Meklē blogā

Maska, kas mitrina un baro Kiehl`s Avocado Nourishing Hydration Mask


Sveicieni šodienā!

Kam gan negaršo labi nogatavojušies avokado, super produkts,ko mēdzu lietot arī kā sejas masku. Tomēr izmēģinot Kiehl`s Avocado Nourishing Hydration Mask sapratu, ka tā ir kas vairāk par vienkārši nogatavojušos avokado mīkstumu (kurš gan ir sastāvā!), tā ir lieliski izstrādāta barojoša un mitrinoša formula krēmīgā sejas maskā.
Kiehl`s Avocado Nourishing Hydration Mask maskas konsistence ir bieza, blīva sviestam līdzīga masa, kura pakāpeniski izkūst ādas siltuma ietekmē. Tieši tāpēc, pirms klāju uz attīrītas sejas ādas izlēmu to sasildīt plaukstās, vieglām masējošām kustībām uzklāju vienmērīgā, blīvā kārtā. Kad maska ir uzklāta, var sajust, ka tai piemīt neitrāls tikko jūtams avokado sviesta aromāts. Lasot sastāvu atklājas, ka tai nav pievienotas smaržvielas, tā tad tas ir pilnīgi dabisks aromāts, kurš neradīs alerģisku reakciju jutīgas ādas īpašniecēm.
Ieteicamais lietošanas ilgums ir piecpadsmit minūtes, bet es atļāvos savas trīsdesmit. Izbaudīju sejas masku ļaujot lai pēc īpaši grūtas dienas, kad āda bija zaudējusi mitrumu tā veldzējās no bagātīgajām avokado, naktssveces un skvalāna eļļām.
Sastāvā esošās pretiekaisuma vielas nomierina ādu, tāpat kā šī sviests to bagātīgi baro, e vitamīns,glicerīns palīdz nodrošināt pietiekamu mitrinošo darbību.
Sajūtu līmenī ir ļoti interesanta sajūta, kad jūti ka āda tiek pabarota, bet arī bagātīgi mitrināta, kā rezultātā izjūtu vieglu liftinga efektu. Īpaši labi var redzēt, kā uzlabojas sejas tonis, tas paliek vienmērīgāks, veselīgāks. Neskatoties uz to, ka man ir taukaina āda, es uzskatu, ka šī maska ir piemērota arī manam ādas tipam. Izmēģinot kopā ar draudzenēm, mēs secinājām, ka ši ir universāla maska, ko droši var dāvināt visu ādas tipu pārstāvjiem, skaidri zinot, ka nebūsit kļūdījušies.
Atzīšos, ka ņemot vērā manu ādas tipu šo masku klāju divas reizes nedēļā – man pilnīgi pietika, bet cik saprotu ieteicamais biežums lai stabili redzētu tās efektu ir trīs reizes nedēļā. Šeit gan uzskatu, ka ir jāvadās pēc savas ādas vajadzībām, sausas ādas īpašnieces noteikti gribēs šo masku pabaudīt biežāk.

Noteikti iesaku šo  Kiehl`s Avocado Nourishing Hydration Mask masku, ja meklē mitrinoši – barojošu masku, avokado ūnikumu, kurš veldzēs visus ādas tipus.

Pādošanā Kiehl`s veikalos T/C Spice un T/C Stokmann un Jūs jau ziniet, aizejiet pēc paraudziņa – izmēģiniet, kā arī padalieties ar mani, kā Jums patika?

Veiksmīgu dienu
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma