Meklē blogā

Essence MAT lūpu krāsas VS Lūpu spīdumi

Čaviņš, meitenes

Šodien gribēju ar jums papļāpāt par diviem produktiem, ko laidis klajā mīļotais Essences zīmols, kas budžetam draudzīgākais zīmols, kas sastopams Drogu veikalu ķēdē, bet kura produkti var būt izcilas pērles vai gluži otrādāk..

Šoreiz parunāsim par matētajām lūpu krāsām un lūpu spīdumiem. Cik noprotu, matētie lūpu spīdumi grib iekļūt Nyx pozīcijās ar savu tekstūru un  noskaņu par lūpu krēmu, kurš ir matēts.
Pieņemot to, ka es ļoti mīlu matētās lūpu krāsas, lūpu krēmus, bet tikpat ļoti nemīlu sausas lūpas - katrs no šāda veida produktiem man ir interesants, bet tomēr uz to skatos izteikti kritiski.

Essence Matt longlasting  lipgloss #La vie est belle  gaiši rozīgā tonī, kas noteikti kādam izskatītos ideāli, man tomēr neizskatījās tik spoži kā gribētos, atmetot aizspriedumus, bet runājot par komfortu lietošanas laikā - komfortabls, ļoti patīkams lūpu spīdums.
Lai arī, cik viņš nebūtu komfortabls, tomēr ļoti mīl pazust no lūpām, diemžēl, ātri "noēdās" saiet rieviņās, kas gan  man parasti netraucē, šoreiz, pie šī toņa ir pārāk redzami.
Tonis #3 Girl of today  šis tonis ir daudz vieglāk nēsājams, jo līdzīgs manām dabiskajām lūpām pēc tonāla. Tomēr jāsaka, ka arī šis ir jāklāj ļoti plānā kārtiņā, lai tas neatstātu nospiedumus uz zobiem, neizplūstu pāri lūpu kontūrām. Šis tonis nēsājās labāk, nav redzams, ka saietu rieviņās, komfortabls, bet tikpat nenoturīgs.
Otiņa rīsa grauda formā, samērā parocīga.

Rezumē - toņi skaisti, bet līdz longlasting vel tālu, smarža dievīga - pēc konfektēm, bet vienu stundu un vienu starpbrīdi uz lūpām izturēs :)

Ahh, tikpat dikti, cik man grūtības sagādāja matētais spīdums, tikpat dikti man patīk matētās lūpu krāsas! Pilnīgs pretstats!
Viņas ir matētas! Ļoti komfortablas savā nēsāšanā, daudz noturīgākas par spīdumiem, bet uzklājot šīs lūpu krāsas nav sajūta, ka tās uzreiz kaut kur aizpeldēs un ka jābaidās, ka paliksi ar izsmērētu seju vai lūpu krāsu uz zobiem.
Essence Mat MAT lūpu krāsa tonī #2 Perfect match  klājās vienmērīgi, ļoti ērti nēsājās, pakāpeniski noēdās, bet labā ziņā, jo neizskatās atbaidoši, kad pazūd no lūpām, nesaiet rieviņās, labs pigments.Runājot par pašu toni, tas ir mazliet ar violetu apakštoni, bet brūngans - ideāli skaists tonis.
Toties lūpu krāsa tonī #7 Purple power ir skaista, piesātināta tumši violeta toņa matētā lūpu krāsa, kas labi klājās,  tiešām patīkama uz lūpām un jā, viņa ir matēta, bet uz manām lūpām  izskatās ar vieglu satīna atspīdumu. Šī lūpu krāsa tomēr mīl izcelt kādu sausāku lūpu fragmentu tāpēc pirms lietošanas izmantojiet lūpu skrubi ( vai vienkārši ar zobu suku "pārejiet pāri" lūpām) tad klājums būs labs.

Rezumē -  labi budžetam draudzīgi produkti, iesaku aiziet un piemeklēt sev tīkamu toni!

Šajā matēto lūpu līdzekļu kaujā viennozīmīgi uzvar lūpu krāsa :)

Kā ar Jums? Ir mēģināti kādi no šiem produktiem?

Lai forša diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma