Meklē blogā

Lookfantastic beauty box Februāris

Beidzot tas ir noticis, ir atnākusi tāda lfbeatybox , kas man patiesi patīk, jo vienīgā, ko es  100% lietošu. Tomēr, man ir svarīgi, lai atnākušos produktus es tiešam gribētu un varētu lietot līdz šim šāda lietderība nav salikusies.
Šī Lookfantastic.com Februāra skaistuma kastīte, kuras saturs ir maksimāli lietderīgs un arī piemīlīgs J Aizdomājos par šo kastīšu lietu, principā, jau interesanti ir saņemt  kaut ko nezināmu, uz to jau ši lieta turas, jo izmēģināt jau mēs varētu daudz un dažādas lietas, bieži vien daudz lietderīgākas, nekā tās, kuras atnāk šajās kastītēs.


Sākšu ar to , kas man liekās interesantākais šajā kasītē, liekās lietderīgāks un lietojamāks, bet  ar ko beigšu – tas manuprāt  manā  skatījumā man nav tik lietderīgs priekš manis.

Pirmo pozīciju piešķiršu Bellapierre cosmetics eye liner #midnight blue , pilnais izmērs, kas ir burvīgs pārsteigums, jo ārzemju blogeriem bija atnācis baltā krāsā, kas man nebūtu vajadzīgs, jo jau ir baltais zīmulis, tāpēc priecājos šo saņemot. Kārsa skaista, dūmakaini tumši zilgana, noteikti būs lietošanā diezgan bieži. Priecājos ari par to, ka beidzot varēšu izmēģināt  dabīgo minerālu kosmētikas brīnumu.
Otro pozīciju manā topa ieņem Dr.Pawpaw the orginal balm  lietojams matiem, nagiem, lūpām – produkts, kuru gan neesmu iepriekš redzējusi, bet paskatoties uz samērā veselīgo sastāvu un to, ka viņs ir ērtā 10.ml tūbiņā, visdrīzāk to izmantošu kā lūpu balzāmu un kutikulu balzāmu, konsistence viņam ir bieza, iesūcās samērā ātri.
Trešā pozīcijā Moroccanoil 25ml  eļļa matu kopšanai, produkts kuru man tiešām būs interesanti izmēģināt uz maniem blondajiem matu galiem, nez kādēļ, bet man liekās, ka šis būs labs produkts, kurš tiešam strādā.
Ceturtā  pozīcijā droši iesoļo Monu illuminating primer spf15 20ml mīlīgā mazā tūbiņā,  starp citu,  bez parabēniem, kas priecē. Lietojama kā  izgaismojošā sejas bāze pirms makeup uzklāšanas, noteikti izmēģināšu, smarža maiga, mazliet citrusīga.
Piekto lietderības pozīciju ieņem Korres citrus body milk 50ml iepakojums, šoreiz Korres mani neiepriecināja, jo šajā pieniņā ir uzradies viens parabēns, kas man liekās ļoti muļķīgi, ņemot vēra, ka viņu produktos parasti to nav, kā ari , neredzēju nevienu citrusu ēterisko eļļu, kas man ir labi, jo varēšu lietot nebaidoties no alerģijas.
Sestā un mīlīgākā pozīcijā ienāk mini –ziepītes (17.0gr) no Erno Laszlo sea mud  dziļi attīrošās sejas ziepes, ar nāves jūras dūņām. Manā arsenālā šīs būs ļoti reti lietojamais produkts, blakus Madara sejas ziepēm, bet vismaz būs iespēja to izmēģināt.

Kopumā kastīte 9 no 10 ( ja ziepīšu vietā būtu kāds man biežāk lietojams produkts liktu visus 10!)
Nopērkama Lookfantastic.com 20euro


4 komentāri

  1. Es visvairāk priecātos par Maroccanoil eļļu, bet kastīte ļoti izdevusies, tas gan. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eļļa ir forša, šodien pamēģināju ;))) Vispar priecē, ka beidzot kastīte "atmaksājās" :))

      Dzēst
  2. Man ar liekas foršs saturs. Man ir tās ziepes melnās, domāju, ka būs galīgi garām, bet kā sāku lietot, tā nevaru apstāties. Pēc tām tik labi uzsūcas sejas maskas vai krēmi...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šoreiz tiešam prieks mēģināt:)) Man tā āda niķīga, bik baidos no tādiem līdzekļiem, bet gan jau saņemšos, varbūt šoreiz būs ok ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma