Meklē blogā

Laura Mars Lightening day cream spf30

Beidzot siltāks laiks un saulīte mūs sāk lutināt, laiks padomāt par krēmiem ar SPF ! Es jau gan padomāju ļoti  laicīgi, Aprīļa vidū. Tie kuri iegriežas "Dzintars" zīmola veikalos ir pamanījuši plauktos interesantu sēriju ar  "Laura Mars" vārdu, arī es biju ieintriģēta, kad devos sava SPF sejas krēma meklējumos ieraudzīju šo un nolēmu izmēģināt, tomēr pirku "uz dullo" jo salikās interesants un simpātisks arī vizuāli.
Meklēju informāciju par šo zīmolu, bet neatradu, nācās rakstīt Dzintaram un man pa brīnumu saņemu ļoti patīkamu un laipnu atbild. Malacis "Dzintars"! Patīkami pārsteidza ar ātro atbildi, tāpēc padalīšos arī jums šajā informācijā:
"Laura Mars ir uzņēmuma Dzintars ražojums, kā arī paši esam autori un izstrādātāji šīs līnijas produktiem. Nosaukums ir Laura Mars Paris, tāpēc, ka ražojam šos produktus pēc kontaktražošanas principa (citai firmai un uzņēmumam), tāpēc attiecīgi liekam viņu brenda nosaukumu, bet uz iepakojuma var atrast informāciju, ka produkts ir ražots Latvijā, uzņēmumā Dzintars. Šis nav pirmais gadījums, kad ražojam citai kompānijai, bet parasti līgums neļauj tirgot šos produktus mūsu firmas veikalos, šoreiz tika panākta vienošanās, ka varam mūsu tirdzniecības vietās šos produktus tirgot.
 "

Laura Mars
Kosmētika paredzēta nobriedušas ādas kopšanai ar mērķi efektīvi palēnināt ādas novecošanās procesus.
Rekomendējam pēc 30 gadu vecuma.

Kosmētiskās sērijas uzdevums  - lai novērstu un mainītu izskatu pirmajām redzamajām ādas novecošanās pazīmēm. Tāpēc lielāka uzmanība tiek pievērsta tieši gaišinošiem produktiem, kuri cīnās ar dzeltenīgu ādas nokrāsu, ādas blāvumu, pastiprinātu ādas pigmentāciju. Pirmoreiz kosmētiskajā sērijā ir iekļauts produkts saules aizsargkrēms sejas ādai, lai pasargātu maigo sejas ādu no negatīvās saules iedarbības, kas izraisa priekšlaicīgu ādas novecošanos.
Sērijā ir ietverti sekojoši produkti :

-         Intensīvai ādas mitrināšanai un barošanai;
-         Ādas atjaunināšanai un grumbiņu izlīdzināšanai;
-         Ādas pigmentu gaišināšani, nodrošinot svaigu un starojošu ādas izskatu;
-         Ādas aizsardzībai no negatīvās saules iedarbības;
-         Efektīvu kompleksu risinājumu ādas kopšanai un grimam.

Visi kosmētiskajiem produktiem piemīt viegla tekstūra, produkti ātri iesūcas ādā, piemīt viegls patīkams aromāts.

Mani iespaidi 

Es iegādājos Laura Mars krēmu ar spf 30 

Cena ap 30euro 

Lietoju vairāk jau par diviem mēnesiem, lietojās ekonomiski, pus iepakojums izlietojies.

Iepakojums : Iepakots palielā kastītē, kur komplektā nāk arī "
lāpstiņa" ar kuru paņemt krēmu, krēms sudrabainā iepakojumā un manuprāt izskatās patīkami, cik saprotu domāts austrumu tirgum, jo apraksti bija ari arābu valodā.


Konsistence: Bieza, balta masa, kas uzklājot uz ādas viegli klājās, bet uz manas kombinētās ādas tomēr liekās samērā trekna.

Iedarbība: Alerģiju neizsauca, kaut arī, jūtams smaržas komponents, kas pēc uzklāšanas izgaist un rodas tāda saules krēma smarža. Pirku galvenokārt dēļ spf faktora, lai varētu iet uz ielas bez grima kārtas, tādā līmenī šīs funkcijas pilda, āda neiekaisa un reaģēja komfortabli, bet tomēr treknuma sajūta uz manas ādas bija tāda sajūtama. Ikdienā lietojot izjutu vēlmi pēc vieglāka produkta, vairāk piemērots sausākai ādai - mitrinošās īpašības gan bija pietiekami labas,  maskas sajūta uz ādas neveidojās, tā "elpoja"  un ja bija vēlme varēja viegli uzklāt arī  grimu.Īpašu pretnovecošanās efektu nejutu, lftinga sajūta nebija, bet varbūt es ar savu 31 gadu vel neesmu tajā grupā kur šo produktu tik ļoti vajadzētu, svaiguma sajūta uz ādas bija jūtama. Gaisinošo efektu vel neesmu jutusi.

Rezumē: Labs krēms, bet  man prasās ko vieglāku 8 no 10

Ar sveicieniem
Ilze




3 komentāri

  1. Gorgeous packaging. xx

    Nina
    http://www.ninasstyleblog.com

    AtbildētDzēst
  2. Izskatās glauns! Man no Laura Mars ir acu serums, tas ir baigi labs, iesaku! Šodien nopirku arī divas ķermeņa eļļas, neesmu gan vēl mēģinājusi.

    AtbildētDzēst
  3. OO, acu serumu vel neesmu pirkusi, jaieraksta listē :) ( acu krēmu kaudze vel jāizlieto) :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma