Meklē blogā

Zetains iedegums bez saules Institut Esthederm Sun Kissed Self-Tanning Body Lotion

Sveicieni šodienā

Pienācis silto džemperu laiks, kā arī daudziem tas saistās ar ziemas bāluma neizbēgamo atnākšanu, es gan visām varītēm cenšos no tā izvairīties lietojot pašiedeguma krēmus.
Vasaras pilnbriedā sāku testēt jauno pašiedeguma krēmu, jo sapratu, ka diemžēl siltas dienas nav tik daudz, lai es spētu iegūt veselīgu, skaisti brūnu iedegumu. Pēdējā laikā arvien vairāk apzinot jaunus produktus un iespējas pašiedeguma līdzekļu lauciņa es secinu, ka tas ir evolucionējis. Vel nesen, kad uzklāju  ķermeņa krēmu, atcerējos ar  kādu rūpību bija jāklāj mans pirmais paštonējošais līdzeklis.  Iespējams, ka arī jums pašiedeguma līdzekli saistās ar savādu joda aromātu, švīkainu klājumu un tumšām plaukstām, kuras nez kāpēc "pieķer" daudz spēcīgāk nekā visu ķermeni. Tieši šāda ir mana paštonējošo līdzekļu bagāža, kuru atceros katru reizi, kad izmēģinu kādu jaunu produktu.
Institut Esthederm Sun Kissed Self-Tanning Body Lotion Light Tan  ir paštonējošais līdzeklis, kurš ne tikai atdarina dabiskā melanina pigmentu izplatīšanos ādas virsmā, tā vairākos slāņos ļaujot iedegumam izskatīties dabiskam un zeltainam.  Tas arī parūpēsies par ādas aizsardzību no brīvajiem radikāļiem, mitrinās un baros ķermeņa ādu.
Institut Esthederm produktu kvalitāte ierasti priecē, tieši tāpēc šīs bija viens no tiem līdzekļiem, kuriem ķēros klāt ar neviltotu interesi. Īpaši cerot uz neuzbāzīgu, patīkamu aromātu, kas tik bieži iztrūkst paštonējošiem līdzekļiem.
Institut Esthederm Sun Kissed Self-Tanning Body Lotion Light Tan  ir vieglas konsistences ķermeņa pieniņš, kuru uzklāj uz sausas, attīrītas ādas, lai iegūtu viegli zeltainu iedegumu.
Losjona konsistence ir viegla, bet es ievēroju, ka tas aizstāj kopjošo losjonu jo patīkami baro un mitrina ādu. Tā aromāts ir patīkams, liegs, neradot lieku uzsvaru uz savu klātbūtni, tas diskrēti nozūd, bet pats iedegums parādās pakāpeniski. Patīkami, ka ja nepieciešams doties uz kādu pasākumu, tad uzklāts dienu iepriekš, nākamā rītā jau  redzams efekts -pamosties ar viegli zeltainu iedeguma toni. Es izvēlējos lietot paštonējošo pieniņu ar regularitāti divas reizes nedēļā, divas nedēļas. Tad ļāvu divas nedēļas "atpūsties"  jo aptuveni tieši tik ilgs laiks ir nepieciešams,  lai pakāpeniski  pazustu iegūtais iedegums. Pirms uzsāku atkārtotu IInstitut Esthederm Sun Kissed Self-Tanning Body Lotion Light Tan lietošanu noskrubējos, lai iedegums klātos vienmērīgi un skaisti.
Kopumā - produkts sevi ir attaisnojis, iedegums veidojās skaists, vienmērīgs, noteikti iesaku!

Lai veiksmīga diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma