Meklē blogā

Atsauksme Artistry Multi-Protect Lotion SPF 30 essentials

Sveicieni šodienā!

Ikdienas gaitās kā neaizstājams sabiedrotais ir krēms vai līdzeklis Spf aizsardzībai, esmu lietojusi dažādu zīmolu produktus un varu teikt, ka mana pieredze šāda veida produkta lietošanā ir vairāk kā pietiekama, lai es atpazītu produktus kuri man patīk.
Tas ko es meklēju Spf aizsardzībā, neskaitot pašu aizsardzību, kas manuprāt ir pavisam loģiska vēlme, jo ir pierādīts cik lielisks anti age līdzeklis ir tieši Spf līdzeklis, kurš pasargā no pāragras novecošanās. Tas, kas man ir patiesi svarīgi ir viegla un patīkama tekstūra, tā sajūta, kad uzklājot uz sejas ādas - nepadara to smagāku vai lipīgāku. Atzīšos, ka lielisks pluss ir tas, ja nav izteiktas saules krēma smaržas, kaut arī tas nav pats būtiskākais. Protams, ka nevar aizmirst par to lai izvēlētais līdzeklis labi sadarbojās ar tonālo krēmu. Guvu iespēju izmēģināt jauno Amway produktu, kurš noderīgs ne tikai vasaras periodā, jo Spf uz sejas lietoju cauru gadu. Ņemot vērā visu iepriekš minēto centos saprast, cik ļoti šis produkts ir priekš manis, jo var jau būt, ka produkts ir vairāk piemērots sausākas ādas īpašniecēm.

Ko sola Amway Daudzfunkcionāls aizsargājošs losjons Multi-Protect Lotion SPF 30 essentials by ARTISTRY
Apvieno bagātīgu mitrināšanu ar efektīvu UV aizsardzību.
Plaša spektra SPF 30 UVA/UVB aizsardzība (PA +++) aizsargā ādu no UV staru radītajiem bojājumiem un palīdz novērst novecošanās pazīmes, ko izraisījusi saule.
Satur cinka oksīdu un cinka PCA, lai absorbētu lieko taukainumu un kontrolē/samazina spīdumu
Satur kokosriekstu ūdeni, kas iegūts no dabīgiem avotiem, lai barotu un mitrinātu

Artistry aizsargājošais losjons ir diezgan šķidras konsistences, to uzklājot ar mazu daudzumu ir pietiekami, lai pārklātu visu sejas ādu. Ļoti patīkams pluss ir vieglā matējošā sajūta, kas gan nav ļoti izteikta, bet pietiekama lai produkts uzsūktos un neatstātu aiz sevis taukainu mirdzumu. Aromāts ir svaigs, patīkams, mazliet pēc saules krēma, bet ne ļoti izteikts. Pēc uzklāšanas aromāts pazūd ļoti ātri, tāpēc netraucē. Kā patīkamu plusu izjutu vieglo mitrinošo sajūtu, pēc kā es spriežu, ka šīs produkts varētu patikt visiem ādas tipiem.
Kopumā patīkams Spf produkts ar ādas mitrinošo darbību, kurš nerada alerģijas un ātri uzsūcās.

Pāris atklāsmes lietojot Spf - viņš nav jāuzklāj pārmērīgi daudz, bet tieši tik, lai tiktu noklāta visa sejas āda, bet ļoti plānā kārtiņā. Noteikti uzgaidi līdz produkts ir apžuvis, tikai tad uzklāj tonālo krēmu tā izvairīsies no tonālā krēma "peldēšanas" pa seju.

Neklāj Spf apkārt acu rajonam, jo tas var kairināt acis un izsaukt alerģiju.

Nav nepieciešams augstāks Spf faktors par 30-50, jo šis ir optimālais diapazons, kurā ir pietiekama aizsardzība no saules.


Vai es ieteiktu šo losjonu ikdienas saules aizsardzībai - jā! Produkts labi sadarbojās ar ādu arī tad, ja tev ir taukains ādas tips.


Lai lieliska diena

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma