Meklē blogā

Mani guvumi Baltic Beauty 2019


Sveicieni šodienā

Pilnīgi nemanot pagājušas izstādes Baltic Beauty dienas, kuras priecēja ar dažādām interesantām konferencēm, pasākumiem un protams jaunākajiem kosmētikas produktiem. Īpaši interesanta bija iespēja apmeklēt vitamīniem veltīto konferenci. Kā ierasti sirdi sildīja iespēja klātienē baudīt kreatīvos vizāžistu, frizieru darbus.

 Jaunajā Schwarzkopf essential looks 2019 uzzināju par jaunākajām tendencēm matu griezums un krāsojumos, varu teikt, ka šajā sezonā nav jābaidās no krāsām, jāizmanto “gofre” ne tikai pie saknēm, bet ari visu matu garumā.
Īpašs piedzīvojums bija klātienē pabūt Ollin zīmola grandiozā šovā. Tas apkopoja mākslas un modes sintēzi, izceļoties ar kreatīvu pieeju pie frizūrām, griezumiem, kas atainoti krāšņā skatuves uzvedumā. Mana pirmā saskare ar zīmola Ollin produktiem ir izteikti pozitīva, manuprāt ļoti labas cenas, par labiem produktiem, pamanīju, ka ārpus izstādes tie ir nopērkami Douglas veikalos. Izteikti sausu matu īpašniecēm ieteiktu izvēlēties OLLIN Professional Perfect Hair Tres Hair Oil  ar žažoba, vīnogu kauliņu eļļām.
Baltic beauty tā ir vieta kur gūt iedvesmu un arī apskatīt, kas nu jauns manos mīļākajos zīmolos. Matu zīmols Lakme patiešām iepriecināja, uzzināju, ka viņa ir kļuvusi videi un dzīvniekiem draudzīgāki. Eko draudzīgāka, bez parabēniem un vegāniska, bet joprojām tikpat efektīva. Tieši šobrīd izmēģinu viņu jauno matu eļļu, tā patiesi lieliski kopj smalkus matus, tos nenoslogojot.
Izstādes laikā iepazinos ar jaunu Itāļu zīmolu, kura stends piesaistīja ar savu izsmalcināto dizainu, kas lika domāt arī par pašu produktu kvalitāti. Kuplinošā Argania matu eļļa – jau ir izmēģināta un varu teikt, ka negaidīju, ka matu eļļa var arī kuplināt! Ļoti interesants produkts.
Šobrīd izmēģinu vairākus matu produktus, par kuriem dalīšos arī citās atsauksmēs.
 Tomēr gribās izcelt vel vienu izstādes guvumu, tas ir matu serums ar alveju no CHI, izteikti mitrinošs, pat maniem sausajiem matu galiem. Pamanīju, ka viņš padara matus daudz taisnākus, mazāk pūkainus, domāju, ka šāds noderēs arī čirkainu matu īpašniecēm.

Ļoti interesanti bija ieraudzīt pilnīgi jaunus pašmāju zīmolus, kā vienu no tiem Deco cosmetics, kurš ražo sausos eko dezodarantus, kosmētikas noņemšanas līdzekļus, ziepes ,vannas bumbas. Interesi saistīja eko zīmols Be Loved ar smaržīgo skrubīti un patīkamas tekstūras krēmiem. Jāpiemin, ka izstādes laikā varēja iegadāties arī Māra Naturals produktus, no kuriem es varu ieteikt dušas ziepes un ķermeņa krēmu, kurš bagātīgi pabaros ķermeņa ādu.

Izstādes laikā iepazinos ar man neredzētu profesionālās kopjošās kosmētikas zīmolu, Footlogix kurš izstrādājis īpaši efektīvas formulas tieši pēdu kopšanā. Man ļoti iepatikās viņu pēdu putiņas- krēms, kurš ļoti ātri uzsūcās, padarot pēdas koptas un maigas. Cik saprotu viņiem ir speciāli piemeklētas formulas dažādām sausu un sprēgājošu pēdu problēmām.
Šogad pievērsos arī manikīra priekiem, iegādājoties skaistās, noturīgās OPI lakas svinīgi sārtos toņos. Iegādājos arī nagu lakas noņemamo līdzekli - testēšu un padalīšos, kā uzvedās nagi, kad izmantošu šo līdzekli.
Iegādājos nagu zīmogošanai paredzētās plātnes no MoYou London, kurš ir viens no maniem mīļākajiem zīmoliem, varēšu jūs priecēt ar Ziemassvētku dizainiem.
Ka pilnīgs jaunums priekš manis ir Perfectil Platinum Kolagēns matiem, kurš īpaši piemērots, lai uzlabotu matu veselību, stimulētu to augšanu, pateicoties augstajai jūras kolagēna koncentrācijai un bagātīgajai vitamīnu devai. Esmu sākusi lietot un pēc sajūtām varu pateikt, ka viņš dod papildus enerģiju, uzlabo kopējo labsajūtu.
No Lotus farmas degustēju plūškoka sīrupu, kas radīts lai atjaunotu imunitāti, pilnīgi žēl, ka piemirsās nopirkt, likās ļoti vērtīgs produkts. Iepriekš no viņu zīmola esmu lietojusi Magniju, kā ari Artroveron, kas man bija noderīgs palīgs, īpaši pēc ilgām pastaigām vai sportiskām aktivitātēm. Viņiem ir sava interneta aptieka, kur iemīļotie produkti ir iegādājami par patīkamām cenām ( avemed.lv )
Forši bija  izmēģināt jaunu kosmētikas līniju 7 day cosmetics, kura ražota tepat Latvijā, tas ir ar dabiskiem ekstraktiem papildināts roku krēms, ļoti mitrinošs, kā rezultātā piemērots īpaši tiem, kuriem nepatik pārmērīgi barojoši roku krēmi.
Izstādes laikā, kā jau ierasti iegādājos parīti NYX Cosmetics favorītu, kā ierasti bija lieliskas atlaides. Ļoti ilgi skatījos uz jaunajām limitētajām acu ēnu paletēm, bet noturējos tomēr neiegādājoties. Toer pirkumu grozā iekļuva mākslīgo skropstu līmīte, kura ir atkārtots pirkums.


No kosmētikas un ķermeņa kopšanas jaunumiem beidzot Latvijā ir nopērkami Dr.Pawpaw līdzekļi, slavenie multi-funkcionālie balzāmi, kurus var lietot uz visa ķermeņa, ne tikai kā lūpu balzāmu. Šo šobrīd izmēģinu, manuprāt ļoti labi izlīdzina lūpu ādu, tāpēc ņēmu līdzi savā vizāžista koferī. No šī zīmola izmēģināšanā ir arī matu serums, kā arī multifunkcionālā dušas- matu želeja, drīzumā padalīšos ar savu atsauksmi blogā.
Varu teikt, ka izstāde mani iepriecināja, drīzumā padalīšos ar saviem favorītiem no visiem jaunumiem, kurus ieguvu izstādes laikā.

Lai veiksmīga diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma