Meklē blogā

Baltic Beauty 2018 - ko sagaidīt izstādē?

Sveicieni šodienā!

Es jau kuro gadu dodos uz Baltic Beauty  skaistumkopšanas izstādi, domāju, ka neizpaliks arī šis gads, jo no 2 līdz 4. Novembrim Ķīpsalā notiks Baltic Beauty 2018 izstāde kurā piedalīsies 340 uzņēmumu no 20 pasaules valstīm, kas manuprāt ir ievērojams skaits, lai informatīvi iegūtu pietiekami svaigu skatījumu uz skaistumkopšanas industrijas aktualitātēm. Iedziļinoties šīs izstādes programmā,  mani  uzrunā tieši  meistarklases, kurās var iegūt svaigu skatījumu un mazliet iedvesmas gan savai  profesionālai darbībai, gan arī, lai zinātu ko prasīt un pieprasīt no kosmētiķiem, frizieriem.
Izpētot Baltic Beauty programmu pamanīju, ka šogad  norisināsies rekordliels konferenču skaits sešas no tām sadaļā "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" un tikpat liels skaits veltīts matu skaistumam - "Matu skaistuma pasaule" interesanti, ka šogad pirmo reizi būs iespēja ielūkoties ēterisko eļļu noslēpumos. Iespēju iepazīties ar ēterisko eļļu noslēpumiem varēs 2.Novembrī, kad arī notiks konference "Aroma Power: health-beauty-abundance essential oils" šī priekš manis ir aktuāla tēma,  jo es esmu ēterisko eļļu mīlētāja - lietoju tās aroma terapijā relaksācijas nolūkos. Noteikti apmeklēšu šo konferenci jo cik noprotu tās ietvaros dalīsies ar informāciju, kā lietot šīs eļļas ne tikai aroma terapijā, bet arī skaistumkopšanā un pat pārtikā.
Lieliska iespēja apmeklēt Baltijas meikapa konferenci "Krāsa kustībā" kas norisināsies 3. Novembrī un kurš ir īpaši gaidīts notikums, jo tās ietvaros  profesionāliem noslēpumiem dalīsies trīs lieliski lektori - Natālija Naida (Ukraina) Deniss Kartaševs ( Krievija) Felikss Šteins ( Izraēla) pagājušajā gadā guvu ieskatu  Natālijas Naidas vadītajā meistarklasē un tā bija fantastiska pieredze, ko ir vērts atkārtot, apgūstot ko jaunu. Uzskatu ka viņai piemīt īpašs šarms un spēja pasniegt informāciju tieši tā, lai  maksimāli saprotami pasniegtu sarežģītus vizāžas knifus.
Baltic Beauty noslēdzošajā dienā būs padomāts  arī par modes gardēžiem un interesentiem, seminārā "Chanel manā iztēlē " kur astoņkārtēja Latvijas čempione friziermākslā Viktorijas Poleckiha  un imidža konsultante Natālija Gorelko no Baltkrievijas veidos piecus tēlus pēc jaunākajām  modes tendencēm pasaulē. Uzskatu, ka tā ir lieliska iespēja ieraudzīt profesionāļus darbībā un iepazīties ar aktuālajām tendencēm izstādes ietvaros -  viss ir šeit un tagad. Kaut arī esmu tālu no skropstu un uzacu pasaules, tomēr arī 4. Novembrī tiem, kuriem ar šo skaistumkopšanas nozari ir uz "Tu" būs iespēja uzzināt karstākos jaunumus skropstu un uzacu konferencē.
Ja jūs esat sekojuši manām gaitām iepriekšējās Baltic beauty izstādēs, tad noteikti pamanījāt, ka es vienmēr sekoju līdzī vizāžistu konkursiem un arī šajā izstādē 2. novembrī norisināsies grima mākslas konkurss "Bez elpas", "Vizāžistu cīņa" un jau 14 pēc kārtas starptautiskais vizāžistu konkurss "Stage make-up" kurš noteikti kļūs par vienu no iedvesmojošākiem notikumiem šajā izstādē. Vienmēr esmu apbrīnojusi tos jaunos talantus, kuri rada lieliskus vizāžas darbus tik īsā laika sprīdī.
Tiem kuri sekoja manam instagramam pamanīja, ka es esmu apguvusi arī manikīru, tāpēc man būs interesanti ieskatīties 4.Novembrī noritošajā "Kombinētais aparātmanikīrs" konkursā.
Guvu iespēju uzzināt, par to, ka izstādē būs iespēja iepazīties ar Latvijā radītu dekoratīvās kosmētikas zīmolu "Bercolor" kura autore ir Una Bernatoviča, kuras mērķis bija radīt kosmētiku, kura ir piemērota lietošanai ikdienā, gan uz skatuves. Personīgi man vienmēr ir prieks, kad Latvijā radīti zīmoli sevi apliecina tāpēc iesku aiziet, aplūkot un atrast sev piemēroto no šī jaunā zīmola.  Kā otrs  jaunums, kas priekš manis tiešām bija jaunums vel viens Latvijā radītais zīmols Dalashes - eko zīmols radījis jaunu, īpaši maigu attīrošo līdzekli, kā pamatu izmantojot liepziedu ekstraktu un vērtīgos dabas komponentus, lai caur maigām putām katrs spētu attīrīt sejas ādu. Interesants produkts, jo daudziem ļoti patīk Madaras putas kosmētikas noņemšanai, iespējams, ka šis putas būs jauns konkurents?
Kinetics nagu lakas šajā limitētajā ziemas kolekcijā "Sparkling" ir īpaši mirdzošas, iedvesmojošas un skaistas, kā jau esmu teikusi iepriekš, manuprāt šim zīmolam ir lieliskas formas otiņas, kas ļauj uzlakot nagus īpaši ātri un precīzi. Arī no Nyx Professional makeup būs pieejams ļoti interesants jaunums no limitētās ziemas kolekcijas "Sugar Trip" kolekcijas, kas ir iedvesmota no saldumiem. Izstādes apmeklētāji iegūs 10% atlaidi jaunās kolekcijas produktiem. Tā es varētu turpināt ļoti ilgi, jo katrs no zīmoliem būs pacenties piedāvājot vislieliskākos piedāvājumus prezentējot jaunumus un iemīļotos favorītus.
Vel tikai jāpiemin, ka viens no jaunumiem, kas intriģē ir CHI zīmola jaunā olīveļļas sērija, kur radīts šampūns, balzāms, eļļa,  matu maska, veidošanas želeja - noteikti tie ir produkti, kurus ir vērts apskatīt, jo ierasti šī zīmola produkti ir kvalitatīvi.

Tiekamies izstādē!
p.s  izstādes norise 2-3 Novembris 11-20
4. Novembris  11-19
Dalība  -6euro
Pensionāriem, skolēniem invalīdiem - 4 euro

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma