Meklē blogā

Veldzējot ādu ar L`Oreal Hyaluron Specialist

Sveicieni šodienā

        Ir pienācis drēgnais rudens, tad ierasti gribās pabarot savu sejas un ķermeņa ādu, tomēr nekādā gadījumā nevajadzētu aizmirst arī par pietiekamu mitrināšanu. Iesākoties apkures sezonai āda izjūt īpašu stresu, jo ārā ir drēgni, bet iekštelpās centrālā apkures sistēma izsausina gaisu. Kā rezultātā āda paliek daudz sausāka, jutīgāka un savilkta. Tomēr taukainas kombinētas ādas īpašnieces sāk noverot, ka tā  pārmērīgi taukojās, jo kļūst dehidrētāka.
  Kādreiz, kad nebiju pētījusi ādas mehānismus, katru rudeni-ziemu gaidīju ar klusām šausmām, jo zināju, ka āda sāks nekontrolēti taukoties. Sajūta ir diezgan nepatīkama, jo neskatoties uz to, ka āda ļoti taukojās var izjust spēcīgu mitruma trūkumu. Savukārt es pievērsos pārmērīgai attīrīšanai ar kuras palīdzību centos mazināt ādas sebuma izdali, tad tas radīja papildus apsārtumus, kairinājumus un sausos pleķīšus.

Šobrīd esmu pievērsusies daudz veselīgākai ādas kopšanas rutīnai, kuras galvenās vadlīnijas ir

1. Nepārcenties ar sejas ādas attīrīšanu ( lietoju maigus attīrošos putojošos līdzekļus, dažreiz mālu un augļskābju maskas utt)
2. Lieto mitrinošas maskas, serumus, krēmus
3. Lieto eļļas, klājot tās uz nakti, pa virsu sejas krēmam
Loreal ir laidis klajā jaunu mitrinošo krēmu sēriju Hyaluron Specialist, mitrinošais krēms, kurš iederēsies tavā ādas kopšanas rutīnā, ja esi no  25 - 45 gadiem. Šis krēms radīts, lai iederētos visiem ādas tipiem. Hyaluron Specialist satur divu veidu hiāluronskābes molekulas, tāpēc rūpējas ne tikai par virsējo ādas slānu mitrināšana. Tieši maza izmēra hiāluronskābes molekulas ir tās, kas palīdz ādai kļūt ne tikai mitrinātai, bet arī elastīgai. Gluži kā saites, tās palīdz noturēt starpšūnu matriksā pietiekamu mitruma līmeni,  kas savukārt padara ādu elastīgāku un tvirtāku. Savukārt liela izmēra hiāluronskābes molekulas lieliski rūpējās par ārējiem ādas slāņiem, aizpildot lielākas grumbiņas, padarot tās mazāk redzamas,savukārt āda izskatās daudz gludāka un starojoša.

L`Oreal Paris, Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Day Cream SPF20 sejas krēms, kurš kā jau ierasti no Loreal ļoti ātri uzsūcās, patīkami klājās un nerada traucējošu sajūtu. Patīkams tikko jūtams aromats, nav pamanāma specifiskā Spf smarža, kas manuprāt ir pluss. Man kā taukainas ādas īpašniecei tieši tie ir aktuālākie kritēriji, kurus ņemu vērā sejas krēmu izvēlē. Mitrinoša sajūta veidojās pakāpeniski, neteiktu, ka pirmajā uzklāšanas reizē jūtu veldzējumu, tomēr jau pēc pirmajām septiņām dienām pamanīju, ka āda nav tik ļoti savilkta.

L`Oreal Paris, Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Night Cream kuru var uztvert, kā dziļi mitrinošo masku, jo tā tekstūra ir daudz vieglāka. Pēc uzklāšanas tas rada patīkamu veldzējumu, ļoti atri uzsūcās, nav lipīgs. Ja salīdzina ar dienas krēmu, tad mazāk barojošs, bet ar intensīvāku mitrinošo darbību.

L'Oreal Hyaluron Specialist Replumping Anti Wrinkle  Eye Cream
Acu krēma sastāvā esošais kofeīns mazina tūsku un veicina mikro-cirkulāciju, tāpēc lielisks, ja zem acu maisiņi ir tava ikdienas problēma. Uzklājot jūtama viegla patīkama tekstūra. Izteikti mitrinoša sajūta pateicoties ne tikai hiāluronskābei, bet arī glicerīnam. Aprikožu kauliņu eļļa, kā arī pievienotais E vitamīns pabaro ādu, sniedzot papildus aizsargājošo un mitrinošo darbību.
Krēma tekstūra ir ļoti viegla, tāpēc tas labi uzsūcās un nekādā veidā netraucēja dienās, kad lietoju konsīleri. 
Uzskatu, ka šī serija ir lieliska savā cenu kategorijā, ja patīk L`Oreal sejas krēmu formulas, tad sī būs viena no izteikti mitrinošām.

Ar sveicieniem
Ilze






1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma