Meklē blogā

Tukšie iepakojumi mati & ķermenis Jūnijs

Lietoti ir daudz un dažādi produkti, bet šie matu produkti ir izlietoti aptuveni divu-trīs mēnešu laikā, ne tikai no manas puses bet arī no vīra puses, gribēju padalīties ar sajūtām un atsauksmēm par šiem Tukšajiem labumiņiem un ne tik ļoti labumiņiem ;)


Matu šampūni un maskas.


Laura Mars Spa  premium meleņu un mango šampūns  un balzāms ( matu maska)  galvas ādu nekairina, bet ir samērā smags šampūns, ja mati grib taukoties bieži, tad šī nebūtu labākā izvēle, labi noderīgs bojātiem un sausiem matiem, viņu lietoju periodiski mainot ar mazāk barojošiem šampūniem un balzāmiem. Uzskatu, ka šos produktus var labi lietot katru pašu par sevi,  maska man patika dēļ blondajiem, krāsotajiem matiem, bet šampūnu katru reizi negribējas lietot jo bija pārāk barojošs. Smaržas bonusi protams, ka super.. Vel ir krājumos ( nopirku uz atlaidēm Dzintarā) pēc kāda brītiņa pie viņa atgriezīšos.

Hugo Naturals color protecting shampo  - mango  mans mīļais Iherba brends,  mīlu Hugo naturals dēļ foršā un fantasitskā sastāva, kas ir dabīgs, lielais 355ml iepakojums gāja ilgi, kaut arī domāts krāsotiem matiem, tas netaukoja matu saknes, tāpēc lietoju to kopā ar Laura Mars matu masku un bija super, kad sanāks iepirkšu vel..

Desert Essence Green apple & ginger conditioner & shampoo - lietojām abi ar vīru un bija vienkārši super, dabīgs, alvejas bāze jau pati par sevi runā un liek saprast kāds kārumiņš  viņš ir .. ābolu smarža vienkārši dievīga. Matus netaukoja pārāk ātri, vairāk pat sausināja, ne katrai dienai.

Planeta Organica Secrets of artic a organic klukva - nez kā tur ar tiem noslēpumiem no arktikas...bet tas ir sliktākais šampūns ko esam lietojusi abi kopā ar vīru.. domāts normāliem un taukainiem matiem, nepatika kā putoja vai pareizāk sakot daudz produkta bija vajadzīgs, kā ari,  pēc laika saželēja biezāks, viram saasinājās blaugznas no šī šampūna, bet maniem matiem nederēja, vienīgais kas pievilka bija foršā smarža, damocijām, vairs nepirksim!

Planeta Organica dead sea naturals -  kondicionieris  viens no labākajiem no šī zīmola,  principā viņš palīdzēja izglābt to attīrīšanu, ko veica viņa brālis  - klukvas šampūns. Atkārtoti gan šo nepirkšu.

La biosthetique  essential hydrating fluid -  kaut kad Priorā nopirkts produkts, kurš beidzot ir izlietojies, man patika, labi darbojās, bet bieži vien aizmirsās viņu lietot. Principā jālieto balzāma vietā uz jau izsausinātiem matiem, nav jāizskalo.

Chi silk infusion - labs līdzeklis, labi strādā, bet lietoju reti, ari piemirstās, periodiski lietoju ari biosilk bet to iepakojumu jau esmu izmetusi, labi līdzekļi, lietošu atkārtoti.

Ķermeņa kopšana - dušas želejas & skrubji.


 Korres dusas želejas  Japanese rose un Water Lily - labs ir un paliek labs, to nevar apgāzt, visiem iesaku pamēģināt šo zīmolu un viņu dušas želejas, dabīgas, bez kaitīgām vielām un tiešām uzlabo ādas stāvokli, pēc lietošanas āda paliek ļoti maiga. Pirkšu pie izdevības, bet kādu citu aromātu, šie divi gan bija ļoti patīkami, izsmalcināta smaržu kompozīcija ar dabīguma noskaņu.

Saules fabrika Bright crystal dusās želeja  neskatoties uz 200ml iepakojumu nepieklājīgi ekonomiska, tik ļoti līdzīga smaržām kura vārdā nosaukta, patika, bet apnika lietot, atkaroti varbūt nopirkšu.

Balance me  ķermeņa želeja - paraudziņš no LF kastītes kurš man ļoti patika, dabiska smaržu kompozīcija, ar ēteriskām eļļām, steidzu izlietot otro paraugu no pagājušā mēneša LF kastītes! Ir pieminēšanas vērta!

Planeta organica  body scrub ar aveņu eļļu,  labs, liels  450ml  iepakojums, kurš gāja ilgi, labi noskrubēja visu ķermeni un man ļoti patika, pirkšu vel kādu, bet nu jau ar citu smaržu kompozīciju.

Bielenda awokado ķermeņa skrubis-   šausmīgākais produkts ko esmu lietojusi, minerāleļļas kārtiņa ko viņš atstāj uz ādas rada sajūtu ka tā pilnībā neelpo.. tas ir impulsīvs pirkums, kuru nevaru izlietot, vienīgi pēdas skrubēju un tagad metīšu ārā, kā arī, nav ekonomisks un labi ka tā.. brr

Tie ir mani interesantie tukšie iepakojumi ar kuriem gribējās padalīties.
Ilze

2 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma