Meklē blogā

Clinique moisture surge extended thirst relief

Ja tu esi taukainas, vai kombinētas ādas īpašniece tad noteikti zini, ka viennozīmīgi tavai ādai ir nepieciešama mitrināšana, brīžiem liekās, ka tā ir izslāpusi pēc mitrināšanas, bet  taukainais spīdums, kas mēdz rasties no mitrinošiem krēmiem attur to no šo līdzekļu lietošanas.
Šobrīd varu teikt, ka esmu izmēģinājusi dažādus mitrinošais krēms un tas ir tas uz ko orientējos un bāzēju savu sejas kopšanu, izceļot to kā primāro un vajadzīgo manai ādai. Protams neaizmirstu arī par "manuālu"  ūdens dzeršanu piemērotā apjomā.


Clinique moisture surge extended thirst relief




Ar mitrinošām želejām viss ir forši un labi, bet bieži vien viņas atstāj tādu savādu mitru , bet lipīgu nospiedumu uz ādas,  kā man bija ar biotherm aquasource gelu, kas gan ir tikpat iedarbīgs, kā šis produkts, bet diemžēl atstāja šo savādo mitro spīdumu.

Anatomija: Plastmasas trauciņš, ar skrūvējamu plastmasas vāciņu, gēlveida krēms, kas atstāj samtainu sajūtu uz ādas, iesūcās momentā pēc uzklāšanas.

Sastāvs: Water, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Glycerin, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Silybum Marianum (Lady's Thistle) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Sucrose, Aloe Barbadensis Leaf Water, Trehalose, Hydroxyethyl Urea, Sorbitol, Oleth-10, Tromethamine, Caffeine, Hydrogenated Lecithin, Hydrolyzed Extensin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Glyceryl Polymethacrylate, PEG-8, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Carbomer, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Red 4 , Yellow 5

Plusi : Izlietoju visu iepakojumu un sajūta, ka ādas stāvoklis ir uzlabojies, āda atguvusi veselīgu elasticitāti un kļuvusi stingrāka, poras neaizdambē un pumpas vai alerģijas man nerada. Āda jūtas mitrināta un  nav savādā spīduma pēc krēma uzklāšanas, tas gandrīz zibenīgi iesūcās ādā - sniedzot jūtamu rezultātu sajūtu ziņā  jau no pirmās lietošanas reizes. Principā iesaku izmēģināt, labi der arī zem tonālā krēma.

Mīnusi: Gribās lietot divreiz dienā, kā rezultātā ātri izlietojās ;)) 

Rezumē : Pirkšu atkārtoti, noteikti kopā ar acu krēmu, kas arī ir mans favorīts, kopš pamēģināju šo iepakojumu "trakajās dienās" stokmanī
tāpēc 10 no 10 


2 komentāri

  1. mans favorīts. ideāls manai taukainai ādai

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ir ir super.. šobrīd jau e-baja meklēju izdevīgus piedāvājumus šiem krēmiem ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma