Meklē blogā

Essence limitētā kolekcija "We Are .."

Čaviņ, meitenes!

Essence kosmētika, savā cenu kategorijā viennozīmīgi ieņem līdera pozīcijas, jo ja godīgi, man ļoti patīk viņu lūpu krāsas ( mat )sērija, kā ari, laineri, kas ir tik noturīgi un kvalitatīvi, ka prieks lietot un iegādāties.
Šoreiz padalīšos ar savām sajūtām, par limitēto Essences kolekciju We Are! kura ieturēta Valentīna dienas noskaņās, kurā ir atrodamas gan lieliskas pērles, gan tā- tā produkti, bet kopumā dizains, kā vienmēr ir interesants, aizraujošs un baudāms.


Sākšu ar to produktu, kurš visvairāk iepatikās, no visas kolekcijas We Are... Perfect - Dip Eyeliner Ultra Black & Waterproof ideāls, patiešām matēts laineris! Perfekts aplikators ar kuru ātri, viegli un precīzi uzvilkt līnijas, vairāk jau manā stilā - tādas "gruntīgas" un redzamas. Nožūst zibenīgi un pārvēršas matētā produktā, acis nekairināja, turās labi, cik esmu lietojusi, nav vel pievīlis.


We Are... Fabulous - Velvet Matt Lipstick šo es vairāk uztveru, kā satīna lūpu krāsu, forma ir neizsakāmi piemīlīga, kas protams uzrunā.
Man testēšanai nonākuši divi toņi, viens no tiem ogu tonis/03. ps we love berry/, bet otrs vasarīgi rozīgs /01. ps we love pink/, abi toņi ir ļoti skaisti.


lūpu zīmulīši
.


Runājot par klājumu, ogu tonis tomēr klājās grūtāk, nekā rozīgais, bet tā jau ar tiem violeti sārtajiem notiek. Uzklāšana dēļ formas mazliet traucēta. Lietojot nolauzu lūpu krāsas ;( Bija jāmontē atpakaļ, iespējams, tas deļ nenoturīgās sirsniņ-formas, vai vienkārši mana nevarēšana :)

Nevaru teikt, ka viņi ir tikpat noturīgi kā klasiskā Mat lūpu krāsu kolekcija, kura man ir viena no favorītēm. Noturība vidēja, mitrinoša sajūta, noēdās pakāpeniski un nav jūtamas uz lūpām, viegla sajūta nēsājot.

Zīmulīši no šīs kolekcijas ir krēmīgi, iespējams, būtu gribējusi mazliet matētākus, bet izstrādājot lūpas ar zīmulīšiem pārklājot ar lūpu krāsu, turas vidēji labi un man patīk.

We Are Awesome Multicolour Blush - You + Me = Awesome vaigu sārtums vidēji pigmentēts un netrāls, iespējams sajaukt izgaismotāja un vaigu sārtuma tonīšus iegūstot kaut ko ļoti ikdienišķu un svaigu. Pigmentācija vidēja, produkti nav pārmērīgi krītaini.


Vaigu sārtums
We Are... Amazing - Creamy Eyeshadow Pen 01. be my high light! - lielas bija cerības uz šo produktu, īpaši tāpēc, ka viņu krēmveida- stika acu ēnas bija vienas no noturīgākajām, kādas esmu lietojusi, bet  par nožēlu, tikai ne šīs.. šīs ir šausmīgas, lietoju kā bāzi uz kuras uzslāņoju citas Catrice pelēkās ēnas, tad bija lietojamas.  Kopumā viņas ir ļoti caurspīdīgas, segums nekāds, nenožūst un nepielīmējās pie ādas, kā tam būtu jābūt ar šādiem krēm-veida produktiem, tik žēl ka tā, jo formāts ērts uzklāšanai. / negribu celt jezgu, bet skatos, ka šīs ir ražotas Polijā, kad produkts kurs man patika no šīs kolekcijas ir ražots Luksemburgā.. Iespējams, ka sakritība, jo lūpu zīmuļi ir labi, kaut arī ražoti Polijā/

Laineris un acu ēnu stiks 
Kopumā, ja man būtu jāizvēlas, skatītos uz lūpu zīmuļiem un laineru, kuri vislabāk  iepatikās no visas kolekcijas. Rozā lūpu krāsas klājums arī bija ļoti foršs, tāpēc, ja nav tāda toņa, varat uzmest acis.
Šobrīd manīju šo kolekciju U/V Galerija Centrs

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Essence pavasaris/vasara jaunumi VIDEO

Čaviņš, meitenes! 

Vēlos jums atrādīt Essences Pavasara-Vasaras kolekcijas, dalīties pirmajos iespaidos un sajūtās par šiem līdzekļiem. Kopumā varu teikt, ka šajā kolekcijā ir kas fantastiski skaists, kas man kā īstam "makeup junkie" sajūsmināja un jau plānā ir sagaidīt šos produktus veikalos un iegādāties pāris savām draudzenēm, jo tas ir vienkārši fantastiski skaists produkts! ;)
Iesākumā atrādīšu šos produktus video formātā, vēlāk, pēc ilgākas lietošanas detalizētāk pārspriedīšu rakstos blogā.


Apskatīju sekojošus produktus:
Little Beauty Angels Colour Correcting Core Lip Primer - Prime Time Angel
Little Beauty Angels Colour Correcting Multicolour Matt Pearls - Call Me A Multitalent Angel
Little Beauty Angels Colour Correcting Concealer Palette - Four Angels For Brightness
essence Little Beauty Angels Colour Correcting Primer Stick - On My Covering Mission
Little Beauty Angels Highlighter & blush brush
Essence blossom dreams rainbow highlighter
Essence blossom dreams blush

We Are Perfect Dip Eyeliner Ultra Black & Waterproof - Stay With Me!
We Are Amazing Creamy Eyeshadow Pen - , Be Me Glam-Light!
We Are Awesome Multicolour Blush - You + Me = Awesome
We Are Flawless Contouring Lipliner - P.S. We ❤ Red, P.S. We ❤ Berry
We Are Fabulous Velvet Matt Lipstick - P.S. We ❤ Pink,, P.S. We ❤ Berry

Lai mums superīga diena! Kā arī, priecāšos, ja pierakstīsities sekot manam youtube kanālam https://www.youtube.com/channel/UCuT2MMcMtQgQTydeZjGIlNQ

Ilze

*testa produkti


Ikdienas dezodoranti & antiperspiranti, kuri labāki?

Čaviņ, meitenes!

Kaut arī, es esmu dabisko kristāla dezodorantu piekritēja, manos plauktiņos mēdz uzrasties arī cita veida produkti, kā arī, es vienmēr meklēju jaunus, interesantus produktus kurus izmēģināt un padalīties ar sajūtām, atsauksmēm ar jums manas lasītājas.
Pusaudža gados, ieslēdzoties hormonālajai sistēmai - atceros, kāds man bija šoks, ka evarēja iztikt tikai ar dezodorantu ar smaržu, kā to varēja līdz hormonālā uzplaiksnījuma. Kopš pusaudža gadiem esmu mēģinājusi dažādus anti-persperentus un tikai šobrīd varu skaidri pateikt, kas man patīk, kam pievēršu uzmanību tā izvēlē utt.

1. Lai dezodorants/ antiperspirants efektīvi darbotos ir jāsagatavo padušu āda , kā jau iepriekš esmu to minējusi, 1x divās nedēļās skrubīti izmantot arī padušu zonai, nodrošinās, ka āda ir pietiekami attīrīta, lai produkts veiksmīgi darbotos. Jo spēcīgāku produktu lietojiet, jo  biežāk ir jāveic padušu attīšana, bet nu biežāk, par reizi četrās dienās nevajadzētu, lai nesatraumētu maigo padušu ādu.

2. Pieņemiet dušu pirms naktsmiera vai vienkārši izmazgājiet paduses ar ziepēm, pirms dodaties gulēt, uzklājiet kādu vieglu dabisku krēmu, vai alvejas želeju, tā kopjot padušu ādu. Ļaujiet sev dabiski svīst naktī, lai izvadās toksīni un organisms "elpo".. Esmu ievērojusi, ka izmantojot tādu shēmu padušu āda ir daudz veselīgāka.

3. Pēc skūšanas/ epilēšanas vai vaksēšanas nelietojiet  dezodorantus, izvēlies šo procedūru veikt tādos apstākļos/ laikā, kad atlikušo dienas daļu varat brīvi nekairināt savu ādu. Lietojiet Alvejas želeju, zinu ka Dermosil ir tāda želeja, es gan savu pirku Grieķijā, bet domāju, ka kādā no aptiekam ir iespējams iegādāties alvejas gelu, ļoti labi dziedē un nav smags produkts, neaizsprosto poras.

4. Nelietojam dezodorantu/antiperspirantu uz netīras ādas vai uz iepriekš lietota līdzekļa , pirms neesat izmazgājušas paduses ar ziepītēm, jo tā var iedzīvoties pamatīgos iekaisumos, pat augoņos!

5. Dezodorants - nomāc aromātu un  mikro-floru, bet "nenobloķē" sviedru izdalīšanos, savukārt antiperspirants bloķē sviedru izdalīšanos. Svarīgi zināt atšķirību, lai iegādātos sev piemērotu produktu. 

Viens no maniem favorītiem no dabiskajiem dezodorantiem, kurš ir "kristāla dezodarants" ir Rimi nopērkamais izsmidzināmais līdzeklis Markell cosmetics Mineral Body Bio-Deodorant, kurš kā jau vairākums kristāla tipa līdzekļu nekavē pašu svīšanu, tā notiek visnotaļ dabiski, bet gan neļauj rasties nepatīkamajam aromātam. Šis produkts nav ar nekādu aromātu, kaut arī uz iepakojuma pieminēti kaut kādi eksotiski ziedi un bambus, tomēr neko tādu nesajutu!
Vienkāršs, dabisks līdzeklis kurš labi darbojās, pasargā līdz 10h ja ir intensīva staigāšana un kustības, bet ja tā ir mazkustīga diena, tad visas dienas garumā.











Crystal essence ar dažādām ēteriskajām eļļam, šie produkti ir daudz  vairāk kopjoši jo ir pievienotas vielas, kuras rūpējās par padušu ādu. Lieliski ikdienas palīgi, pie kuriem noteikti atgriezīšos, tomēr, jāsaka, ka aromāta klātesamība dažreiz ir mīnuss, jo tie nav tik noturīgi savā aizsardzībā, kā bez aromāta produkti. Vasaras dienā, kā arī, dienā kur vairāk kustības pēc 7h prasās tos atjaunot.
Otrs mīļākais produkts ir IHerb kristāla dezodoranti
Runājot par Iherbu   ar kodu KUM79 atlaide pirmajam pirkumam 5$


















CD Deo Glucksgefuhl, paņemu jo biju cerējusi, ka varēšu pariet uz pilnīgi dabisku produktu, pat bez dabiskajiem krstāla sāļiem. Šajā produktā esošais alkohols izdedzina paduses un savelkošā, kairinošā sajūta ir neizturama. Lietoju pāris dienas, sapratu, ka nevaru paciest to dedzināšanu un mana padušu āda bija mahten iekaisusi. Jāpiemin, ka man šis produkts nekādā veidā neizsargāja no svīšanas/ nepatīkamā aromāta - pēc 2-3h jau prasījās izskalot paduses un atjaunot dezodarantu.
Produkts, kurš man galīgi nederēja, ir šis dabiskais dezodorants



Madaras jaunais Soothing dezodorants- tikai jauki, ka šis produkts man nekairināja ādu un bija ļoti , ļoti kopjošs un patīkams. Tomēr, ar to arī viss beidzās! Tiešām labs kopjošs produkts, bet  izmantojams dienās, kad negribās lietot nekādu dezodorantu, jo šī produkta efekts priekš manis turas tikai 4h, tiešām žēl, ka tā, ļoti vēlējos ar to sadraudzēties. Tām meitenēm kuras svīst ļoti maz, šis būs super produkts  jo ļoti labi rūpējās par maigo padušu ādu - neradot kairinājumu.








"Stiprie" produkti ( ar sintētiskajiem alumīnija savienojumiem)

Citēju www.vesels.lv par to kas ir dabiskie/ sintētiskie alumīnija savienojumi pretsvīšanas līdzekļos:
Alumīnija savienojumiSintētiskie alumīnija sāļi darbojas, aizsprostojot ādas poras un neļaujot sviedru dziedzeriem izdalīt sviedrus ādas virspusē. Savukārt dabīgajā kosmētikā izmantotie alumīnija alauni (Potassium alum, Aluminiumoxide, Aluminiumhydroxide u.c.) ir inerti kristāliskie ieži - tie neatbrīvo nekādus jonus, kā arī neaizsprosto poras, bet gan neitralizē sviedru nepatīkamo aromātu. Tāpat dabīgajā kosmētikā sastopami efektīvi dezodoranti arī bez šiem kristāliem - veidoti, piemēram, no rīcineļļas un augu ekstraktiem ar savelkošu un baktērijas neitralizējošu iedarbību, ar Triethylcitrate (iegūtu no ķiršiem) vai Farnesol (no ēteriskajām eļļām).

Šos izmantoju diezgan reti, visus pusaudža gadus lietoju gan Fa, lady speed stick, pēdējo ko izmēģināju bija  Garnier antiperspirants ar pievienotajiem daļēji dabiskajiem sāļiem, esmu mēģinājusi visus iespējamos "Drogu"antiperspirantus. Kopumā varu teikt, ka pēc šī plašā saraksta esmu nonākusi pie dažiem produktiem, kuri ļoti labi darbojās, bet nekairina manu ādu, kā ari, neveido pleķus uz drēbēm, kad lietoju šos produktus.

Pirmais, vecais labais draugs Nivea rūlīša un izsmidzināmais dezodarants anti-perspirant  protect & care( šeit apskatiju šos produktus tuvāk) bet varu teikt, ka šobrīd man patīk vairāk  izsmidzināmā versija, tik viegli lietot un foršs , neitrāls aromāts, kas nenomāc manu parfīmu aromātus. Lieliski aizsargā un padušu āda jūtās burvīgi.

Otrs maigāks, bet  spēcīgāks Dove Original 48h antiperspirants, ļoti foršs produkts, jo viņam piemīt laba īpatnība - tas nožūst zibenīgi, tiklīdz izsmidzināts, padušu āda paliek maiga un jā, mani piesaista Dove aromāts, ļoti sievišķīgs, klasisks un maigs. Šis produkts darbojās  savas 24h stabili, bet nerada iekaisums ādā.

Īpašai drošībai joprojām lietoju Dove īpaši spēcīgo produktu, krēmveida produkts, kurš pacieš arī dušas klātbūtni un nenomazgājas,  ja netiek lietotas ziepes/dušas līdzeklis, divas dienas padušu āda ir kopta un pasargāta no pārmērīgas svīšanas un nepatīkamā aromāta. Tomēr šo produktu lietoju retāk, kad tiešām ir kāds īpašs pasākums, kura laikā gribu justies maksimāli pasargāta.

Kopumā domāju virzītos uz to lai meklētu efektīvus produktus, kuri mani uzrunā, bet ir bez sintētiskajiem alumīnija sāļiem. Varbūt ir kādi favorīti?

Šāda ir mana pieredze ar šiem produktiem, kādi ir Jūsu mīļākie produkti? Vai pievēršat uzmanību Alumīnija savienojumiem ?

Lai skaista diena!
Ilze



Māra Naturals un produktu apskats

Čaviņ, meitenes!

Pagājušā gada nogalē guvu iespēju iepazīt, ieraudzīt, apčamdīt un sajust uz savas ādas, kādu īpašu produktu līniju. Jāsaka, ka mūsdienās dabiskais un eko ir ne tikai "hipsteru" trends, bet arī, tīkams cilvēkiem, kuri seko līdzi  savai ādai un veselībai kopumā, apzinoties, ka kvalitatīva un tīra ( bez parabēniem, SLS u.c "briesmoņiem") nav tikai tukša skaņa, bet gan veids, kā ķermeņa kopšanu padarīt par veselīga dzīves veida sastāvdaļu.

Viennozīmīgi, uzskatu, ka šī Latvijas zīmola "Māra naturals" ienākšana tirgū  ir manāma, jo produktu sastāvs runā pats par sevi. Cik nopratu, šie produkti ir uzlaboti ar visādiem labumiem, tai skaitā alveju, dažādiem augu ekstraktiem un eļļām, piemēroti vegāniem, kā arī estētisks baudījums, jo jūs ari piekritīsit, ka viņu iepakojums ir ļoti pievilcīgs.
Saskaroties ar dabiskiem produktiem, pirmais, ar ko tie saistās ir savādi aromāti, bet ne šajā gadījumā, jo šajā Māra naturals zīmola kopjošajā kosmētika ir burvīgi aromāti, kuri papildina produktu kopjošās īpašības.
Kopumā ir  četras līnijas,kuras nosacīti saistās ar ādas tipiem:
Melleņu, Plūškoka,Dzērveņu,Rabarberu
Pirmā, man interesantā un uzrunājošā ir Plūškoka līnija, no kuras es guvu iespēju testēt kāju krēmu.
Kāju krēma struktūra ir diezgan viegla, tomēr barojoša, smarža ir dievīga un man ļoti tīkama, nekādus negatīvus aspektus šim produktam nemanīju. Lietojot kŗemu varu teikt, ka ādā tas uzsūcās ātri, neatstājot taukainu sajūtu, pēdiņas ir koptas un apmīļotas, bet man šajā procesā tiek jaukais aromāts.
Interesantais šajā produktā ir kopjošās īpatnības, kas ļauj pabarot ādu.

Ja man ir jāpiesinās, tad tomēr piesiešos iepakojumam, jo metāla tūbiņa ir viena no tām, kas man rada "stresu" ka tā saplīsīs un produkts tiks izšķērdēts.

Dzērveņu līnijai piemīt dzērveņu skābi saldais bērnības "ledeņu" aromāts, šobrīd lietoju Dzērveņu līnijas ziepes, jauka sajūta, ādu  paliek zīdaina un maiga, ļoti patīkama sajūta, ne tikai smaržas baudījumā. Ņemot vēra, ka produkts ir dabisks, tomēr tas diezgan labi puto un veido ļoti maigas, blīvas putiņas.
Interesantais šajā produktā ir bērnības emociju raisošais aromāts& alvejas ekstrakts, argāna ēļļa.
Produkta nevienozīmīgā daļa -  laikam jau ir cena 21euro no vienas puses ir padārgi, bet saprotu, ka tilpums arī ir iespaidīgs 500ml.. Tas principā jāizsver katram pašam, pēc iespējam un vajadzībām.Tomēr jāsaka, ka cenas visiem produktiem ir vidējas un samērā pievilcīgas, piemēram, kāju krēmam 10euro , bet ķermeņa jogurtam 15euro.

Kopumā pašas līnijas ir ļoti plašas, tai skaitā eļļas, dušas un ķermeņa produktus, vannas pienus, pat saules aizsarglīdzekli. Labprāt būtu atrādījusi jums vairāk bildes, bet diemžēl mans telefons, kopā ar bildēm ir nobrucis, tā kā nāksies pašiem apskatīt viņu internet- veikalā, vai veikalos Rija, apčamdīt un sajust vai šie produkti būs uz palikšanu arī jūsu plauktiņos.
Nopērkamas viņu interneta veikalā https://maranaturals.com un veikalā Rija

Ko es gribētu izmēģināt?  Noteikti melleņu sēriju, burvīgi smaržojošs brīnums - kā mežā salasītas mellenes, smarža dievīga!!

Lai jauka diena!
Ilze



MAXFACTOR LASTING PERFORMANCE FOUNDATION VIDEO


Max Factor tonālie krēmi ierasti ir samērā kvalitatīvi,daudzveidīgi un interesanti, tieši tāpēc, man bija liels prieks izmēģināt šo produktu. MaxFactor Lasting Performance foundation man ir tonis 102 Pastelle, tilpums 30ml .
Šī tonālā līdzekļa solījumi ir dabiska āda, bez smaguma sajūtas, pieskārienu droša formula ( uz to arī liku lielas cerības).

Izmēģinot uz  rokas, saskāros ar tonālā līdzekļa konsistenci :šis tonālais krēms ir diezgan biezas konsistences, kaut arī pats klājums ir ļoti dabisks, uzslāņojams un komfortabls kopumā. Ļoti ātri nožūst un saķeroties ar ādu kļūst diezgan nemanāms.

Šeit Video ar produkta dzīvo testu: 


Produkta plusi :
Viegli klājās, ļoti plānā kārtiņā, labi sadzīvo ar sejas produktiem
Viegla sajūta uz sejas ādas
Var uzslāņot produktu nepadarot kopskatu "smagu"
Labi matē ādu/ noturīgs uz taukainas ādas
Dabisks izskats
Liela noturība!

Produkta mīnusi:
Vidējas sedzamības

Rezumē : Kopumā šis produkts ir viens no foršākajiem kādu esmu lietojusi, manai taukainai ādai ļoti patika! Īpaši laba sajūta bija, ka nejutu nekādu smagumu, viegls, labi klājās un es vareju droši pieskarties sejai, tas necentās pārnesties uz drēbēm vai plaukstām. Pirmais no tonālajiem līdzekļiem, kuriem nelietoju matējošos papīrīšus, jo īsti nebija tāda vajadzība, kas manai ādai ir vienkārši brīnums.
Noteikti ieteiktu izmēģināt! Bet atceries, ka lielākus  defektu maskēšanai būs jālieto korektors + tonālais krēms.

Lai forša diena!
Ilze

Oriflame Eco Beauty sērija

Čaviņ, meitenes!

Jau pagājušajā gadā vienā no loterijām vinnēju Oriflame Eco Beauty produktus, kas mani ļoti priecēja, jo manī ir degsme izmēģināt tieši Eko produktus, kaut kur iekšā, dziļi sirdī ir sajūta, ka tie ir tie produkti, kuri dabiskā ceļā nolīdzsvaros ādu un palīdzēs noturēt to veselīgā un starojošā izskatā.
Pārsteidza, ka arī Oriflame izlaidis šādu  Eko produkciju, tāpēc mans prieks bija dubults, ka to ieguvu izmēģināt.

Pirmo sāku lietot sejas krēmu un jāsaka, ka viņam bija viegla tekstūra to uzklājot, tomēr, priekš manas taukainās ādas viņš bija pārmērīgi smags, to atdevu draudzenei, kurai ir normāls ādas tips un viņai viņš patika, jo āda nebija ar taukainu mirdzumu, drīzāk svaigu, labi mitrinātu sajūtu.
Mana pirmā saskare ar krēmu bija šāda - krēmā patika  maigā tekstūra un foršā uzsūkšanās, lietojot nedēļu nejutu citu efektu, kā mitrināšanu, kas pēc nedēļas lietošanas pārauga taukainā spīdumā uz sejas ādas - tā arī sapratu, ka mana āda ir "pārbarota" un diemžēl es nebūšu mērķa auditorija šim produktam.
Produktam piemita aromāts, kas līdzīgs jasmīnu aromātam, kurš gan ir tāds slidens aromāts jo iesākumā, gluži kā moringa aromāts smaržo mazliet savādi ;) ( jums arī tā liekās?).

Sastāvs: AQUA, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, BENTONITE, TAPIOCA STARCH, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL, PHENETHYL ALCOHOL, CITRIC ACID, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL, LINALOOL, MALTODEXTRIN, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, SIGESBECKIA ORIENTALIS EXTRACT, LIMONENE, QUARTZ, SODIUM CARBONATE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT

Par zvaigžņu produktu šajā komplektā kļuva sejas eļļa 50ml ērtā iepakojumā ar pumpīti, kurš dozē pietiekama apjoma dozas, lai pilnībā pietiktu sejas / dekoltē ādai. Kopumā šo produktu lietoju gan sejai, gan  dekoltē rajonam, ļoti forši nomierināja sakairinātu ādu, smaržo pēc augiem, vairāk uz lavandas pusi.
Eļļu turpinu lietot joprojām,  jo tā ideāli iederas pēc sejas maskām, skrubjiem, lai nomierinātu sejas ādu, kā arī, ziemas periodā lietoju to periodiski uz nakti.
Manai ādai  tas deva - nomierinošu, līdzsvarojošu un uzmundrinošu  efektu, uzlaboja ādas krāsu, īpaši, kad lietoju to uz nakti. Eļļa brīnumainā kārtā nav pārāk smaga, tieši tāpēc man viņa iepatikās.


Eļļas sastāvs: COCOGLYCERIDES, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CORYLUS AVELLANA SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, SESAMUM INDICUM SEED OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT, PARFUM, LIMONENE, TOCOPHEROL, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE

Otrais, manuprāt man saderīgais prdukts ir  acu krēms 15ml, es īsti negaidīju nekādus brīnumus no šī acu krēma, bet lietojot to ikdienā, no rītiem, zem-acu rajons ir kopts un viegli mitrināts. 
Efekts to uzklājot ir sekojošs- āda tā kā mazliet nostiepjas un krunciņas nav tik izteiktas, lielāko dienas daļu tā jūtās mitrinātā, bet uz dienas izskaņu prasās uzklāt šo krēmu atkārtoti.


Ko man gribētos vairāk no ši krēma-  tā ir mitrināšana, kaut gan ir viegls anti age efekts, bet pietiekama mitrinašana izpaliek.

Acu krēma sastāvs: AQUA, GLYCERIN, BENTONITE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, COCOS NUCIFERA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, TAPIOCA STARCH, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL, STEARIC ACID, PHENETHYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL, MALTODEXTRIN, QUARTZ, SIGESBECKIA ORIENTALIS EXTRACT, SODIUM CARBONATE, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT
Ja man būtu jāizvēlas viens no šiem produktiem, tad noteikti tā būtu sejas eļļa, dēļ labā sastāva & foršā efekta.
Esat mēģinājuši šo Oriflame Eko sēriju? Kā patika?
Lai forša šī diena
Ilze

#lfbeautybox Janvāris

Lookfantastisc kastīte ar iepriecinošu virsrakstu "And so The Adventure Begins" 

Jauna dizaina kastītes ir daudz mazākas, bet parocīgākas, man patīk, vāciņa iekšpusē novēlējums "Smile! It`s the most beautiful asset you have. Wear it every day." #lfbeautybox 
Jauks novēlējums, jāpiekrīt, ka attieksme un smaids bieži vien maina  tik daudz! Esmu par pozitīvu komunikāciju.

Pievēršoties pašai kastītei, tā šoreiz priecēja ar pilna izmēra produktiem un dekoratīvo kosmētiku, kas ir tiešām forši, īpaši ja ir iespēja izmēģināt jaunu skropstu tušu, zīmolu gan es nezinu, bet tomēr, samērā interesanti  Jelly Pong pong  Fairy Lashes mascara 8ml melna skropstu tuša ar klasisku birstīti.
Otrais kosmētikas produkts ir uzacu želeja Pixi by petra 4,5ml caurspīdīgs uzacu gēls, kurš gan šobrīd man nav tik aktuāls, iespējams izmantošu kādā dāvaniņā. Idejiski ļoti noderīgs produkts, īpaši tām, kurām ir  vairāk uzacu nekā man.

Produkts, par kuru priecājos tas ir NUXE lotion  ar rožu ziedlapiņu ekstraktu 35ml - šo tiešām vēlējos izmēģināt, liels prieks, ka tomēr tas bija šajā kastītē. Smaržo pēc rožu eļļas, dabiska,viegla, atsvaidzinoša sajūta. Produktu testēju un  šobrīd ir sajūta, ka vēlēšos iegādāties pilna izmēra losjonu.

Izgaismojošais gels gan nav īsti mans produkts, ņemot vērā taukaino ādas tipu, tāpēc domāju, ka šis Trifle Cosmetics liquid glow iekomplektēsies kādā dāvaniņā, tām, kurām tas ir daudz piemērotāks ( sausas/ kombinētas/ normālas ādas īpašniecei).  Jāpiemin ka produkts ir pilna izmēra 20gr tā mirdzums ir rozīgā pērle ( to paspēju izpētīt interneta plašumos).

Atkaroti jau šajā skaistuma kastē ir  Briogeo matu maska 29ml pirmo izlietoju un man tīri labi patika, tomēr, nevarēju vel saprast, vai gribu lielo iepakojumu un re - varu vel reizi pārliecināties, kā tad tur īsti būs. Kopumā iepriecina ka šis ir produkts bez silikoniem , sulfātiem, parabēniem. Vidēji labi nogludina un atjauno matu struktūru, bet  līdz nākamajai mazgāšanas reizei.

Pēdējais produkts šajā kastītē burvīgā rožu iepakojumā, tā ir pincete rozā zelta krāsā , no The vintage cosmetic company, tomēr es neteiktu, ka šī būtu pati labākā pincete, jo manā skatījumā labai pincetei ir jābūt gana vieglai, nebūtu nepieciešamība pielietot lielāku spēku lai viegli un ērti satvērtu matiņus. Šis produkts ir viduvējs, matiņus satver  ar zināmu piepūli,  bet nofiksē un izrauj gana labi.

Kopumā šo kastīti vērtēju kā ļoti labu un man noderīgu ;)

Pasmaidām! Lai mums forša diena!
Ilze

Dermosil Spa & Sauna produkti - ziepes, skrubis, ķermeņa krēms

Čaviņ, meitenes!

Šodien gribu ar jums parunāt par  kārtējiem Dermosil produktiem ar kuriem guvu iespēju iepazīties, iz-testēt un padalīties ar secinājumiem un sajūtām.
Visvairāk man patīk testēt dažādus ķermeņa produktus, jo tie vienmēr ir sajūtu produkti, pieskāriens, smarža un pozitīvās emocijas, kuras gūstu ikdienā, tas ir svarīgs laba garastāvokļa uzturētājs, īpaši šajā pelēkajā laikā. Jums arī?
Jāsaka, jo vairāk iepazīstu šo zīmolu, jo interesantāk kļūst - jo  redzu tajā aromātus, konsistences un diezgan labu sastāvu par labu cenu, kas mani priecē.

Dermosil Spa & Sauna roku ziepes 300ml
Produkta tekstūra ļoti forša, labi putojās, maigs un silti atsvaidzinošs aromāts, ādu pēc lietošanas nevelk, tā ir maiga un jauki smaržojoša! Es uzskatu, ka Dermosil ir ļoti labi dušas produkti kopumā, tāpēc ziepītes ir viens no favorītiem, dēļ ērtā iepakojuma un interesantajiem aromātiem, kā arī, kopjošajām īpašībām.

Dermosil Spa & Sauna ķermeņa sviests/ krēms 200ml

Krēma tesktūra/ īpatnības: Barojoša, bet tiklīdz saskarās ar ādu tas burtiski izkust un no bieza krēma pārvēršas maigā plūstošā losjonam līdzīgā struktūrā, kurā var just eļļas un šī sviesta klātbūtni. Krēmam ir raksturīgās glicerīna mitrinošās īpašības, tiem, kuriem patīk tā  mitrinošā sajūta, domāju patiks arī šis krēms. tomēr, tas ka viņš ir barojošs vairāk kā mitrinošs var pamanīt pēc mirdzošās ādas, tāpēc kombinētas un normālas ādas īpašniecēm šis varētu būt mērķa produkts.
Man ir jāpagaida kādas  5~ min lai krēms pilnībā uzsūktos un vel pāris, lai pazustu spīdums.
Ja esat lietojuši biezākus sviest-krēmus tad viņš viennozīmīgi nav smags un pārmērīgi biezs savā tekstūrā.

Spa & Sauna pīlinga krēms/ skrubis 200ml

Ķermeņa pīlinga krēma Senses sastāvā ietilpst bagātīgs glicerīna un šī sviesta daudzums. Skrubējošā sastāvdaļa ir sasmalcināti rīsu graudi un samalta šī riekstu čaula. Kad ar apļveida kustībām uzklāsiet pīlinga krēmu uz mitras ādas un noskalosiet to ar siltu ūdeni, pamanīsiet izmaiņas. Āda būs samtaini maiga.

Pīlinga krēms/ Skrubis manās sajūtas: Ļoti krēmīgs skrubis, sajūta, ka pēc viņa lietošanas āda ir ne tikai maigi attīrīta, bet ari kopta un zīdaina. Ir divu veidu skrubējošās daļiņas, rīsu graudi ir samalti diezgan smalkā pulverī un veic smalkos pulēšanas darbus, kad riekstu čaulas gabaliņi, kuri ir daudz  lielāki rada tipisko skrubīša noskaņu.
Uzskatu, ka šis produkts ir piemērots arī jutīgai ādai, jo nav pārmērīgi agresīvs, drīzāk maigs un kopjoši barojošs pateicoties jūtamajam ši sviesta & glicerīna apvienojumam.

Kopējais šajos abos produktos tas ir armāts-  citursu - ziedu aromāts, svaigs, bet ar siltām apakšnotīm, gluži kā karkadē tejas aromāts, kurā ir siltās un svaigās notis.
Man šie produkti saistās ar kārtīgiem ziemas produktiem, skrubītis varēja būt vairāk abrazīvāks, bet tā kopumā  vel viens "+" par labu Dermosil.

Produktu cenas: 6euro  par krēmu un skrubi, bet  5euro par ziepēm :)
Nopērkami : dermoshop.com  līdz 19.02 Dermosil ir lielās atlaides līdz 70% iečeko, varbūt kaut kas uzrunā

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkti

Wet n Wild produkti - contouring & eyeshadow

Čaviņ, meitnes!

Jau kādu laiku gribēju izmēģināt Wet n Wild produktus, bet kā jau vairākums no jums zin, tie nav nopērkami Lv, kā ar,  nav atrodami populārākos interneta veikalos LV un ierastajos ārzemēs ( runāju par lookfantastic.com utt.) kuros ierasti iepērkos. Ņēmu palīgos Googles meklētāju lai atrastu mājas lapu, kura sūta uz LV jo vēlme pamēģināt bija gana liela.

Meklējumos uzdūros http://beautyjoint.com/wet-n-wild/  un izlēmu pasūtīt, protams, šī ir ASV lapa, tas nozīmē, ja  pasūtīšu virs 20 euro būs jāmaksā nodoklis, to ņēmu vērā, jo kā jau minēju, ļoti gribēju izmēģināt. Pasūtīju ēnu paleti brūnajos toņos, jo tieši par šādu  komplektiņu ir dzirdētas labas atsauksmes, kā arī  konturēšanas paleti.
Pati sūtīšana maksāja ap 6$ neteiktu, ka tas būtu izcili lēti, bet tā kā, pašas ēnas bija nocenotas, bija diezgan ok, īpaši, ja tik ļoti gribēju eksperimentēt ar  izslavētajiem produktiem. Jāpiemin, ka pasūtīju šos produktus jau vasarā, atnāca tie astoņu dienu laikā, samērā ātri un labi nopakoti, bez bojājumiem. Man nezināmu iemeslu dēļ "bremzēju" ar atsauksmi, kaut gan man ir ko teikt šo produktu sakarā.

Konturēšanas palete/ Contouring palette contour Dulce de Leche 749A/ : Kopumā iepakojums no normālas plastmasas, nav pārāk dārgs iepakojums, vairāk uz Essences produktu pusi, ne Catrice ( salīdzinu šādi, jo tā ir taustāmāk un saprotamāk).
Kopumā kvalitāte laba,  līdzīga Catrice produktiem, tikai mazliet pūrderaināka un vieglāka lietošanai, jo pigments ir gana spēcīgs, bet konturējot tas izdalās vienmērīgi, neveidojot švīkas, pleķus.
Tad kad pierod pie tā, ka viņas ir pūderainas un bieži paņēmās vairāk, kā vajadzētu - palete ir ļoti ērta savā lietošanā, ja viņa būtu LV tad noteikti ieteiktu visām nopirkt un izmēģināt. Jāpiemin, ka konturēšanas plaete iekļuva manos novembra mīļākajos dekoratīvās kosmētikas produktus.

Acu ēnu palete/ The Naked Truth 395A/ : Ļoti skaists pigments, arī pūderainas, bet tomēr parāda sevi klājot uz plakstiņa, nav sajūtas ka veidojās pleķi vai netīrumu kļocka no dažādiem uzslāņotajiem toņiem.  Katrs tonis ir redzams, bet ja mēs runājam par pludināšanu, pludinās līdzīgi kā Gosh paletes - ja pārāk centīgi pludināsi beigu beigās paliksi bez toņa uz plakstiņa! ;)
Manā "Makeup bez spoguļa - izaicinājumā" iekš mana youtube kanāla varējāt redzēt, ka ar šīm ēnām ir iespējams izveidot makeupu pat ja tev nav spoguļa - tiešām labi pludinās un lietojās.

Secinājumi: Ja esat kādā  izbraukumā, vai valstī kur ir pieejami Wet n Wild produkti - ieteiktu uzmest aci, izmēģināt un kaut ko iegādāties, viennozīmīgi, tie izgrieztu pogas Essences & Catrice produktiem, ja tie  pārdotos pie mums Latvijā,  tāpēc, domāju, ka ir vērts izmēģināt.
Visus produktus lietoju ar acu ēnu bāzi, tāpēc tie turējās ļoti labi.

Vai ir vērts sūtīt? Nezinu, tas jāizlemj katrai no jums - ja patīk testēt un mēģināt ko jaunu, tad jā.. Ja gribās ietaupīt kādu $ tad noteikti šis nebūs tas variants.

Ar sveicieniem
Ilze

Lookincredible Deluxe Beauty Box/ VIDEO

Čaviņ, meitnes ;)

Šajā skaistajā, bet aukstajā dienā vēlos sasildīt sirdi ar  padalīšanos ikdienas mazajā priekā - skaistum kastītē, kuru sūtu nu jau gandrīz gadu! Jā, es runāju par Lookincredible delux beauty box!
Šoreiz  iedomājos, ka varbūt video formāts būs visaizraujošākais, lai aplūkotu produktus no visām pusēm un tos aplūkotu "dabā" utt. :)

Tomēr ievietoju arī foto, ja vēlaties apskatīt  saturu šeit blogā ;)



Rakstiskie secinājumi - turpināšu pasūtīt, jo pēc maniem novērojumiem,  kastītes variē no labām uz  ļoti labām produktu un cenas attiecībās.
Video apskats:

Pasūtu šeit https://lookincredible.co.uk/products/look-incredible-deuxe-beauty-box

Lai mums forša diena!
Ilze

L`Occitane roku & kāju krēmi ar shea sviestu

Čaviņ, meitnes!

Tieši šodien, kad termometra stabiņš  bija krietni zem 0 un rādija -14! Sapratu, ka roku krēms ko lietoju šādos mīnusos ir viens no nozīmīgākajiem aizsarglīdzekļiem šādā salā, īpaši, jā vēlies lietot  viedtālruni.  Diemžēl, es neesmu iepirkusi cimdiņus, kuri ir savietojami ar viedtālruņa lietošanu, kaut kad biju redzējusi tādus piedāvājumus, bet atliku šo pirkumu, līdz nu jau, nevaru  to atrast (varbūt Jūs zināt, kur tādus iegādāties?).
Tomēr, vēlme apskatīties telefonā ņem virsroku un cimdiņu novelkot plaukstu āda, pirksti  sajūt visu trako salu un ātri vien paliek apsārtuši. Ienākot iekštelpās  āda ir jūtami apsalusi, tieši tad ir nepieciešama papildus barošana un kopšana.

Kā dāvaniņu vēsā laikā saņemu šos abus ceļojuma izmēra produktus (10ml) apjomā, tomēr, jāsaka, ka ar L`Occitane roku un kāju krēmiem esmu "uz Tu" jau ilgu laiku.
Sezonāli, kopš iestājies vēsais laiks, no krājumiem nāk talkā  L`Occitane barojošais roku krēms ar 20% šī sviestu,  kuru lietoju rudens- ziemas periodus, tāpēc bija interesanti notestēt  roku krēmu ar 25% ši sviestu. Kā ieraudzīju šo ceļojuma formāta (10ml) roku krēmiņu, skaidri zināju, ka nesāšu to līdzi, tā atvieglojot savu somu no pilna izmēra produkta (30ml) L`Occitane Shea butter roku krēma.

Jaunajai 25 % koncentrācijai, kā plusu pieminēšu  biezo, bet patīkamo struktūru, kura viegli uzsūcās, pabaro rokas, ka arī, apveltī tās ar man jau ierasto silto, krēmīgo šī  sviesta krēma smaržu, kura ir līdzīga klasiskai krēma smaržai, tomēr mazliet intensīvāka, dziļāka, piesātinātāka. Šo krēmu var izmantot kā roku krēma masku, ko lietot 2x nedēļā, tā  atjaunojot ekstrēmi sausu roku ādu.
Krēma struktūra ir daudz biezāka nekā ierastais roku krēms, kaut arī  uzsūkšanās ir ļoti laba, neveidojot lipīgo kārtiņu, bet gan saglabājot savu  barojošo efektu dienas gaitā, arī pēc roku mazgāšanas.
Jāsaka, ka tomēr pieturēšos pie vecās formulas, jo tā man ir ierastāka, kaut arī, nav tik izteikti barojoša.
Otrs favorīts, kurš jau kādu laiku dzīvojās manā kosmētikas plauktā ir L`Occitane foot cream 15% šī sviestu, kuru izmantoju vienu reizi nedēļā, jo dēļ viņa bagātīgās, barojošās struktūras nav nepieciešamības lietot to biežāk. Tāpēc priecājos par mazo 10ml iepakojumu, kurš  noderēs priekš kāda ceļojuma, kad lielais iepakojums būs iztērējies. Es nepavisam sevi nepieskaitu pie kāju krēmu lietošanas faniem,  es zinu, ka ir cilvēki, kam tas ir ikdienas rituāls, man drīzāk tā ir nepieciešamība, bet nemēdzu lietot šos krēmus prieka pēc, drīzāk kad ir patiesa vajadzība - sausāka pēdu āda utt.
Šis pēdu krēms ir diezgan atsvaidzinošs, viņa smaržu kompozīcijā dominē svaigie aromāti, tādi kā kadiķu smarža kura savijās ar silto Šī sviesta aromātu. Šo krēmu varu iedalīt mitinošo krēmu kategorijā, ja mēs uz viņu skatāmies no absorbēšanās ātruma, jo viņš ļoti viegli uzsūcās, tomēr pēc efekta darbojās kā barojošais krēms. Sausumi uz pēdām nav tik jūtami un pēdiņas jūtās koptas un apčubinātas ;)

Saņemu paraudziņos 5% Šī sviesta sejas krēmu, kura  struktūra ir ļoti viegla, cik nu var spriest pēc  divām uzklāšanas reizēm, jo tieši tik daudz pietika 3ml paraudziņš, krēma tekstūra patīkama, samērā viegla.  Toties biezo 25% sejas krēma paraugu, klāju uz nakti, šeit ir izteikti bieza, barojuša struktūra un superīgs silts aromāts uz kuru  ir uzburts mans kaķis, jo kā atvēru paraudziņu, tā viņš kā apsēsts gribēja nogaršot šo sejas krēmu :)

Kopumā - ieteiktu uzmest aci uz roku un kāju krēmiem, jo tie ir tiešām kvalitatīvi produkti, kuri strādā.
Skotijas, ka viņu  veikalos šobrīd ir atlaides šī sviesta sērijai.

Ar sveicieniem
Ilze

Revolution paletes apskats/VIDEO

Čaviņ, meitenes!

Acu ēnu palete 32. toņi, kopējais paletē esošo ēnu svars 16,gr  izklausās ideāli, bet  skaties, kā nu man gāja tās testējot!

Gribēju  padalīties ar video apskatu,  par šim  Makeup Revolution ēnām, šo paleti apskatam izvēlējos jo manuprāt tā ir pati  neitrālākā, bet interesantākā, jo tajā ir visi tie toņi  ar kuriem ikdienā izveidot  piezemētu, bet ja ir vēlme arī mazliet izlecošu makeup-look, tad arī šāds variants ir  iespējams.

Šī palete ir pieejama veikalā Drogas - tās ir labas ziņas, jo  Makeup Revolution  zīmols ir  maciņam draudzīgs, bet produkti ir gana kvalitatīvi, lai tos izmēģinātu. Cenas un kvalitātes attiecībā viena no interesantām izvēlēm, kuru ja ne nopirkt neskatoties, tad apskatoties izsverot vai toņi ir piemēroti, iegādāties jo tas neradīs lielu robu budžetā.

Mazāk runu, bet vairāk darbu -  šeit varēsit apskatīt pilno atsauksmi video formātā :)


Pašu paleti, kā arī vel divas vienu intensīvākos toņos un otru izteikti maigi rozā toņos,  meklē Drogās ;)

Lai forša diena!
Ilze


*testa produkts