Meklē blogā

Atsauksme Siberika produkti: Sejas maskas attīrošās, mitrinošās

Sveicieni šodienā!

Turpinu savu apslēpto dārgumu sēriju ar diviem ļoti interesantiem produktiem,  uz kuriem es skatījos diezgan neitrāli. Maskas ir viens no tiem produktiem, kurus lietoju regulāri,  variējot dažādus ražotājus, cenu kategorijas. Lietoju gan drāniņ- maskas, gan klasiskās, tai skaitā arī melnās peel off maskas. Ar plēvīšu, dziļi attīrošajām maskām neiesaku aizrauties biežāk kā reizi nedēļā, pie kā arī es pieturos, tāpēc šī  no Siberikas veikala  melnā maska tika testēta visu cauru mēnesi. Šobrīd ir izveidojies viedoklis, kuru apstiprināju atkārtoti uzklājot un noņemot masku šīs atsauksmes tapšanas dienā.


Revuele Black Mask peel off co- enzymes

Aktīvie ingredienti ir akvietā ogle, kas arī izsenis ir sevi parādījusi kā lielisku absorbentu, kurš attīra poras, mazina pumpas, izsitumus un melnos punktus  ( komedionus) sašaurinot poras.
Speciāli enzīmi, kuri palīdz viegāk un efektīvāk attīrīt poras.
Q10 , kurš palīdz atjaunot ādu un padara to jaunavīgāku, starojošāku, kā arī zaļās tējas ekstrakts atvaidzinot un vitalizējot.


Uzklāšanas veids, kā vislabāk uzklāt šo masku: pēc dušas vai vannas apmeklējuma, kad poras ir atvērušās, bet ja nav tāda iespēja, tad uzsildot dvielīti siltā ūdenī un uzliekot uz sejas, tā atverot poras.
Revuele Black Mask peel off co- enzymes  klājam plānā kārtiņā, bet pietiekama daudzumā uzklājot uz tām zonām, kuras ir problemātiskas, kurām ir nepieciešama papildus atrīšana - tomēr izvairies no jutīgas acu zonas, lūpām.
Maskai piemīt patīkams, diezgan neitrals aromats, ļoti šķīdra konsistence, bet diezgan lipīga, ātri žuštoša, tāpēc jāuzklāj vidēji ātri. Nožūšanas laiks līdz 15min, ja esi uzklājusi biezāku slānīti, es mēdzu noturēt arī ilgāk,kā kuro reizi. Maskai sacietējot to ir iespējams noplēst viena gabalā, pat neskatoties uz to, ka tā ir diezgan plānā kārtiņā.


Efektivitāte un sajūtas lietojot: Pēc maskas noņemšanas arī mana taukainā āda sajūt sūrstēšanu, vieglu apsārtumu, kas pats pazūd dienas laikā. Tomēr tas, ka  es izjūtu šādu sajūtu jau ir  interesanti, parasti mana āda nereaģē uz melnajām peel off maskām.  Iespējams, ka tas ir dēļ tā, ka tomēr šīs maskas sastāvā ir attīrošie enzīmi, kas pastiprina maskas eksfoliējošās īpatnības. Maska gluži kā citas šāda tipa maskas atbrīvo ādu no melnajiem punktiņiem. Varu teikt, ka Revuele Black Mask peel off to veic pat ļoti veiksmīgi, jo  zoda un deguna rajons pēc šis maskas lietošanas izskatās diezgan labi attīrīts. Protams, ka ir jārēķinās, ka vienas lietošanas laikā nenotiks brīnums un melnie punktiņi nepazudīs. Melnās maskas efektivitāte izpaužas pakāpeniski.
Pēc šīs maskas iesaku noskalot ādu ar tīru ūeni,  tonizēt ar nomierinošu losjonu un uzklāt kādu poras savelkošu krēmu vai vismaz mazliet tējas koka eļļas, kura lieliski izlīdz pie jebkādiem iekaisumiem, īpaši ja esi taukainas ādas īpašniece.
Secinājums - tas kas mani pārsteidz ir tas, ka man patīk šī maska, jo redzu tās efektivitāti , kura pakāpeniski sevi izpauž, īpaši zoda rajonā, kur poras ir palikušas tīrākas, mazāk manāmas.


Otrā maska ir viena no tām, kuras mani  vienmēr ir  intriģējošas Siberika veikaliņā, dēļ interesantā dizaina -  tas jau ir tas, kas parasti piesaista uzmanību.  Tieši vakar biju iegājusi jaunajā Siberika veikalā T/C Spice, kurā varēju aplūkot ne tikai šīs maskas un to daudzās variācijas, bet arī skrubīšus, matu kopšanas produktus un citas jaunas, iepriekš nepamanītus skaistumkopšanas produktus.  Izpētiju visu veikalu, noskatīju pāris skrubīšus dāvanām. Starp citu, Siberikas T/C Spice veikalā ir iespējams izmēģināt skrubīšus, kas ir ļoti noderīgi. Daži no tiem smaržo tik gardi, ka var sajaukt ar ievārījumu, patīkami, ka var izmēģināt arī tekstūru, noskrubējot rokas.


Le Café mimi dziļi mitrinošā, sildošā sejas maska ir iepakota diezgan atraktīvos trauciņos ar noņemamu folija vāciņu, sastāv no divām daļām vienā ir pati sejas maska, kuras sastāvā ir ne tikai baltie māli, bet arī zemeņu ekstrakti, pat zemeņu sēklu pūderis, kuru var pamanīt, kad maska uzklāta uz ādas.
Pētot maskas sastāvu viņš izklausās ļoti daudzsološs, saldo mandeļu, persiku eļļas- tie ir lieliski mitrinātāji, babassu eļļļa baro un palīdz sadziedēt ādu. Skatos, ka sastāvā ir arī viegla skābīte ( Lactic Acid) kas ļoti maiga veidā palīdz eksfoliēt ādu.

Sastāvs intriģēja, tāpēc uz attīrītas ādas uzklāju šo masku komplekta pirmo, lielāko masku, kuras tilpums ir 15ml, kas pilnībā pietiek diviem cilvēkiem, tāpēc droši ņem māsu, draudzeni vai māti un uzrīko masku vakaru. Maskas konsistence vidēji bieza, klājās labi, patīkami, gandrīz nemanāmi smaržo pēc kā dabiska un patīkama. Noturēju aptuveni 15-20min šajā laikā maska nesažuva, kas bija interesanti, jo to biju gaidījusi no maskām, kuras sastāvā ir māli.

Pēc šis maskas sejas āda ir ļoti skaista, var redzēt tūlītēju efektu - noteikti iesku izmēģināt šo produktu.
Maskas otrā fāze ir mitrinošs serums- krēms, kuram piemīt viegla, bet barojoša, mitrinoša iedarbība dēļ sastāvā esošās argāna, linsēklu, mandeļu, naktssveces eļļām, kā arī jūtama hiāluronskābes mitrinošā darbība.
Kaut arī krēms ir diezgan viegls savā struktūrā tas lieliski mitrina ādu, uzlabo tās izskatu un es esmu pārsteigta par tik pozitīvu rezultātu no produkta maciņam draudzīgā cenu kategorijā. 

Es labprāt iegādātos visas šis  sērijas maskas, lai tās izmēģinātu,  jo cik pamanīju Siberikas veikalā, izvēle ir gana plaša.

Vai esat mēģinājušas šīs maskas? Kā patika, ja esat?
Citas Siberika veikalu adreses meklē http://www.siberika.lv/

Lai skaista diena!

Ilze


*testa produkts


1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma