Meklē blogā

Dzintars atgriezies / kosmētikas tests

 Sveicieni šodienā

Zīmola Dzintars atdzimšana bija tas, ko visi tik ilgi gaidījām, līdz beidzot sagaidījām, prieks, ka jau kādu laiku Latvijas tirgū ir atgriezies pašmāju ražotājs. Šoreiz ir viss, kas nepieciešams, labos sastāvus papildina dizainā lakoniski iepakojumi, kas nepārprotami mudina atgriezties atmiņās Latvijas skaistajās vietās.

Būdama blogere ar “stāžu” ( atskārtu, ka aprit 9 gads, kopš rakstu blogu) nopirku sev aktuālos produktus, kaut gribējās izmēģināt visu (man ir tāda vājība atbalstīt Latvijas zīmolus) noturējos, tāpēc mana izvēle krita uz tik aktuālo šampūnu jutīgai galvas ādai un smalkiem matiem “Tūja” kurš mazina iekaisīgus procesus un blaugznu veidošanos. Ļoti maigs šampūns, patīkami attīra matus un galvas ādu, mati kļūst daudz kuplāki, bet galvas āda nav izsausināta, kā to ierasti paveic šampūni, kuri paredzēti smalkiem matiem. Pašam šampūnam piemīt patīkams, svaigs aromāts, veido blīvas putas, bet nav pārmērīgi putojošs. Manuprāt ļoti patīkams, šādā cenu kategorijā lielisks!


Mitrinošo ķermeņa krēmu “Kolka” izvēlējos, jo biju izmēģinājusi šīs sērijas roku krēmu, kurš man patika dēļ labā rezultāta un tā, ka tas ātri uzsūcās, nebija lipīgs.

Šis mitrinošais ķermeņa krēms bagātināts ar alvejas ekstraktu un sorbītu, kas izcili mitrina, bet E vitamīns un sastāvā esošās eļļas aizsargā, atjauno ādas barjeru. Man patika šī krēma sastāvs tāpēc iesaku visiem, kuri vēlās izmēģināt labu pašmāju produktu, kurš ātri uzsūcās un nav lipīgs.

Nevarēju atturēties no limitētās zobu pastas “Asari” piparmētru un apelsīnu garša, jā, tā pati, ko mēs visi provējām bērnu dārzā ( atceros, ka manā bērnībā visi bērni dārziņā ēda, vai vismaz pamēģināja zobu pastu ) garša identiska, par ko jau vien liels pluss. Kopumā tiem, kas nav vēl mēģinājusi izteikti svaigs apelsīns, labi puto, labi attīra- prieks un baudījums, jo ļoti patīkama un saudzīga. Šī zobu pasta ir ar fluoru un piemērota pieaugušajiem.

Micelārais ūdens “Roja” 3 in 1 ar sastāvā esošajām augu izcelsmes micellām ļauj maigi noņemt kosmētiku, tomēr ar ūdens noturīgo tušu tiek galā lēnām. Piemērots ikdienas kosmētikas noņemšanai, patīkami mitrinošs, nevelk sejas ādu, es gan izvēlos to noskalot, kā jau visus micelāros ūdeņus. Manuprāt labs produkts, ja ikdienā nelieto biezu kosmētikas kārtu. Pēc kosmētikas noņemšanas āda jūtas labi, nav kairinājumu vai apsārtumu.


Mitrinošais serums “Roja” uzrunāja dēļ sava sastāva. Šis serums ir ar jūras kolagēnu un elāstīnu, kas uzlabo ādas reljefu, padara to tvirtāku un notur ādā mitrumu. Baikalīns paātrina vielmaiņas procesus šūnās un uzlabo ādas toni. Bagātināts arī ar dzintara ekstraktu un priežu mizas ekstraktu kam piemīt antioksidantu funkcija.

Serums vidējas konsistences, klājās vienmērīgi, plāna kārtiņā – ar pāris pilieniem pietiek sejai un dekoltē zonai, piemīt tikko nojaušams patīkams aromāts. Ka redziet izlietoju pus pudelīti tāpēc varu novērtēt tā efektivitāti. Manuprāt šis ir viens no tiem serumiem, kura efektu vislabāk redz pēc 7 dienu lietošanas. Mitrinoša sajūta ir pirmā, ko pamana, nemainot ādas kopšanas rutīnu tā saglabājās visas dienas garumā. Nerada pietūkumu, kas ir labi, īpaši ja ādai ir tāda tendence. Kopumā uzlabo ādas toni un patiešām tā ir kļuvusi tvirtāka.

Noteikti iesaku visiem ādas tipiem, jo šis ir manuprāt universāls serums, ko var lietot jebkurā vecumā, ja nepieciešams stiprināt un mitrināt ādu.


Visu pirku Dzintars oficiālajā mājas lapā https://dzintars.lv/ piegāde bija diezgan ātra 3 dienu laikā pēc izsūtīšanas paziņojuma.

Lai lieliska diena

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma