, hi)
    saziņai: mincuu@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  4. Bloglovin sekoju kā rebelliousbeauty
    E-pasts rebelliousblogs@gmail.com

    AtbildētDzēst
  5. Ak šausmas, mani mati no malas izskatās vienkārši ārprātā koši :D Un te es pati sēžu un domāju, ka nav pietiekami...

    AtbildētDzēst
  6. Bloglovin sekoju kā annapurvina.
    Fb arī jau kādu laiciņu sekoju.
    e-pasts - a.purvina@hotmail.com

    AtbildētDzēst
  7. Bloglovin sekoju ar Iekodiesmode
    Facebook sekoju :)
    mans e pasts- iekodiesmode@gmail.com
    tā niez matos sajust pavasari :) ir gribēšana kaut ko pamainīt krāsā :)

    AtbildētDzēst
  8. Sekoju kā sunnycloud
    Fb sekoju!
    Mans epasts pinkheaven@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  9. Bloglovin sekoju kā AgneseN https://www.bloglovin.com/@dreamerfrommars
    Facebookā arī sekoju jau kādu laiku :)
    epasts agyonmars@gmail.com
    Labu laiku jau domāju, ka pašreizējā matu krāsa ir nedaudz apnikusi, pagaidām domāju, ka pa priekšu jāapmeklē friziere, un tad, kad mati nedaudz īsāki, varēšu paeksperimentēt nedaudz.

    AtbildētDzēst
  10. Bloglovin: mellenemellene
    Facebook: sekoju
    Epasts: blacbeauty3@gmail.com
    Man ļoti patīk loreal matu krāsas,jau sen vēlos tieši šo toni pamēģināt!

    AtbildētDzēst
  11. Bloglovin: @herlita (Liene)
    FB: Liene Strunke
    e-pasts: herlita@inbox.lv

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma