Meklē blogā

Algotherm AlgoEclat Oxybooster - atsauksme

 Sveicieni šodienā



Sen neesam tikušies , bet ir produkti ar kuru atsauksmēm man ļoti gribās padalīties.

Siltāks laiks ievieš korekcijas sejas kopšanas rutīnā, tekstūras izvēlos vieglākas, bet tikpat mitrinošas, savukārt nakts krēmu barojošu, tā āda ir starojoša, bet ne noslogota. Jau gandrīz divus mēnešus lietoju jauno Algotherm AlgoEclat Oxybooster kosmētikas produktu sēriju, kura sastāv no seruma, dienas gel- krēma un barojoša, atjaujoša nakts krēma.

Sastāvā ir 96% dabiskās sastāvdaļas

99% sastāvs bioloģiski sadalās

Algotherm AlgoEclat sastāvā ir vairākas aktīvās vielas, viena no tām ir zilā spirulīna,parastā marūbija,kas ir ļoti spēcīgs antioksidants, paši aktuāls pilsētvide jo nostiprina ādas dabiskās aizsargspējas no piesārņojuma un zilās gaismas graujošās ietekmes. Tiek izveidota dabiskā fiziskā barjera, kas samazina oglekļa ietekmi uz ādu un ādas lipīdu peroksidāciju, ko izraisa atmosfēras smalkās daļiņas.

Algotherm AlgoEclat Oxybooster aizsargājošs dienas gels 50ml
Aizsargā, nomierina un mitrina visas dienas garumā. Gel veida konsistences krēms, kuru vajag pavisam maz, lai noklātu visu sejas un dekoltē rajonu. Tiek izveidota aizsargājoša kārtiņa, kas pasargā ne tikai no zilās gaismas kaitīgās ietekmes bet arī no putekļiem. Uzskatāmi par to pārliecinājos dienās, kad nelietoju dekoratīvo kosmētiku. Tad vakarā, noņemot kosmētiku likās, ka es būtu skrējusi cauri smilšu vētrai, jo vatīte palika diezgan netīra (pirms uzsāku lietot šo produktu tā negadījās diez ko bieži). Tāpēc uzskatu, ka produkts strādā. Taukainas ādas īpašniecēm vajadzētu padomāt par produkta dozēšanu, nav vajadzības pārspīlēt – mitrinošais efektu iegūsi pat no maza produkta daudzuma.


Algotherm AlgoEclat 3 in 1 Oxybooster serums 30ml ļoti vieglas, patīkamas, kūstošas konsistences serums, kurš zibenīgi uzsūcās, rada svaigu, mitrinātu sajūtu un mazliet liftinga efektu. Viens no tiem serumiem, kuru pirkšu atkārtoti, jo redzu, ka ilgtermiņā mana āda izskatās daudz labāk, pat mazās grumbiņas ir pietiekami mitrinātas, piepildītas, nav tik izteiktas.

Algotherm AlgoEclat Oxybooster nakts krēms 50ml  kā atpazīt labu krēmu? Manuprāt, kad pamosties un redzi, ka izskaties tik svaigi it kā būtu gulējusi 10h, kaut realitāte tikai 6h, tad nakts krēms ir izdevies. Šis ir viens no krēmiem, tam piemīt izteikti barojoša iedarbība, atjauno ādu un no rīta pamosties, kā pēc labas sejas maskas. Pakāpeniski atjauno ādas kvalitāti – tās tonis ir kļuvis vienmērīgāks, āda vairs nav tik jutīga pret temperatūras svārstībām, tāpēc secinu, ka aizsargbarjera ir nostiprināta.

Manuprāt Algotherm AlgoEclat Oxybooster sērija ir patiešām izdevusies, lieliski piemērota  siltākam laikam, jo sniedz pietiekamu mitrinošu un barojošu efektu. Jāsaka, ka mani patiešām pasteidza dienas gel-krēma spēja aizturēt putekļu daļiņas. Vismīļākais no visas produktu līnijas man kļuvis serums – izteikti vieglas konsistences gēls, kurš būtiski mitrina un pasargā no zilās gaismas kaitīgās ietekmes, to noteikti iegādāšos atkaroti. Nakts krēms lieliski līdzsvaroja gēl krēma vieglo efektu un nomierināja, veldzēja un pabaroja, lai no rīta pamostos ar svaigu, veselīgu ādu. Jāpiemin, ka šie produkti neaizsprostoja poras, tāpēc uzskatu, ka viņi der visiem ādas tipiem, arī kombinētam/ taukainam ādas tipam.

Nopērkami Myskin.lv veikalā

Lai lieliska diena

Ilze




Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma