Meklē blogā

Produkti ar kuriem nesadraudzējos. Dekoratīvā kosmētika.

Ir tādi produkti, uz kuriem tiek liktas lielākas vai mazākas cerības, bet , diemžēl, tās neattaisnojās, tā nu arī man  gribējās uzrakstīt par maniem produktiem, kurus es pirku, ar lielām cerībām, bet guvu mazu vai savādu rezultātu.
Tas gan nenozīmē, ka tā būs visiem, bet šoreiz man šie galīgi nederēja.

Skropstu tušas:
Lumene  Natural code - lash extending maskara - klasiska pagarinoša birstīte,  bet neko nevar uzklāt, tuša nu neko nepagarina, sajūta, ka vispār neko neizmaina, nepagarina, tikai nokrāso manas skropstas un pašai tušai ir tendence birt.

YSL shocking - pirku stokmanī, jau pirms kāda laiciņa, ļoti  daudz paša produkta, tas viss ir salipis un klājās kunkuļaini, dienas laikā birst, devu vinai vairākas iespējas, bet diemžēl man šī tuša nederēja.

Zīmuļi & laineri:

Mīļais #03Moonlight Blue  skaisti  nakts zilā tonī acu lainerītis  "Silkissime" no Loreal kura krāsa man tik ļoti patika, bet diemžēl viņš klājās ļoti slikti, esmu mēģinājusi visādos veidos, bet  klājās pleķaini, vietām pieķerot vietam ne, tad vel kaut kādi dīvaini kunkuļi iet nost,  noturība šim lainerim ideāla, bet  diemžēl uzklāšana ļoti, ļoti problemātiska, varbūt man trāpījies vecs produkts?! Tomēr, kā mīnusu pieminēšu arī to ka viņš ir ļoti mīksts, pat pārāk.

MUA (makeup academy) liquid eyeliner #shade2 # shade1- ļoti savāds laineris, otiņa superīga, līnijas velk prefekti, tāpēc domāju, ka tās saglabāšu, bet pašu laineri metīšu āra, uzklājot uz rokas tik labi pieķer, ka nevar dabūt nost, bet uzklājot gar skropstu līniju pēc stundas "krīt ārā" gabaliem un neturas savā vietā. Kā arī, kairināja acis.

Bourjois record liner waterproof - iegādājos jo nebiju mēģinājusi ši zīmola lainerus, bija atlaide un iegrābos, principā tonis fantastiski skaists, violets ar vieglu hamelionu  #13 violet preppy bet atkal jau klājās  savādi, vietām pleķaini, vietām kunkuļos ( jā ir mēginats uz  ēnām, kailas ādas un arī ar bāzi) bet diemžēl neder ūdens noturība ļoti laba, bet ar kosmētikas noņēmēju nogāja viegli.

Seja:

Loreal Studio secrets sejas bāze - centos palietot, uzmanīgi un atjautīgi klājot bija brīži, kad kosmētika neveidoja bumbuļus un turēja pus dienu to, ko uzklāju uz sejas, bet bija arī ne tik labas dienas. Varbūt uz sausas ādas būtu cits stāsts.

Acis: 
Bell fashion colour acu ēnas - dēļ skaistajiem toņiem tika iegādās, diemžēl toņi nav tik pigmentēti, kā man gribētos, ātri palika "caurspīdīgi" klājot un neturējās labi arī ar bāzi, kā izbalēja dienas laikā, jātvadās no šiem skaistajiem tonīšiem, cerot, ka sastapšu labākus līdziniekus citā zīmolā.

Šie dodas uz miskasti :)

Kā jums ar vasaras kosmētikas šķirošanu?:)

Ilze


6 komentāri

  1. Man vajadzētu saņemties un izšķirot nagu lakas un dažas lūpu krāsas, nav ko atstāt lietas, kuras ir žēl izmest, tikai tāpēc, ka iztērēta nauda, ja stāv un nemaz viņas vairs nelietoju, jo tonis lika vilties, un būtu jāizmet vēl arī tie produkti, kuriem sen jau termiņš beidzies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar to izmešanu tā ir, ka liekas, ka nu varbūt, varbūt sanaks un viņi lietosies labi :D Bet tā kā es sapratu, ka tas acu ēnas kas man jau ir nevar izlietot dzīvs cilvēks viens pats :D Es sapratu, ka tās kuras man nepatik vai neder ir vienkārši jālidina miskastē:D
      Nagu lakas jau viegli šķirojaš- tās kuras izkaltušas un pēc acetona pašķaidīšanas neklajas vairs labi - pataisno misenē ;))

      Dzēst
  2. Ja tuša birst, tad noteikti garām, jo tas ir absurds, ka visu laiku jāpārbauda, vai nav kas nobiris, izplūdis. Pie tam, kādā svarīgā brīdī :D Lumene neesmu mēģinājusi.
    Bell ēnas man arī maija tarā iekrita :D Un biju iespaidojusies no youtube, ka labas esot no budžeta klāsta. Labi, ka nopirku tikai 1 paleti. Bet man visvairāk nepatika tieši tie spīguļi, kas nu ļoti bija redzami un jau stundas laikā bira uz vaigiem :( Toņi gan fantastiski.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No budžeta klāsta labas ir MUA ēnas, kā arī makeuprevolution, man jau ir dikti daudz no viņiem ;) Sleek ēnas arī ir ok

      Dzēst
  3. Es nevaru tā saņemties un salikt kopā kas ir paticis un kas nav, jo kaut kā neturu lietas, ka nepatīk pārāk ilgi.
    Es vēl tieši nesen skatījos uz to Bourjois laineri, jo domāju, ka tik skaists, ka varbūt vērts pamēģināt, bet labi vien ir, ka nepirku. Naudu tik vējā izmestu :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vienmēr gribās dot otro iespēju, tad trešo, tad desmito:D
      Lainerim tonis tiešām skaists, bet tas ir vienīgais, kas tur ir... :(

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma