Meklē blogā

Trīs superīgas sejas maskas - mitrinātai ādai!

 Esmu mitrinošo masku fanāts, principā, uzskatu, ka katra ādai ir nepieciešama laba mitrināšana, neskatoties uz ādas tipu, tā ir loze, kas ir vienmēr pilna, tieši tāpēc manā nakts arsenālā ir mitrinošās maskas, brīžiem, arī tās tiek lietotas pirms kāda pasākuma. Vēlējos atrādīt manas mīļākās maskas, kas ienākušas  pēdējos mēnešos, kuras arī cenšos izlietot šajā laikā, viena caur LF skaistuma kastīti, otra dēl smukā dizaina un sološā dabiskuma, bet trešā, dēļ vēlmes pamēģināt šo zīmolu.
Ja būtu iespējams ierindot un novērtēt, kaut gan tas nav iespējams, jo visas tās atšķirās sava cenu kategorijā, kaut ari, varu teikt, ka tās ir vienlīdz labas, katra ar savu plusu un mīnusu kopumu, par ko ari domāju ar jums "paklačoties"...

Plusiņu un mīnusu cīņa ir nevienlīdzīga, bet idejiski man vismīļākā ir tā maska, kura neuzliek man liekas darbības- ne skalošanu nost, ne to rotā uzbāzīga smarža, tā ir forša un labi lietojama.

Pirmo vietu ieņem Clinique moisture surge overnight mask , kā jau nosaukumā skaidrs, tā ir maska ko uzklāj uz nakti, principā viņa tik forši uzsūcās, ka es  to varu lietot arī pa dienu . Pēc nakts uzklāšanas āda izskatās atpūtusies un veselīga, konsistence želejveidīga- krēma, kas ātri uzsūcās un nerada treknu sajūtu uz ādas, nav savādā treknās plēvītes sajūta. Ir maiga un labi mitrināta āda.

Plusi : Ātri iesūcās, nav specifiskas smaržas, āda paliek ļoti skaista, mitrināta un veselīga. Manuprāt ļoti laba formula, kas tiešām strādā un dziļi mitrina, sajūta, ka dziļākie ādas līmeni ir mitrināti.

Mīnusi: neesmu vel atradusi :) Ja vien mazais tilpums, kurš gan ir saprotams, jo pirku komplektā ar mitrinošo krēmu.

Otrā vietā ienāk Planeta Organica Secrets of Arctica Сияние и увлажнение на органическом масле канадской калины  galvenā doma ir tajā ka ir mikro-kapsulas a vitamīns, kas palīdz uzreiz pēc  desmit minūtēm ādu padarīt foršāku, svaigāku, gludāku un veselīgāku, kas principā dikti labi strādā. Bija maziņš incidents ar šo masku, bet tas jau mana slinkuma pēc, es nez kapēc biju iedomājusies, ka viņa nav jāskalo nost... nu tā es 2 nedēļas neskaloju nost pēc uzklāšanas, beigās sāku domāt, ko tik dīvaini seju kņudina :) ( gadās!) 
Paredzēts uzklāt uz ādas un pēc 10 min noskalot no sejas,  to darot, viss ir super, var lietot pa dienu, jebkurā laikā, āda izskatās forša, arī pēc mazāk miega un ūdens,  ne tikai mitrina, bet ari mazliet barojoša sajūta, kaut arī manai ādai netraucēja.
Maskas konsistence vairāk krēmveidīga, ar rozīgām pērlītēm, kas izšķīst saskaroties ar sejas ādu.
Plusi - labs liels iepakojums 75ml, lēns patēriņš, laba cena, nerada alerģijas, 
Mīnusi- pagaidām neatradu, ja vien tas, ka latviski nebija uzlīmītes ar aprakstu, kā lietot ;)

Trešā vietā , bet ne pēc savas darbībās bet gan lietošanas ērtuma NUXE Crème Fraiche 24hr Moisturizing Mask  50ml iepakojums, ko saņēmu LF skaistuma kastītē, pēc efekta tiešam labs produkts, tas ka dabisks un visi pārējie ar Nuxe kvalitāti nesošie labumi, bet  diemžēl, pārāk uzbāzīga smarža, viņa smaržoja pēc kaut kā trūdoša, bet tad sapratu ka tie ir domāti jasmīni,  nu godīgi sakot, sākumā nepateiksi, jo likās, ka smaržo pēc trūdošiem augiem, vai ziediem. Efekts ļoti labs, uzlieku uz nakti, kuras laikā tiek savesta kārtībā seja, pumpas, iekaisumi mazinās, āda tiek mitrināta, bet ne pārmērīgi dziļi, kaut kā ir sajūta, ka pārāk dziļi šī maska nedarbojās, bet izlietot uz nakti var un pat labi lietojās.

Plusi - tas ka ieguvu to kopā ar LF kasītīti, jo tik laba lai par viņu maksātu 26 euro tomēr viņa nav.. Labs rezultāts un dabiskais sastāvs uzrunā.
Mīnusi -  nesaprotama smarža, kā arī, cena, kas protams ir adekvāta, bet ja man būtu jāizvēlas starp pirmo masku un šo, izvēlētos pirmo, domāju, ka ar to viss ir pateikts.

Kā Jums ar mitrinošajām maskām? Ir kāda pērle ar ko padalīties?
Ilze

2 komentāri

  1. varu pievienoties sajūsmām par clinique moisture surge - gan maska, krēms, gan arī krēms ādai ap acīm all about eyes ir mani favorīti.
    man tieši tukšajā tarā tagad būs šis nuxe (arī no lf kastītes). produkts man šķiet labs, smarža gan patika (es dīvaino smaržu fans laikam), bet man liekas, ka nav domāts mūsu klimatam. Francijā tomēr klimats maigāks. man taukaina āda un ziemā šī maska bija par vāju, bet uz vasaras pusi efekts palika labāks, kad man āda sāka atkal taukoties. atkārtoti nepirkšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā tā maska nuxe kaut kā tomēr īsti nav pats labākais, bet vienozīmīgi ir labāka par kaut kādu ķimisko silikonīgo masku ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma