Meklē blogā

Artdeco Lash Growth Activator - kā man gribējās skaistas skropstas

Es kā vienmēr tiecos uz garākām skropstām, kā jau lielākā daļa sieviešu, kuram nav īpaši izteiksmīgas un garas skropstas, smērējot ar eļļām ir efekts, tomēr acu pampums no rīta ir pietiekams motivātors lai meklētu līdzekļus, kas ir mazliet ķīmiskāki, bet tomēr ļauj piecelties ar neaizpampušām acīm.
Šoreiz atrādīšu vienu savu mēģinājumu un to, kā tas man beidzās un izpaudās.

Iepakojums gana patīkams  un par sevi pārliecinošs, principā Artdeco iepakojums man liekās simpātisks, neatkarīgi no tā satura, kaut kā ir uztrāpīts. Par šo  skropstu aktivatoru runājot, bija sajūta, ka nu beidzot  mans skropstas būs  pa 200%  kā rakstīts uz iepakojuma, ilgi gan domāju, vai tas nozīmē, ka tās būs 2x  biezākas vai vienkārši nekas nenotiks, ja jau 200% :D bēēttt.. ražotājs + konsultante kura sirsnīgi skaidroja, ka ļoti labs produkts, mani pārliecināja pamēģināt uz savām acīm ;)

Ražotājs saka:Artdeco Lash Growth Activator - Night Repair Balm (Līdzeklis skropstu (uzacu) augšanas veicināšanai)
Īpaši efektīvs līdzeklis skropstu (uzacu) augšanas veicināšanai. Skropstu garuma un biezuma ievērojama palielināšana. Saudzīgs un drošs līdzeklis: nekairina pat tad, ja ir iekļuvis acīs. Preparāts ir jālieto regulāri 4 nedēļas, divas reizes dienā (no rīta un vakarā). Rezultāts - skropstu garums var sasniegt pat 200% mēnesī. Pirms lietošanas notīriet no sejas kosmētiku. Nesatur smaržvielas, lanolīnu un minerālās eļļas. Klīniski un dermatoloģiski pārbaudīts.
Lietošana: Uzklājiet uz tīrām skropstām un uzacīm, atstājiet uz nakti. Var lietot arī dienas laikā zem grima.

Produkta anatomija: plastmasas ietvars, gluži kā acu tušai, ar klasisku kuplinošu otiņu, gandrīz bez smaržas un caurspīdīgas konsistences.

Produkta fizioloģija: 7ml produkta, manuprāt labs tilpums. Pirmajā lietošanas reizē klāju ļoti uzmanīgi, lai skatītos vai nesākas alerģija, bija mazliet savāda sajūta acīs, bet neko, nekas nenotika, no rīta pamodos ar normālam acīm.  Jautrība sākās pēc  trešās reizes... netīšam produkts iekļuva acīs, sāka dedzināt, domāju, nu ok, padedzinās un pāries, ir tā gadījies ar gosh serumu, biju jau pieradusi, ka visādi nākas.. bet neko... paiet paris minūtes acis sak migloties, asarot, notiriju ar roza biodermas ūdeni,  bet neko nepalīdz, gāju skalot acis,  sapilināju pilienus , uzliku uz nakti ziedi, nākamās divas dienas nostaigāju ar sarkanām acīm un tikai nākamā dienā acis nemiglojās!!!

pec iekļūšanas acīs
Rezumē: Līdzeklis noderēja uzacīm tās sāka augt, bet  acīm to vairs netuvināju, ticu, ka ir cilveki, kam nebūs alerģijas un šis līdzeklis arī skropstiņām palīdzēs smuki izaugt. Grūti teikt, vai ši būtu negatīva atsauksme, drīzāk viena no iespējām, kā mēdz dzīvē gadīties un ar ko ir jārēķinās. 
Uzacu augšana gan  paātrinājās ap 40% kas manuprāt ir labs rezultāts, uzacis ir kļuvusās kuplākas, kā jau redziet, es neesmu apveltīta ar biezajām uzacīm :) tāpēc arī šis rezultāts ir labs.

serumu lietojot skropstām atzīmi nelikšu, bet uzacīm stabils 7 no 10 

Kā Jums ar šāda veida līdzekļiem, ir kas labs un drošs ar ko padalīties?
Ilze

6 komentāri

  1. hmm, es laikam samierinos ar to, kas nu ir un nekad neesmu mēģinājusi šāda veida līdzekļus, pat īpaši nav gribējies. It īpaši tagad, pēc operācijas, kad acis ir daudz, daudz jūtīgākas. Bet vismaz prieks, ka tev nenācās mest ārā un kaut kam noderēja. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ari tā protams var :) bet man ir tik gaišas skropstas, ka nekrāsotas vispār nav redzamas. Kā vispār ir pēc operācijas? Bija tā vērts? Man ar maniem -2 ari gribētos, bet baill..

      Dzēst
  2. Skatos, ka Tev tik pat labi " veicās" ar šo serumu kā man ar Revitalash. Diemžēl šo serumu tā arī neesmu pamēģinājusi, un domāju, ka tagad nemaz nemēģināšu :( galvenais, lai tagad viss ir kārtība un radzene nav traumēta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līdz šim tik traki nebija bijis.. tagad mazliet raustos no tādiem līdzekļiem, bet gan jau atlaidīs bailes, vismaz tik talu, lai atkal lietotu rīcineļļu uz nakti ;)

      Dzēst
  3. Ilze,man tāpat kā tev ir sapnis par skaistām un garām skropstām:)Un tāpēc ir mēģināts viss kaut kas.Konkrēti šis Artdeco serums bija pats lielākais m...,jo manā gadijumā vinš ne tikai man deva sarkanas piepampušas acis .bet pamaniju arī,ka sāk birt arī skropstas.Tā ,ka arī no manis liels fui šim Artdeco skropstu serumam.
    Vita.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma