Meklē blogā

Kiehl`s Calendula& Aloe sērija - veldzējums taukainai ādai.

Čaviņ, meitenes! ;)

Vai atceraties kliņģerīšu uzlējumu, kuru bērnībā vecmātes lika pie nobrāztiem ceļiem, noskalojot tos kad pārāk liela skraidīšana bija izvērsusies mazās traumās? Es atceros un ar to man saistās produkti kurās ir kliņģerītes- pirmām kārtām jau ļoti antiseptiski un dziedējoši produkti. Gluži identiskas sajūtas ir ar alveju, jo tieši tāpēc mums mājās bija liela alveja, kura bija ikdienas aptieciņas palīgs manā bērnībā.
Ieraugot, kā šīs divas vērtīgās vielas ir apvienotas Kiehl`s produktos es sapriecājos, liekot lielas cerības uz manas sejas ādas nomierināšanu, līdzsvarošanu un dziedēšanu.

Kliņģerīšu un alvejas līnija kompleksi uzlabo sejas ādu īpaši taukainas ādas īpašniecēm, bet kāpēc esmu nonākusi pie tāda secinājuma - padalīšos savās sajūtas un pieredzē.

Mana āda: Taukaina āda, tai ir tendence viegli iekaist, kur kā rezultāts ir izsitumi, pumpas, tāpēc tā ir jāattīra, bet nav jāsausina, jo tad sāk uzvesties ļoti nepatīkami un vel vairāk mēģina radīt jaunas pumpas. Ādas izaicinājums  tieši attīrīšanas solī,  man patiesi interesanti bija izmēģināt attīrīšanas un tonizēšanas soli.

Kiehl`s Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash 250ml, domāts normālai- taukainai ādai, ļoti biezs produkts, siltā kumelīšu krāsā, kura pietiek ar vienu pumpīša dozējumu lai kārtīgi attīrītu seju un kakla ādu, veido biezas, krēmīgas putas un smaržo ļoti svaigi, patīkami dabiski.
Lietoju samitrinot seju, tad viegli saputojot plaukstās un vienmērīgi iemasējot sejas ādā, saskaroties ar ādu, tas vairāk uzputojās. Izvairījos no acu rajona, kā tas bija ieteicams, ņemot vēra, ka produkts ir domāts dziļai ādas attīrīšanai.
Noskalojot ar ūdeni sajūtu ļoti tīras ādas efektu un mazliet satraucos, ka tik nebūšu pārcentusies ar sejas attīrīšanu, bet pēc brītiņa apjaušu, ka mana āda jūtās svaigi, bet nav velkošās sajūtas ir tikai tīrība! Super produkts!
Iesākumā lietoju to pāris reizes nedēļā, bet tagad uzsākoties siltākam laikam jau katru dienu - ādas iekaisumi ir mazinājušies, ādas stāvoklis līdzsvarojies.


Kiehl`s Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner 250ml - atsvaidziošs produkts, kurš lieliski tonizē ādu, ieskatoties tuvāk, pašā tonikā ieraudzīsi vesela kliņģerītes zieda ziedlapiņas. Produkta smarža ir dabiska un patīkama. 
Lietoju pēc sejas attīrīšanas un pirms seruma / krēma uzklāšanas,  dozēju to vienkārši, mazliet ielejot produktu plaukstās un tad ar abām plaukstam vienmērīgi to uzklāju uz sejas un kakla ādas - tā tonizējot seju un sagatavojot krēma uzklāšanai. Pēc uzklāšanas sajutu atsvaidzinošu, iekaisumu mazinošu efektu.

Kiehl`s Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask 100ml - fantastiski smaržojoša sejas maska, kas atgādina kādu saldu džemu, gan pēc struktūras, kur skaidri vari redzēt alvejas gabaliņus, gan pēc smaržas, kura liek domāt par bērnības ievārījuma maizēm.

Tas, ka šis produkts ir tik interesants, manām maņām liek izbaudīt katru sejas maskas uzklāšanas reizi - klāju to redzamā kārtiņā pēc sejas attīrīšanas. Jūtu vieglu kņudināšanu un to kā maska darbojas un sadarbojās ar manu ādu, kā arī citrusaugu smaržas noti, kura attaisnojās, jo sastāvā pamanu citronu.
Uzklāju uz sejas un turu gan 5 min gan mazliet ilgāk, nekādu nevēlamu blakņu šim produktam neesmu pamanījusi. Tad noskaloju ar siltu ūdeni un priecājos par maigo ādu. Nezinu vai tas ir pateicoties citronam vai citām ēteriskajām eļļām, rodas sajūta, ka šis produkts veic ko līdzīgu pīlingam, jo ierasti tik maigas ādas efektu sajūtu no pīlinga produktiem. 
Izteikti mitrinātas ādas sajūta, tas ir efekts, kuru es ieguvu no šis sejas maskas. Ļoti forša sajūta  pēc šis maskas lietošanas, lietoju vidēji divas - trīs reizes nedēļā.

Rezumē: Sajūtas, ka lietojot šos produktus mana sejas āda ir kļuvusi mazāk taukaina, mazāk metās pumpiņas un ir ļoti svaiga, bet netiek sausināta. Ļoti ieteiktu izmēģināt sejas masku, jo tā mīkstina un mitrina ādu ļoti labi un āda pēc tās kļūst svaigāka, atpūtusies, dzīvāka.

Lai forša diena!
Ilze


*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma