Meklē blogā

SANERIBOX produktu apskats




Tā kā tas nav nekāds jaunums, ka mūsu Latvijas tirgū ir dzimis jauns skaistum-kastīšu pašmāju zīmols SaneriBox. 
Tas kas viennozīmīgi man patīk – ir skaistais, pārdomātais dizains, krāsas, iepakojums, kas uzrunā katru sniedzot prieku par  skaistum-kastītes saņemšanu, atvēršanas laikā rodas mazliet svētku sajūta, kas jau arī bija centrālais mērķis, kas tika piepildīts. Pievienotajā reklāmas bukletā ir pieejama informācija kur iegādāties šos produktus, kas ir liels pluss ja piedāvā šāda tipa kastītes.

Protams, ja mēs skatāmies, ka šīs kastītes izmaksas ir 16euro  var rasties dažādas domas, aplūkojot tuvāk saturu, bet par to vairs negribās runāt, jo tas ir izrunāts, jā, atzīšos, ka gribējās kaut kā mazliet vairāk, lielāka izmēra produktus un mazāk paraudziņu tilpumus, jo tīri praktiski tas var sniegt tikai pirmo iespaidu, bet ne pārdomas par šo produktu pilno-izmēra sagādāšanu.
Tāpēc es šoreiz  gribēju padalīties ar to pieredzi, ko guvu izmēģinot produktus, gribu gan minēt, ka tie ir pirmie iespaidi, cik nu pa šim dienām spēju to novērtēt, vai ari, cik nu tilpums to atļāva.
Sākšu ar to produktu, kas manuprāt priekš manis ir lietderīgāks, bet beigšu ar to, kas manuprāt man nav tik lietderīgs.

Miniatūras produkti ( sauksim tos lielajiem- mazajiem tilpumiem J )



Invisidobble matu gumijas – pilnais komplekts  3.gab.  matu gumijas man ir aktuāls produkts, jo bieži vien savācu matus zirgastē. Godīgi sakot,  vel šo jautājumu pētīšu un smalkāku izklāstu varēšu sniegt pēc rūpīgas mēneša lietošanas, bet runājot par pirmajiem iespaidiem- laba, vienkārša matu gumija, kas savādi atgādina telefona vadu un tāpēc ir mazliet ar bērnības „piegaršu” īsti nejūtu super duper ekstras, bet ir lietojama J Matus tomēr mazliet plēš, kad ņemu to laukā, zirgasti tur, kaut arī, jūtos mazliet tīneidžīgi to lietojot.

Biosilk silk therapy – lietoju un patīk, matu zīds – mati paliek  mīksti un vijīgi, spoži un ļoti patīkami pieskārieniem,  jau pašlaik periodiski lietoju šo produktu, tapēc uzskatu , ka arī šis būs lietošanā.

Attirance shower oil – patīk, vidēji labi puto, jauki smaržo, āda maiga un mitrināta pēc dušas.
Styx nature cosmetic Medus  un propolisa šampūns – paspēju izmazgāt matus jau divas reizes, tā smarža mani apbūra, tik patīkams, gribēsies iegādāties smaržas pēc jo rezultāts diezgan parasts. Mati tīri, mīksti, varbūt mazliet sausāki nekā parasti. Pietika trim mazgāšanas reizēm, tomēr, man parodijās blaugznas.

Dove natural touch – vienkāršs, pavisam standartizēts dezodorants, lietojams, bet man vairāk patīk zīmuļveida dezodaranti.


Paraudziņi:


CCS pēdu krēms, likās tāds pasmags un pabiezs, pēdas gan palika mīkstas un labi koptas, kad beigsies pēdu krēmi varbūt šo iepirkšu.

Styx shea butter  ķermeņa krēms,  mazliet pasauss, uzklājot ātri sasūcās, bet ādā nerodas sajūta, ka tā būtu pabarota, noteikti negribēšu pirkt.

Beauty shop dabīgais ķermeņa sviests „Mīlestība” viss patika, izņemot spēcīgo un ķīmisko smaržu, apskatījos, ka tomēr tā nav dabīgo ēterisko eļļu smarža, ko varētu gaidīt, bet gan pievienots parfīms – tomēr pat neskatoties uz atlaižu kuponu, kurš nāca līdzi (20% jebkuram ķermeņa sviestam) es negribēšu iegādāties.

Premier eye serum  un acu krēms – firma dēļ sava mārketinga nekad nav uzrunājusi, serums atgādina silikona praimeri sejai, manuprāt piepilda krunciņas tāpēc izskatās labāk. Acu krēms mitrinošs visā visumā pieņemams.


Bio Apta  Sejas losjons un intīmās ziepes, manuprāt nevērtīgākais produkts kastītē, jo no šiem mazajiem tilpumiem neko konkrētu nevar spriest, varu teikt  - normāli, bet negribās meklēt lielos iepakojumus. Par sejas losjonu varu piebilst, ka pārāk spēcīga smarža, mazgāju to nost ar ūdeni, bet vienalga vel seja smaržoja – kas man & manai ādai nepatika.

Rezumē: Interesanta pieredze, kura iespējams  tiks atkātota, kādā no mēnešiem, lai apskatītos, kā notiek šīs kastītes evolūcija, iespējams, ka manas cerības atjaunosies un pēc mēneša es gribēšu zināt, kas būs jaunajā kastītē :)

Verdikts : Kasītēm būt , he he ... nu labi  8 no 10 par saturu un 9 no 10 par dizainu!

Kritiski noskaņotā Ilze :)

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma