Meklē blogā

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+ taukainai un kombinētai ādai

Sveicieni šodienā

Ja jūs lasāt šo atsauksmi, noteikti  meklējat noturīgu  tonālo krēmu ar Spf , apzinoties cik grūti  ir savaldīt dekoratīvo kosmētiku, īpaši, ja esi taukainas ādas īpašniece. Prekš manis Spf lietošana ir obligāta, jo es vēlos izvairīties no pāragras novecošanās un pigmentācijas pleķīšiem. Mana ierastā problēma ir nevēlams spīdums, ko apkaroju izmantojot matējošos sejas kopšanas līdzekļus. Tomēr dienas laikā sanāk izlīdzēties  ar matējošiem papīrīšiem un pūderi  spīduma mazināšanai.
Apzinos, ka  daudzi Spf līdzekļi mēdz padarīt ādu daudz taukaināku, var aizsprostot poras un veicināt pūtīšu attīstību. Tāpēc esmu ideālā  Spf līdzekļa meklējumos.  Bioderma vasaras sākumā iepazīstināja ar  jaunumu-  Photoderm COVER Touch SPF50+ līdzekli, kas paredzēts taukainai un kombinētai ādai.


Photoderm COVER Touch SPF50+ sastvā ir 100% minerālie aizsargfiltrni, kas nozīmē, ka āda tiek pasargāta pilnīgi dabiskā veidā, bez nekādām apdraudošām vielām. Ņemot vērā, ka šobrīd daži avoti uzskata, ka nosacīti nekaitīgāki ir dabiskie aizsargfiltri, tomēr manuprāt tā ir pārāk neizpētīta tēma. Skaidrs ir viens, ka dabisko minerālu aizsarg-filtri neuzsūcās ādā un neiekļūst mūsu asinsritē, bet mehāniski atstaro saules starus.

Ņemot vērā, ka tas ir izstrādāts kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm, tas kavē pūtīšu veidošanos,ļauj ādai elpot kaut arī ir noturīgs, tam piemīt izteikti matējošas īpašības.

Īpaši augstas sedzamības līdzeklis, kas nosegs visas iespējamās pūtītes un citas ādas nepilnības. Kā mazu mīnusu uztvēru to, ka ir pieejami tikai divi toņi gaišs un zeltains. Manuprāt gaišais tonis nederēs sniegbaltīšu ādām, bet drīzāk jau saules noskūpstītai āda.
View this post on Instagram

Apzinos, ka daudzi Spf līdzekļi mēdz padarīt ādu daudz taukaināku, var aizsprostot poras un veicināt pūtīšu attīstību. Tāpēc esmu ideālā Spf līdzekļa meklējumos🤔. Bioderma vasaras sākumā iepazīstināja ar jaunumu- 🔆Photoderm COVER Touch SPF50+ 🔆līdzekli, kas paredzēts taukainai un kombinētai ādai. 🔆Photoderm COVER Touch SPF50+ sastvā ir 100% minerālie aizsargfiltrni, kas nozīmē, ka āda tiek pasargāta pilnīgi dabiskā veidā, bez nekādām apdraudošām vielām. Ņemot vērā, ka šobrīd daži avoti uzskata, ka nosacīti nekaitīgāki ir dabiskie aizsargfiltri, tomēr manuprāt tā ir pārāk neizpētīta tēma. Skaidrs ir viens, ka dabisko minerālu aizsarg-filtri neuzsūcās ādā un neiekļūst mūsu asinsritē, bet mehāniski atstaro saules starus.👌🏻💕 Ņemot vērā, ka tas ir izstrādāts kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm, tas kavē pūtīšu veidošanos,ļauj ādai elpot kaut arī ir noturīgs, tam piemīt izteikti matējošas īpašības.💯 😎Par īpaši augsto sedzamību varat pārliecināties foto galerija ( kur viena puse ar grimu,bet otra nē - var labi redzēt atšķību ?)✨ Par to, kā tas sadzīvoja ar manu ādas tipu lasi atsauksmē Blogā links BIO 📲 #Sieviskibateste #latvianbloger #latvianbeautyblogger #biodermalatvija #biodermaklubs #biodermaphotoderm @biodermalv #makeuplook #taukainaāda

A post shared by Ilze Līkuma (@sieviskiba) on




Vislabāk klājās ar pirkstiem vai ar kosmētikas sūklīti, nepieciešams labi iestrādāt ādā, lai tas izlīdzina visas ādas nepilnības. Produkta sedzamība ir tiešām fenomenāla, pietiek ar pavisam plānu kārtiņu, lai izkoriģētu ādas toni un paslēptu kādu pigmentācijas pleķīti vai pumpu. Tas neizceļ mīmikas krunciņas, bet es neieteiktu izteikti porainai ādai. Tomēr, ja ir izteikti poraina āda, tad visefektīvāk ir iestrādāt ādā ar sūklīša palīdzību, tā aizpildot poras un padarot tās mazāk izteiktas. Grima noturība ir līdz pat savām 8-10h visu dienu nostaigāju bez problēmām un lieka stresa par piepūderēšanu.
Kopumā uzskatu, ka šis ir izdevies līdzeklis,  Biodermas kvalitāte atkal jau nepievīla.

Lai veiksmīga diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma