Meklē blogā

Visu mīlētāju diena & produkti kurus es mīlu

Sveicieni šodienā!

Absolūti nemanot paskrēja Janvāris, attapos jau sagaidot sirsnīgo Februāri, par kura vēstnešiem kļūst mīksto mantiņu un aromātisko svecīšu gūzma vietējos pārtikas veikalos. Iespējams, ka kādreiz mani uzrunāja šie mīlestības svētki. Tomēr šogad,  es sapratu, ka tomēr tas nav mans, kaut kā  nepavilkos masu psihozei. Svinēt mīlestību var katru mīļu dienu! Nebūt, es neprotestēju pret kārtējo ballīti, drīzāk, gribētos mazliet lielāku pievienoto vērtību.

Vai varbūt tāda ir jārada?  Varētu uzsākt tradīciju, ka Februāra mēnesī, katrā nedēļas nogalēm izvēlamies piepildīt kādu ilgi izsapņotu vēlmi. Tas var būt arī mazāks prieks, kā forša aromātiska kafijas krūze iemīļotā kafejnīcā vai puķu pušķis, bet uzdāvini to sev pati ! Manuprāt lielisks veids, kā nosvinēt mīlestību pret sevi. Mīlestība jau dzimst sevī, kad esi emocionāli un psiholoģiski gatavs  uzlūkot, pieņemt sevi ar visām "blusām" un savdabīgiem ieradumiem. Manuprāt tikai tad pilnvērtīgi vari dalīties mīlestībā ar partneri, no kura nav jāslēpj sava personība, jo tu esi mierā ar sevi.
Pievēršoties kosmētiskajiem prieciņiem. Pavisam negaidot es iemīlējos produktu līnijā, no kuras izmēģināju tikai lielāka izmēra paraudziņus. Pēc savdabīgās ziemas, kur izteikti lietoju mitrinošos krēmus un pat eļļas cenšoties uzturēt ādu maksimāli veselīgā stāvoklī. Izlēmu aiziet pārbaudīt ādas mitruma līmeni. Godīgi sakot,  ļoti sapriecājos, kad saņemu ziņu no Kiehl`s ka viņiem ir pieejams jauns ādas diagnostikas aparāts.  Manuprāt biju atradusi līdzsvaru starp ādas attīrīšanu un mitrināšanu.  Tomēr  gribējās uzzināt vai manas sajūtas ir patiesas. Jaunā ādas diagnostika ir pilnīgi bez maksas, kur nosaka ādas mitruma līmeni un aizsargslāņa biezumu, kā arī  pēc konsultācijas iedod ādas tipam piemērotus paraudziņus.
Kā redziet mana sejas ādas kopšana ir nostrādājusi pavisam labi! Saņemu mazos paraudziņus sejas mazgāšanas līdzeklim ar kaņepju eļļu ( Kiehl`s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser) un 4ml paraudziņu pašas eļļas ( Kiehl`s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate ).

Es tiešām pēc šiem paraudziņiem sagribēju pilna izmēra produktus. Īpaši patīkama bija eļļa, kurai piemīt svaigs piparmētru aromāts, tā ātri iesūcās un neaizsprosto poras, lieliski mazinot iekaisīgos procesus un piepildot ādu.
Sejas mazgāšanas līdzeklis ir bauda savilktai, izsausinātai ādai, tāpēc ļoti patiks normālas un sausas ādas īpašniecēm. Savukārt es iemīlējos tā aromātā - gluži kā iegulties vasaras saules pielietā pļavā.

Atnāca ilgi gaidītais sūtījums no Juvia's place The Festival palette, beidzot arī es iegādājos izslavētā zīmola acu ēnu paleti.  Varu teikt , ka tā bija mīlestība no pirma otas triepiena! Tik kvalitatīvas, pigmentētas un visādā ziņā lieliskas ēnas nebiju lietojusi. Kvalitātes ziņā ir vienā līmeni ar iemīlētajām Inglot un Makeup forever acu ēnām, tomēr cenu kategorija daudz draudzīgāka. Uzskatu, ka šīs ēnas būs izcils ieguvums katra kosmētikas kolekcijā neskatoties uz to vai esi profesionāls vizāžists vai kosmētikas mīļotājs.

Šis mēnesis lutināja ar iespēju iepazīties ar jaunu Bio kosmētikas līniju no Garnier , sejas kopšanas līnijā, kas bagātināta ar eļļām, ekstraktiem un ziedu ūdeņiem, kuri piemēroti dažādu ādas vajadzību apmierināšanai. Bija interesanti uzzināt, ka Garnier cenšas domāt zaļi - izmantojot mazāk plastmasas un vairāk dabisko sastāvdaļu. Starp citu,  jaunajā Garnier Bio sērija ir pieejams ari konžaka sūklis, kurš ir dabisks veids, ka attīrīt sejas ādu efektīvi un patīkami. Esmu izmēģinājusi jau gandrīz visus manam ādas tipam saderīgos produktus, varu teikt, ka daudzi  produkti tiešām iepriecina. Šī sērija pateicoties ēteriskajām eļļām ir ļoti aromātiska, tāpēc  ja tev patīk dabiski un izteiksmīgi aromāti šie viennozīmīgi būs tavi produkti.



Šis mēnesis jau ļāva iejusties krāsainajā Harley Quinn interpretācijā Nyx Professional Makeup organizētajā filmas pirmizrādē uz kuru bija jāierodas šādā dreskodā.


Patiesībā man patīk tematiskās ballītes, īpaši tādas, kur nākas piedomāt pie savdabīga tēla veidošanas. Neteiktu, ka es izjūtu kādu īpašu saikni ar šo tēlu, tāpēc bija daudz grūtāk nekā citas reizes, kad ballītes tēma uzrunāja par visiem simts. Šoreiz ( kā vienmēr) gāju savu ceļu un izvēlējos radīt akcentu ar divu krāsu saspēli un manu mīļo zvaigžņu printu. Uzskatu, ka Nyx Prfesionnal Makeup  un  "Birds of prey"  bija kārtīgs krāsu spridzeklis un lieliski atbilda zīmola tēlam. Pati "Birds of prey" filma bija mikslis starp marvelu, feminismu un cīņu ainām, to varētu nosaukt par krāsaināku un vardarbīgāku John Wick versiju. Filmas montāža bija pietiekami dinamiska, lai noturētu skatītaja uzmanību, pat tad, ja neesi marvela fans. Ainas baudāmas, tāpat kā kameras darbs, sižets patiks šādu filmu fanātiem. Kopumā, ja netiek gaidīts loģisks stāsts tad, kā izklaide ar krāsainām cīņas ainām, gavilējot uzvaru pār visu slikto ( šoreiz tie ir vīrieši !) un par visu labo ( emm.. girl power ) ir diezgan baudāmi.

Lai brīnišķīga diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma