Meklē blogā

Essence TOP10 produkti + konkurss

Sveicieni šajā jaukajā diena!

Essence ir viens no tiem zīmoliem, kurš ar slavas saulītē iziet dēļ savām pieejamām cenām, interesantajām limitētajām kolekcijām un kosmētikas pērlēm, kuras ir laba alternatīva savā cenu kategorijā.
Apbrīnojami, bet Essence tieši nesen nosvinēja savus 15 gadus! Jāsaka, ka mana saskarsme ar Essences produktiem bija ļoti uzmanīga, bet pakāpeniski produkts pēc produkta man sniedza pozitīvu ieskatu šajā zīmolā.

Viss ir atkarīgs no tā, ko tu vēlies sagaidīt no zīmola, kādas ir tavas vēlmes un cerības, vai šis cerības vainagojas ar  veiksmīgu ķērienu? Tas nu gan, kā kuro reizi! Īpaši iesaku skatīties limitētās kolekcijās, jo tur ir tādas pērles, burvīgi izgaismotāji, korektori un interesanti iepakojumi, kuri uzlabo garastāvokli. Tomēr arī no pastāvīgās kolekcijas ir forši produkti, kurus apskatīt un iespējams iegādāties - ja iepatikās tekstūra un sajūta tos nēsājot.

Mani veiksmīgie ķērieni un Top produkti ir šādi:


Matētās lūpu krāsas no Matt Matt Matt kolekcijas! Fantastiski komfortablas lūpu krāsas kuras nemaksā vairāk par trim euro. Ļoti ērti nesājās, pakāpeniski noēdās no lūpām un nesausina, bet arī neaizpeld aiz lūpu līnijas. Tie kas vel nav mēģinājuši šo produktu- noteikti iesaku izmēģināt.


Oriģinālās ilgnoturīgās lūpu krāsas - šis ir tik komfortablas, patīkamas, krēmveidīgas, viegli nesājās dažādos toņos. Īpaši esmu iemīlējusies violetajā nude lūpu krāsā, kuru esmu gatava pirkt atkārtoti, tas tonis ir perfekts!

Nagu lakas  ar gela efektu, vienas no foršākajām lakām, jo uz maniem nagiem noturējās veselas piecas dienas, tas nu gan man ir rekords. Lieliski nēsājās, burvīgi izskatās un tik liela toņu dažādība, kuru visu laiku papildina. Šīm nagu lakām ir platā otiņa, tāpēc tās ir viegli uzklāt. Žūšanas laiks vidējs, tāpēc lietoju ar ātri žūstošo virskārtu un ir ļoti pat forši.

Bronzeri no limitētām kolekcijām! Ideāli bronzeri, vienmēr labs ķēriens, bieži vien tie ir matēti tāpēc var izmantot arī konturēšanai. Parasti pieejami gaišajos toņos, vēsāki apakštoņi, labi pludinās - neveido nesmukās švīkas un citus nesmukumus. Jā, viņi ir pūderaini, bet to var pieciest jo plusi pārsver mīnusus. Konkrētais bronzeris, kurs atainots attēlā ir daļēji mirdzošs, vairāk piemērots saulītes ķeršanai un atstarošanai, bet ļoti foršs.

Acu ēnas īpaši krēma, gaišajos toņos - ideālas matētas, gaišas ēnas, lieliski sagatavo plakstiņu un noslēpj visus nesmukumus, padarot to par labu ikdienas makeup palīgu. Atkal jau limitēto kolekciju acu ēnas mēdz būt izcils ķēriens, vai arī izcila vilšanās, vienmēr jāizmēģina pašai.  Nesen Essence laida klajā jaunās ēnu paletes kurās var ievietot atsevišķas ēnas, cik nu esmu mēģinājusi, nu ļoti patika. Protams, ka pēc 10h viņas kļuva mazliet pūderainas, bet neredzu tajā problēmu, kopā ar acu ēnu ēnu bāzi turējās uz plakstiņiem.

Matējošie papīrīši- vieni no labākajiem, kādi man ir bijuši par tik izdevīgu cenu. Matējošie papīrīši ir mana ikdiena, tāpēc noteikti iesaku izmēģināt Essences matējošos papīrīšus.

Matējošais pūderis, kurš ir pilnībā caurspīdīgs, lieliski matē un savā cenu kategorijā ir ļoti labs. Jāsaka, ka viņš ir diezgan pūderains, bet grimu piefiksē labi. Labi sadarbojās ar citiem produktiem, tādiem kā - bronzeris, vaigu sārtums utt.


Vaigu sārtums, forši toņi, lieliski pludinās un pats lielākais pluss, nepazūd tik ātri no sejas, ja tiek uzklāti uz tonālā krēma, kurš ir nofiksēts ar pūderi. Tiešām labi un lēti produkti, īpaši  esmu iecienījusi limitēto kolekciju vaigu sārtumus.

Lūpu zīmulis, viens no produktiem uz kuriem ir vērts paskatīties. Krēmīgi, komfortabli lūpu zīmuļi, īpaši skaisti nude toņi, labi nesājās arī ar citu zīmolu lūpu krāsām.

Ūdens noturīgais laineris! Perfekts, viegli uzvilkt, smalks aplikātors, vienīgais laineris, kuru lietoju, kad gāju pirtī un nebaidījos, ka viņš aizpeldēs līdz ar pirts priekiem un peldi baseinā. Tiešām ūdens noturīgs, lieliski klājās, neplaisā, izskatās labi un nekairina acis.

Šis ir mans tops, bet kādi ir Jūsu TOP Essences produkti?

p.s  piedalies manā Instagram konkursā, kur vari vinnēt šīs te balvas!

Lasi manā blogā, par manu TOP 10⭐👌 #essence produktiem un piedalies manā Giveaway🎁🎉 📌Balvā iegūsi visus attēlā redzamos produktus #allaboutmatt mtējošo pūderi ; #volumestylist #mascara skropstu tušu; #shineshine #lipglosss caurspīdīgo lūpu spīdumu; #mattblush vaigu sārtumu ; #faceluminizerpalette izgaismotāju paleti #mattmatt #longlastinglipgloss lūpu spīdumu 03 tonī ;  acu zīmuli  #extremelasting tukšu acu enu paleti #mymysthaves un četras šis pašas sērijas acu ēnas, toņos : #want a mint #gogoldie #purpleclouds #allineed Konkurss norisināsies līdz 28.Jūnijam! Visi produkti tiks vienam uzvarētājam! 📌SEKO manam Instagram profilam, 📌spied LIKE šai bildei 📌Komentārā atzīmē draudzeni, kam šis #giveaway varētu interesēt, vari atzīmēt neierobežotu daudzumu draudzeņu, tikai katru savā komentārā. Uzvarētāju izlozēšu ar random org palīdzību🎁🎈 #essencecosmetics #giveaway #konkurss #giveawaylv #15pinkyears #ilovecosmetics #makeup #gift #topproduct #favoritemakeup
A post shared by Ilze Līkuma (@sieviskiba_makeup_angel) on
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma