Meklē blogā

Efektīvi Vitamīni matiem, nagiem un ādai/ Vai vitamīni darbojās?

Sveicieni šodienā

Pavasaris ir tāds laiks, kad nepieciešams stiprināt savu imunitāti, uzņemot papildus vitamīnus. Ņemot vērā saspringto laiku, stresu, saules trūkumu, tas atstāj savas pēdas un pakāpeniski samazina imunitāti. Es atbalstu papildus vitamīnu uzņemšanu tad, kad tas ir nepieciešams. Uzskatu, ka tas nekādi neizslēdz centienus ievērot veselīgu dzīves veidu.

Manā ģimenē jau savus gadus desmit biežs palīgs pavasara noguruma mazināšanai ir Vitabiotics vitamīni. Manuprāt es esmu izmēģinājusi gandrīz visu viņu sortimentu.  Ar šo zīmolu iepazinos ar savas mammas starpniecību, jau pirms daudziem gadiem viņa sev iegādājas Perfectil vitamīnus matiem un nagiem, ādai. Pamanīju to efektivitāti, redzēju, kā mammai pazuda nagu trauslums un mati auga daudz ātrāk. Toreiz vel studēju medicīnu, tāpēc kopā ar kursa biedriem pētījām sastāvus un sapratām, ka šajos vitamīnos ir laba un padomāta formula. Daudzām formulām ir pievienoti dažādi fito ekstrakti un aktīvās vielas. Tieši nesen guvu iespēju pamēģināt triecien-kursu ar īpaši aktīvo jūras kolagēnu Perfectil Platinum Kolagēns matiem, ko iesaku lietot kursa veidā vismaz  mēnesi lai justu patieso efektu.
Perfectil Platinum Kolagēns matiem  tur esošais jūras kolagēna peptīds kombinācijā ar upeņu sēklu eļļas maisījumu un vitamīniem nodrošina augstu produkta efektivitāti.
Aktīvās vielas inozīts ir labvēlīga zarnu darbībai, veicina matu augšanu, stiprina nervu sistēmu. L- lizins ir neaizstājamā aminoskābe, kuru uzņemot tas palīdz izstrādāt kolagēnu organismā, kas savukārt veicina matu, ādas un nagu skaistumu. Šajos vitamīnos ir papildus kolagēns, nepieciešamākie matu un nagu augšanas vitamīni (dzelzs, cinks, d -vitamīns, b-12 vitamīns, varš, selēns,biotīns). Tieši šie vitamīni un kolagēna kombinācija, kas labi uzsūcās organismā rada pamanāmu rezultātu.
Perfectil Platinum Kolagēns matiem dienas doza ir viena pudelīte 50ml pēc galvenās ēdienreizes. Produktam piemīt patīkama salda garša, nav pievienots saharīns un asparāms, kā ari sintētiskās krāsvielas.
Efekts - izlietoju vienu iepakojumu un sajutu, ka man ir vairāk enerģijas, kopējā pašsajūta uzlabojās, āda izskatījās tvirtāka.Iesaku ja ir izteikti lūztoši mati, trausli nagi un enerģijas trūkums.

Pēc viena Perfectil Platinum Kolagēna iepakojuma izlietošanas pārgāju uz Perfectil Plus Hair vitamīniem. Šajos vitamīnos ir bagātīga formula, kura piemērota tiem kuri cenšas pārvarēt pavasara nogurumu un vitamīnu trūkumu. Arī šīs formulas sastāva ir kolagēns un vielas, kas veicina matu augšanu. Tomēr kolagēns ir mazliet mazākā daudzumā (200mg) nekā Perfectil Platinum Kolagēns matiem (7000mg), bet satur vairāk fito ekstraktus ( kosas ekstrakts,vīnogu kauliņu ekstrakts, citrusu bioflavorīdi, karotenoīdi) un pat vērtīgo Q10, kas veicina enerģijas apmaiņu šūnās, kā arī  ir spēcīgs antioksidants.
Šeit nav aizmirsts arī par visu B vitamīnu grupu, D- vitamīnu, dzelzi, patīkami pamanīt formulā hromu, kas normalizē vielmaiņas procesus un jodu, kas ne tikai uzlabo matu kvalitāti, bet arī normalizē garastāvokli.(pilnu sastāvu vari skatīt šeit https://www.vitabiotics.lv/lv/products/87-perfectil-plus-hair )

Perfectil Plus Hair lietojupa vienai tabletei divas reizes diena, pēc galvenajām ēdienreizēm. Efekts bija pamanāms jau pēc divām nedēļām, kopumā uzlabojās pašsajūta. Šos vitamīnus izvēlējos, jo man bija pastiprināta matu izkrišana. Vitamīnu lietošanas laikā tā mazinājās, bija vairāk enerģijas, tāpēc iesaku ja ir līdzīgas problēmas.
Jāpiemin, ka visi Vitabiotics  vitamīni kurus esmu pirkusi un lietojusi nerada nekādus nepatīkamus gremošanas traucējumus (nelabu dūšu ).

Kāpēc vitamīni mēdz nedarboties?

Lai produkts būtu efektīvs viņam ir pietiekami labi jāuzsūcas caur zarnu traktu, bet lai tas notiktu vielām ir jāveicina viena otra efektivitāti. Tāpēc ne vienmēr efektivitātes garants ir pārmērīgas vitamīnu dozas. Man pašai ir nācies saskarties ar to, ka daudzi ražotāji "grēko" un liek savos "Matu, nagu un ādas" vitamīnos pārmērīgi augstas B vitamīnu dozas. Diemžēl tās tikpat ātri tiek izskalotas no organisma un faktiski, nauda tiek nolaista podā. Jāpievērš uzmanību sastāviem, kuri ir pārdomāti, kā arī zīmoliem, kas ir pietiekami ilgi tirgū, lai viņu formulas būtu pietiekami noslīpētas. Jau toreiz, kopā ar kursa biedriem izspriedām, ka Vitabiotics  ir ļoti pārdomātas formulas un savas domas neesmu mainījusi. Tomēr, ja jūti, ka lieto vitamīnus vismaz trīs mēnešus un neredzi nekādu rezultātu, tad ieteiktu vērsties pie ģimenes ārsta. Dažiem cilvēkiem pie noteiktām slimībām mēdz būt gremošanas traucējumi, kad vitamīni neuzsūcas un tas jau ir nopietns jautājums, kam nepieciešama ārsta palīdzība. Kā arī apzinies, ka veselīga maltīte, pietiekams ūdens patēriņš veicina gremošanu un vitamīnu uzsūkšanos - tāpēc centies izvēlēties pēc iespējas veselīgāku, šķiedrvielām un olbaltumvielām bagātu pārtiku.

TOP 5 labākie vitamīnu kompleksi - esmu izmēģinājusi ļoti daudz, tāpēc varu ieteikt šos vitamīnus, kā pārbaudītus un efektīvus

Perfectil ORIGINAL - vieni no pirmajiem vitamīniem no šī zīmola, efektīvi kā toreiz, tā arī tagad veicina matu un nagu skaistumu.

Omega - H3 - iesaku pēc slimošanām, vai ļoti lielas fiziskas slodzes gadījumā. Žeņšeņs un Omega3 dod papildus enerģiju, uzlabo pašsajūtu un palīdz atveseļoties.

Neurozan - iesaku lielas garīgas slodzēs gadījumā, kad jāgatavojas eksāmeniem, jau laicīgi (vismaz mēnesi iepriekš) dzert šos vitamīnus.

Wellman - pirku vīram, lietoja kursa veidā, pats teica, ka pamanīja efektu pēc otrā iepakojuma izdzeršanas.

Perfectil Platinum Kolagēns matiem -manuprāt ļoti efektīvs līdzeklis, liela kolagēna doza, kas labi uzsūcās organismā.

Tā es pēdējo desmitgadi lietoju šos vitamīnus, dažādas formulas, kopumā vienas no efektīvākām formulām savā cenu kategorija, ja jums būs interese varu apskatīt arī citus vitamīnu sastāvus.


Lai veiksmīga diena
Ilze











  

3 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma