Meklē blogā

Absolute Organic nakts krēms

Sveikas mīlas lasītājas  un lasītāji..
Kaut arī rit gada pēdējās dienas un man būtu jāgatavojas  gada sagaidīšanai, tomēr , šodien Drogās pērkot kāda krēma jau trešo iepakojumu, uzskatu, ka viņš ir plenijis, lai par to pastāstītu arī citiem, kuriem tas var palīdzēt tikpat labi kā man.
Šis ir ļoti labs produkts, sākšu ar to, ka man ir kombinēts ādas tips, kas vairāk sliecās uz taukaino, bet ir ļoti alerģisks – gan uz krēmiem un kosmētiku tas var reaģēt diezgan sakairināti, ja trāpās kādas kaitinošākas vielas. Tieši tāpēc manā plauktā stāv tādi top produkti, kuri spēj mazināt šo kairinājumu un atjaunot ādas mitruma līmeni, kas ir vienlīdz  būtiski, īpaši, kad ir apkures laiks un telpās ir ļoti sauss gaiss, kas kombinācijā ar aukstumu rada papildus kairinājumu
Jau kādu laiku un periodiski es lietoju  Absolute Organic nakts krēmu, jāpiebilst, ka brīžiem lietoju arī viņa „radinieku”  Organix Cosmetix krēmus, kas pēc tekstūras ir vieglāki un vasarai piemērotāki, bet ar līdzvērtīgu efektu!

Protams, šiem krēmiem ir EcoCert sertifikāts, kas pierāda viņu dabisko dabu J
Ražotājs saka Īpaši jums izveidots –  maigs un iedarbīgs krēms, kas nodrošina perfektu un pilnvērtīgu sejas aprūpi naktī. Sertificētas olīvu un džodžobas eļļas, šī sviests un augu skvalāns lutina un nomierina iekaisušu, nervozu, saspringtu ādu, padarot to samtaini maigu.Krēms ir bagātināts ar dabīgu antioksidantu E vitamīnu. Krēma sastāvā ir Sepilift DPHP – kas dziļi mitrina un izlīdzina grumbiņas.
Krēms satur Lipactive Inca Inchi –augu eļļu, kuras sastāvā ir visvairāk Omega 3, 6, un 9 taukskābju. Eļļai ir specifisks augstvērtīgo taukskābju sastāvs – Omega 3 (47%), Omega 6 (34%), Omega 9 (10%). Eļļa ātri atjauno ādas dabisko aizsargslāni, uzlabo ādas dziļāko slāņu elastību, piesaista un notur vajadzīgo mitruma līmeni, tādējādi ātri uzlabo sausas un jutīgas ādas stāvokli.Mana atkāpe:Par grumbiņu izlīdzināšanu – nevarēšu spriest, nav lāgā ko līdzināt J Bet galvenās labās un  manai ādai harmoniskās ir tā dziedinošās, nomierinošās un atjaunojošās īpašības, kas palīdz manu kairināto ādu nakts laikā savest kārtībā. Kā aŗī, šis krēms ir ideāls, kad  ir sanācis mazāk miega, jo nakts laikā tas dara brīnumus, pamosties ar veselīgu un spirktu izskatu.
Esmu lietojusi šo krēmu arī pēc sauļošanās un spēcīga sala, efekts vienmēr ir līdzīgs, uzklājot tas nedaudz kņudina, āda mazliet paprotestē – laikam daudz aktīvo vielu, bet pēc  5 min viss jau ir iesūcies un āda ir manāmi nomierinājusies, rodas mitrinoša un patīkama sajūta.Patīkami, ka ražotājs ir ielicis līdzi mazu karotīti krēma higiēniskai lietošanai un iekšējo vāciņu, kas labi nosedz krēmu. Krēma tekstūra ir bieza, bet tas  izkūst uz ādas un tajā labi iesūcās, nav taukainas sajūtas uz ādas.
Sastāvdaļas
Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Propanediol, Glycerin, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Isoamyl Laurate, Squalane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Olea Eurapaea (Olive) Fruit Oil*, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii* (Shea Butter), Saccaride Isomerate, Isoamyl Cocoate, Glyceryl Caprylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), p-Anisic Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid. May Contain: Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. 

* Sastāvdaļas no bioloģiskās lauksaimniecības. 99.60% no kopējām sastāvdaļām ir dabīgas izcelsmes. 77.42% no kopējām sastāvdaļām ir no bioloģiskām saimniecībām.

Kur nopirkt: Drogās un lielākajos veikalos maksā ap 10euro

Mans vērtējums – viens no top produktiem, par labu cenu  tāpēc 8/10

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma