Meklē blogā

ArtDeco Mineral Powder Foundation & Mineral Compact Powder

Minerālais pūderis ir tas, ko esmu izmēģinājusi tik sen, ka bija jau piemirsies, kāpēc man viņš patika vai nepatika, tieši tāpēc ieraugot labas atlaides un esot piemērotā garastāvoklī vēlējos iegādāties kādu no minerālajiem pūderiem. Izvēlējos no sakuma iegādāties šo kompakto pūderi, bet tomēr izvēlētais tonis bija pārāk rozā priekš manas ādas, tāpēc paņemu birstošo minerālo pūderi, abus šos veiksmīgi sajaucot iegūstu tādu toni, kas ir paredzēts un labvēlīgāks manai ādai.

Sākšu ar to, ka man ši kosmētika liek atcerēties par šo stiliņu,  ko varam aplūkot Agatas Kristī "Puaro" ekranizācijā :)

Tāpēc palaižam klipiņu un sākam lasīt, lai noķertu noskaņu ar kādu  es aplūkoju šo produktu.



Ražotājs: 
ArtDeco Mineral Powder Foundation līdz 98% sastāv no dabīgajiem minerāliem, tāpēc ir piemērots pat jutīgai ādai. Matē kā pūderis, sedzošs kā tonālais krēms bez "maskas" efekta. Palīdzēs jūsu ādai izskatīties dabiski un nevainojami visas dienas garumā! Uzbērt nelielu daudzuma pūdera uz flakona vāciņa. Paņemt ar speciālo ArtDeco pūdera otu lieko pūdera daudzumu nokratīt, uzklāt uz sejas un/vai noslēgt make - up. Birstošais pūderis ar minerālvielām, vieglam, vienmērīgam un patīkamam klājumam. Speciāla maiga un samtaina tekstūra. Multiminerālā kompleksa sastāvā ir cinks un magnēzijs. Nostiprina dekoratīvo kosmētiku. Nemaina tonalitāti pēc uzklāšanas, adaptējas ar ādas toni. Ieteicams visiem ādas tipiem.

ArtDeco Mineral Powder Foundation tonī #4 light beige ar dzelteno apakštoni.

Es:  Man patīk uzklāt šo pūderi ar pūdera otu, nevis kabuki tipa opu, jo negribu tik sedzošu produktu, bet gan vieglāku un elpojošāku sajūtu uz ādas, piešķirot patīkamu  skaistas ādas noskanu, kas manuprāt ļoti labi darbojās.

Produkta anatomija : Lakonisks iepakojums, skrūvējams ķopsītis ar sudrabainu vāciņu, iepakojuma  15gr  kas manuprāt ir pietiekami daudz, lai lietotu to dažādos veidos, gan uz sejas krēma, gan izmantojot kā matējošo pūderi uz tonalā krēma. Mans mīļākais veids ir klāt uz mana dienas krēma, ļoti labi klājās, neveido pleķus un varu variēt ar sedzamību atkarībā no uzklāšanas veida un otas ar kuru uzklāju šo pūderi.

Plusi: Patīk iepakojums, labs tilpums, āda neiekaist un nerodas maskas sajūta, kas no citiem pūderiem man ir gadījusies, seja nesāk spīdēt tik ātri kā parasti, ar caurspīdīgo pūderi. Pasargā no UVA stariem.

Mīnusi : Parabēni sastāvā.

Pateicībā par bildēm - Aināram Līkumam :)
Ražotājs:
Artdeco Mineral Compact Powder kompaktais pūderis ar augstas klases jūras minerālu kompleksu, kas ir bagātināts ar kalciju un mikroelementiem. Šis minerālu komplekss aizsargā ādu. Pūderis veido vienmērīgu slāni un izturību pret ārējiem apstākļiem.Spīdīga āda kļūst matēta. Pēc uzklāšanas kompaktais pūderis nekļūst tumšāks. Piemērots visiem ādas tipiem, kā arī nesatur smaržvielas. Satur E vitamīnu un pantenolu, kā arī ir iespējams uzpildīt atkārtoti ar Mineral Compact Powder Refill.

Es: plusiņš par iepakojumu, kas man liekās ļoti gaumīgs. Klājot ar līdzi pievienoto švamīti klājums ļoti, ļoti sedzošs, tāpēc izvēlos klāt ar parasto pūdera otru, ka jau minēju, jaucu kopā ar birstošo pūderi un veidojās skaists klājums.


Produkta anatomija: Lakonisks dizains, zeltainās noskaņās un gaumīga pūdernīca, ar patīkamu aizvēršanas skaņu, labas kvalitātes spogulīti un neitrālu smaržu. Var uzklāt arī ļoti smalkā kārtiņā, matēts klājums, zīdaina tekstūra, kas gan ir panākta pasakot "paldies" caprylic/capric triglyceride  bet tomēr poras vel nav aizdambējušās 
un tik ļoti gribās šo produktu izlietot. Viegla sajūta uz ādas, kad to uzklāj, nav traucējošā smaguma.

Plusi: Zīdainā tekstūra, skaisti klajās, burvīgs iepakojums un noskanīgi 
atgādina Puaro seriālu, kas man tik ļoti palika bērnībā.

Mīnusi: Parabēni un caprylic triglyceride, kā arī, pievienotā švamīte klāj pārāk sedzoši, 

priekš manas ādas.

Bez kosmētikas āda : 


















Ar kombināciju  kompaktais + minerālais pūderis:
Manuprāt ir ļoti labs rezultāts un sejas tonis veiksmīgi izlīdzinās, bet nerada smaguma sajūtu :) Pūderis nepeld pēc uzklāšanas un diezgan labi turās.
Vērtējums: Minerālais pūderis 9no 10
 Kompaktais pūderis 7 no 10 

ar sveicieniem
Ilze
pēc uzklāšanas


7 komentāri

  1. man ir high definition kompaktais. ļoti patīk tekstūra un toni ļoti labi notrāpīju, bet bez tonālā nevaru atļauties, jo tomēr nosprosto poras un pēc kāda laiciņa metas pumpas :( vienalga lietoju, jo esmu iemīlējusies :D :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā ir, kompaktais pūderis ir ļoti forss, sajūta uz ādas superiga ;))) Man ir tā, ka vispār cenšos izvairīties no baigās aizraušanās ar tonālo, lietoju periodiski, kad āda sāk niķoties, tā cenšos ar iz gaismotājiem visu ko vajag izgaismot, lai nekrīt acis nevajadzīgi sīkumi un tad jau acu ēnas un aidāa dzīvē ;))

      Dzēst
    2. man krājumos ir vēl 2 tonālie un 1 bb krēms... jālieto :D nav izvēles. tas viss sapirkts blogu un youtube ietekmē. bet vispār jau esmu izsecinājusi šo to. agrāk domāju, ka man tonālos nevajag. tā arī ir, jo ar toni jau viss ok, bet tos sīkumus var aizmālēt ar kādu konsīleri vai pat tonālo. galvenais toni uztrāpīt. bet pa visu seju tikai kādos īpašos pasākumos.
      man izrādās, ka krājumos ir arī šis minerālais birstošais :D :D zināšu, ka labs ;)

      Dzēst
  2. Šis minerālais pūderis ir manai māsīcai, vienreiz pamēģināju un arī biju sajūsmā, turklāt pēc Tavas labās atsauksmes nākamo pirkšu šo :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jauki, ka viedoklis noderēja, bet jā, šis man patik labāk par gosh minerālo pūderi, vienreiz to mēģināju un no viņa baigi svīda seja...:(

      Dzēst
  3. Es šo minerālo birstošo pūderi pamēģināju pirms 3 gadiem un tā tas arī ir palicis manā kolekcijā. Šis ir tāds kārtīgs ātrais ikdienas variants, jo izlīdzina lieliski ādas toni un dod matētu finišu. :)
    Kompaktā versija šim Mineral pūderis man kalpo kā tāds nostiprinošais pūderis, bet nekas tāds wow. Man likās diezgan parasts savās īpašībās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man dikti iepatikās :) sajūta, ka šis produkts ir uz palikšanu ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma