Meklē blogā

Yves Rocher-Apple Star Anise Exfoliating Shower Gel & Lemon Basil Bath & Shower Gel

Kaut arī šogad saulīte mūs nelutina un tiešām gribētos vairāk saulainas dienas, tomēr ražotāji sniedz mums optimisma pilnu sajūtu kompozīciju par siltu sauli, pludmali, kā arī, atspirdzinājumu pēc grūtas dienas sevi kopjot un iepriecinot gan smaržas baudījumos, gan vizuāli baudāmos produktos.
Yves Rocher katru sezonu izlaiž limitētos produktus, principā katru vasaru  ir kas interesants un foršs, tas pievelk no viņu kolekcijām, ne tikai limitētās dušas želejas, kas vairāk  vedina uz Vidusjūras dvesmu, bet arī kas mūsu mentalitātei daudz tuvāks, saldāks un mīļāks.
Zini to sajūtu, kad guli zem ābelēm, lūkojies debesīs un sajūties svaigi un brīvi, kad saulīte silda tavu seju un tu zini, ka tā ir diena tev , tava brīvdiena..
Ar to man saistās šie produkti, ar brīvdienu sauli, saldiem āboliem  un svaigumu.


Šie produkti izceļas ar to, ka šeit ir pievienotas ēteriskās eļļas,  godīgi sakot, es neticēju ka tā ir, tāpēc nopirku arī mazo  citronu dušas želeju, ņēmu pārbaudīšanai, jo man ir alerģija no citroniem, tāpēc varu apgalvot ka tur ir citronu eļļa un piemēroti lielā daudzumā, lai es dabūtu vieglu alerģiju, kas savukārt cilvēkiem kuriem nav alerģijas dod labu ādas kopšanu, jo citrona eļļa ļoti uzlabo ādās stāvokli.  Aizkadrā palikusi arī mazā ābolu dušas želeja, kas gan ir identiska želejai -skrubim, tikai bez mazajām abrazīvajām daļiņām

Esmu izmēģinājusi gan Citrona un Bazilika dušas želeju un Abolu anīsa dušas zeleju & dušas gelu Ābols un anīss,  ar ēteriskajām eļļām un maziem ļoti maigiem skrubjveidīgiem graudiņiem.
Pievēršoties dušas želejai - konsistence kā vienmēr želejveidīga, patīkama, bāze ar alveju, kas nodrošina ideālu ādas kopšanu, tāpēc iesaku pamēģināt, kaut mazo tilpumu ( maksāja 2euro šis tilpums)
smarža ļoti svaiga un atspirdzinoša, bet nav ķīmiska un uzmācīga. Āda pēc dušas ļoti maiga un kopta.

Dušas gēls - skrubis ar kivi sēkliņām, aprikožu kauliņu pūderi palīdz ļoti maigi attīrīt ādu no atmirušajām šūnām, bet to nedara  tik abrazīvi, kā to vajadzētu darīt  klasiskajam skrubim, drīzāk tas ir līdzeklis starp nopietnāku skrubju lietošanas reizēm. Anīsa ēteriskā eļļa apvienojumā ar  zaļo ābolu smaržu ir vienkārši fantastiska, mans favorīts, kas  rada mazu spa atpūtu katru rītu dušojoties :) Lielais 200ml iepakojums lietojās samērā ekonomiski un puto labi, veidojot stingras un maigas putiņas.
Piebildīšu ka priecē arī bez-parabēnu formula un tas ka ingredienti ir 98% dabīgi.

Dušas želeja stabils 8 no 10 
Dušas gēls- skrubis 9 no 10 

ar prieku
Ilze :)




4 komentāri

  1. Vairākas reizes esmu bijusi viņu veikalā, bet nav galīgi bijusi vēlme kaut ko mēģināt. Kaut kā neuzrunā. Pat nezinu kas tieši :)
    Raksts interesants, vismaz zināšu, ka produkti ir labi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ta jau ir.. katram ir savi veikali.. pirmo reizi mani "uzrunaja" ar dusas zelejam bez parabeniem un alvejas bazes.. bet ja, kaut ka parkapt veikala slieksni un ko nopirkt ilgi nevareju.. kaut kas ar reklamu nestime?!.. nezinu pat ;) sobrid lidzigi man ir ar Lush.. vienu reiziti izmeginaju vinu cietos sampunus un galigi nepatika, gribas sanemties ko paprovet, bet neperkas..

      Dzēst
  2. Jā, domāju reklāma nav īpaši laba..veikals vienmēr izskatās pamests..nez. Bet esmu mēģinājusi produktus diezgan daudz, ir labi, bet tik un tā nesanāk atgriezties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. .. tie veikali gan ir līdzīgā dizainā arī citur valstīs, grieķijā arī manīju līdzīgu dizainu utt.. varbūt mēs neesam līdz galam eiropiski un mums prasās ko spožāku ;)))

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma