Meklē blogā

Makeuprevolution I ♡ Makeup I am Powerful & makeup look

I ♡ Makeup I am Powerful palete & lūpu krāsa no Makeuprevolution

& Vaigu ēnas no Makeuprevolution 

Vivid Blush Lacquer Heat

Vaigu ēnas - ļoti pigmentētas, manuprāt "baigi jānogrādē" lai nepaņemtu pārāk daudz, ar pilnu pumpīša spiedienu var  uzlikt vaigu ēnas  baram ar meiteņu, tāpēc tas mazliet nepārdomāti, bet es pirmo reizi saskāros ar ēnām šādā formāta un bija interesanti eksperimentēt,  iesaku pamēģināt, arī šīs būs dāvanu komplektā, kuru drīz došu iespēju  iegūt savā īpašumā. Krāsa  sārtā ķieģelīša, bet labi iederas uz dažādiem ādas toņiem, gan siltajiem, gan vēsajiem.  Jāpiemin ka iztušējās viņas ļoti labi, nepazud no sejas dienas gaitā. Cena superīga 1 mārciņa :)













Palete ir vienkārši superīga, sastāv no sešiem toņiem, principā var veidot vienkāršus un mazāk vienkāršus ikdienas tēlus ar šīs paletītes palīdzību, patīk, ka šeit pievienota arī lūpu krāsa, tas ir pluss, jo  tad var iemest visu paleti somiņa, skaidri zinot, ka lūpu krāsu atradīsi un tā nekur nenoklīdīs.

Paletes anatomija: Melna kompakta palete atverama, ar spogulīti un iekļauto lūpu krāsu bordo- ogo tonī, kopumā  ir seši toņi, no gaišākā uz tumšāko. Acu ēnas 6.5gr lūpu krāsa 3.5 gr cena fantastiski smieklīga ap 5 mārciņām, bet šobrīd ir uz atlaidi. Divi matēti toņi, četri spīdīgi, bet  vairāk uz satīnīgo spīduma pusi.


Paletes fizioloģija: Ir toņi kas ir piesātinātāki, bet arī tādi kuri nav tik piesātināti, kaut arī, kopā jaucot veidojās dūmakaina noskaņa. Pleķus neveido klājot, tāpēc var klāt tikai vienu no toņiem. Birst, kā jau visas ēnas, kuras ir šajā cenu kategorijā, bet ne ekstrēmi. Arī bez acu bāzes ir labs pigments, nevar noslaucīt no sejas, tām pieskaroties, kā dažas labas dārgākas līdzinieces.



Lūpu krāsas  tekstūra krēmīga, lūpas nesausina, labi turās uz lūpām, var padzert kafiju, bet pēc ēšanas jāpielabo. Tonis manuprāt ļoti ogains un piesātināts, interesants, jo neesmu tādu manījusi iepriekš.








Pamācība kā uzklāt šādu vienkāršu un klasisku grimu,  attēls ņemts no interneta plašumiem, bet galvenā doma ir skaidra, ka šim nolūkam var izmantot vienu plakano otiņu  un vienu  muciņveida otu, protams, var mēģināt uzklāt arī ar aplikatoru, vai pat vates kociņiem :) 















Kopskatam :
 Manuprāt ar šo paleti & lūpu krāsu veidojās ļoti izteiksmīgs tēls, bez lūpu krāsas tas jau ir maigāks un pielaidīgāks.

Tāda mana veiksmīgā pieredze ar šo paleti, manuprāt tā ir ļoti skaista un labi pieejama :)
Alerģijas neviens ne otrs produkts neizraisija, kas priekš manis ir plusiņš
Jāņem vērā, ka šī nav eko kosmētika tāpēc ir pievienoti parabēnus un tā..
Kopumā vērtējums 8,5 šajā cenu kategorijā  ;)
http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/
Lai saulaini!
Ilze 

8 komentāri

  1. Lūku krāsas tonis fantastisks uz Tevis!

    AtbildētDzēst
  2. Tonis tiešām jauks - gan acīm, gan lūpām. Ar vaigu sārtumiem šķidrā formā vēl neesmu saskārusies, bet joprojām nevaru saņemties Makeuprevolution sūtījumam.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī ilgi nevarēju saņemties, bet tad kaut kā aizgāja, interese bija lielāka ;)) tiešām nejūtos zaudējusi, pat neskatoties uz to, ka man ir tiesām daudz ēnu, vienmēr ir interesanti pamēģinat ko mazliet savādāku ;)

      Dzēst
  3. Lūpu krāsas tonis FANTASTISKS! :)

    AtbildētDzēst
  4. Tik dievīgs lūpu krāsas tonis, tev ļoti piestāv :)) un pārsteidzoši skaisti acu ēnu toņi paletē, man parasti nepatīk toņi, kādus saliek tāda veida paletēs, jo daudzi vienkārši nav domāti man krāsu salikumu ziņā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) No šī te zīmola vienmēr kaut kas interesants, tāpēc esmu iefanojusi par vairāk nekā par MUA :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma