Meklē blogā

Eko kosmētikas jaunumi : Antipodes, Florame

Sveicieni šodienā

Neskatoties  uz visu kņadu un stresu, kurā mēs visi esam iemesti, gribās pievērsties kam pozitīvākam, uzlabot veselību un stiprināt nervu sistēmu. Šobrīd aktīvi pievēršos ikdienas mājas gaitām un biežāk kā iepriekš izmēģinu jaunu kopjošo un dekoratīvo kosmētiku. Vēlos padalīties ar  jaunatklājumiem, kas sajūsmina ar savu kvalitāti.
Antipodes ir sertificēts eko kosmētikas zīmols, kurš rūpīgi izvēlās dabiskas, bet efektīvas formulas, smeļoties iedvesmu no Jaunzēlandes dabas. Augu ekstrakti, eļļas un sviesti ir šī zīmola galvenās aktīvās vielas. Jāpiemin, ka visi izmantotie produkti ir 100% dabiski, bet  70-90% ir organiskas izcelsmes, audzētas bez pesticīdiem un citām kaitīgām vielām.

Ņemot vērā manu ādas tipu, īpaši izbaudīju kārtīgu sejas attīrīšanu ar  Antipodes dūņu masku Halo kura satur tādas  fito-aktīvās vielas kā dūņas, mālus un dažādu ziedu, augu ekstraktus. Antipodes Halo Skin Brightening Facial Mud Mask ( 75ml) vulkāniskās dūņas  lieliski attīra poras un mazina melnos komedonus, sašaurina poras tāpēc piemērota taukainas un kombinētas ādas īpašniecēm. Vulkāniskās dūņas satur virkni minerālvielu,  spēcīgu antioksidantu kokteili, kas uzlabo sejas  toni,  jūtami tonizē ādu, bet peoniju ekstrakts padara to gaišāku. Pamanīju, ka mazās pumpiņu rētas ir mazāk pamanāmas, āda izskatās svaiga un starojoša, tāpēc iesaku arī problemātiskas ādas īpašniecēm.

Lietoju to uzklājot uz tīras, attīrītas ādas savas 10 minūtes, tad noskaloju ar siltu ūdeni. Neredzēju nekādu kairinājumu, tikai jutu, ka vaigos iezogas sārtums, kas pariet pēc savām divdesmit minūtēm.
Kosmētikas noņemšana ir ikdienas sastāvdaļa, cenšos izvēlēties produktus kuri neizsausina ādu, kā tas mēdz gadīties ja bieži uzklāj pigmentētu tonālo krēmu.  Esmu pamanījusi, ka īpaši noturīgie tonālie krēmi labi "iesēžas" porās, tāpēc tos ir jātīra ar produktiem, kas satur eļļas.  Antipodes Grapeseed Butter Cleanser  izmantoju lai efektīvi izšķīdinātu grima kārtu, jo redzu, cik maigi un efektīvi tiek attīrīta mana āda.
Šis līdzeklis ir piemērots visiem ādas tipiem. Līdzsvarojošā formula satur vīnogu eļļas, barojošā kakao sviesta, olīveļļas un attīrošās lina eļļas kombināciju. Sausas un kombinētas ādas īpašnieces iemīlēs šo krēmīgo sviestu  jau no pirmās lietošanas reizes. Sastāvā esošā lavanda, kumelīšu ekstrakti  remdē iekaisumus, piemēroti arī jutīgas ādas īpašniecēm. Savukārt hibiskusa zieda ekstrakts veic maigu pīlingu, āda tiek attīrīta, bet ne savilkta.
Piemērots ikdienas ādas attīrīšanai, tas nekairina ādu, pēc attīrīšanas ir sajūta, ka uz sejas tika uzklāta barojoša maska. Viens no lieliskākiem jaunatklājumiem.

Pēdējā savas dzīves piecgadē esmu atklājusi vienkāršu, bet efektīvu ādas skaistuma noslēpumu - mitrini un vēlreiz mitrini savu ādu. Dzerot pietiekamu daudzumu ūdens, es dodu lielisku augsni lai manis lietotie hiāluronskābes serumi spētu  piesaistīt mitrumu no dziļākiem ādas slāņiem. Tā es nodrošinu lietoto krēmu un serumu efektivitāti. Periodiski atgriežos pie ierastajiem ādas mitrināšanas līdzekļiem, bet vienmēr meklēju ko jaunu. Eko  kosmētikas segments ir sācis piedāvāt jaunus ādas kopšanas produktus,kuros iekļauj dabisko hiāluronskābi.
Pakāpeniski iepazīstos ar visu Florame Age Intense sēriju, bet īpašu sajūsmu radīja šis atsvaidzinošais serums, patika tā sastāvs un efektivitāte.
Florame AGE INTENSE  ir hialronskābes serums, kurš sastāv no lieliskas aktīvo vielu kombinācijas. Šajā formulā spēcīga antioksidanta lomu spēlē orhidejas ekstrakts, kombinācijā ar dabiskām ēteriskām eļļām un augu hiāluronskābi sniedzot pakāpenisku, bet intensīvu ādas mitrināšanu. Patīkams stikla iepakojums, ērts dozators ar pipetīti. Lietoju to divas reizes dienā, patiešām izbaudot  svaigo rožu aromātu, kas izgaist uzreiz pēc uzklāšanas. Pakāpeniski pamanīju, ka āda kļūst svaigāka, piepildītāka un mazās grumbiņas nav tik redzamas, kas protams priecē.

Nevaru nepieminēt, ka manā kosmētikas maciņa ir atgriezusies Antipodes lūpu krāsa. Viena no izteiksmīgākajām eko lūpu krāsām manā kolekcijā. Lielisks pigments, noturība, bet tik maiga, mitrināta lūpu āda ar argana, primulas un avokado eļļām. Manuprāt formula ir tik laba, ka visiem, kuriem interesē dabiskā kosmētika ir vismaz jāizmēģina kaut viens no toņiem. Nevaru garantēt, ka pēc tā negribēsies iegādāties vairākas.

Galu galā, uzkrāsotas lupas vienmēr uzlabos garastāvokli !
Lai mums lieliska diena

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma