Meklē blogā

Dzintars - Spa premium

Priecājos par  Laura Mars produktiem, Spa sēriju, sajūta, ka beidzot, kas feins un interesants radīts, tāpēc gribēju padalīties ar saviem mīļākajiem ķermeņa Jogurtiem no "Dzintars"

Šie ķermeņa jogurti satur līdz pat 98% dabisku sastāvdaļu, starp-citu, viņi arī garšo saldi :D  ne tikai smaržo ļoti saldi un sulīgi.. netīšām sanāca nogaršot :)
Šie produkti dod baudījumu gan  smaržai, dēļ smaržu kompozīcijas, gan arī sajūtām, kad gribās iesākt rītu ar foršu Spa procedūru un uzlādēties  pirms darba dienas,  gūstot pozitīvu emociju lādiņu.


Šobrīd vienlaicīgi lietoju trīs ķermeņa jogurtiņus

Mango - melleņu
Sulīgais persiks
Saulainais Arbūzs

Produktu anatomija: skrūvējams iepakojums, krāsaina plastmasa, ērti skrūvējas un lietojās, tilpums 200ml

Produkta fizioloģija: Vidējas konsistences ķermeņa jogurts, vieglāks nekā sviest-krēms un ātrāk iesūcās ādā,  neatstājot taukainu nospiedumu, bet atstājot superīgu aromātu  uz ādas, ko var just vairākas stundas, pasmaržojot ādu , bet tas nav tik uzmācīgs lai traucētu lietot smaržas. Nav silikona sajūtas uz ādas, āda nesvīst un neveidojas dīvaina kārtiņa, labi iesūcās un rada tādu patīkamu mitrinošu sajūtu, tiešām labi mitrina un āda elpo.


Rezumē: Visi trīs aromāti ir ļoti patīkami un sulīgi, sajūta ka ieskauj sevi saldenā smaržas šleifē ar gardiem un sulīgiem akcentiem un rūpēm par ādu, pateicoties dabīgajām eļļām, tas gan nerada smagu sajūtu uz ādas, jo labi iesūcās - atstājot tikai maigas ādas sajūtu.
Kā jau redzat, es šos produktus aktīvi lietoju, patiesībā man ir ļoti grūti nofočēt nelietotu produktu, jo ir vēlme sajust attieksmi un to, vai viņš tiešām ir tā vērts lai par to ko uzrakstītu.
Sulīgais persiks - silta persiku smarža, saules apspīdēta silta persiku sajūta, viens no maniem favorītiem, labi klājās un iesūcās, alerģiju nerada.
Mango un mellenes - melleņu ogu smarža ir labi jūtama, mango gan īsti nevarēju sasmaržot, arī ļoti salds aromāts, bet nav uzbāzīgs.
Saulainais un saldais Arbūzs - viens no saldākajiem aromātiem, īsti nezinu vai tas ir arbūzs vai cukurā mērcēts arbūzs, jo pirmā sajūta ir  bērnības atmiņas par saldajām končām.

Vērtējums 9 no 10 ( gribētos lai viņi butu pa atlaižu cenām visu laiku)

Lai saulaini!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma