Meklē blogā

Tangle Teezer fenomens

Jau kādu laiku gribēju izmēģināt šo ķemmītes versiju, jo manās rokās bija nonākusi Macadamia Tangle Brush kuru lietoju jau otro gadu un gribēju nopirkt jaunu ķemmīti, kas priekš maniem matiem bija apvērsums, likās, ka nu esmu atradusi ko foršu un matus neplēsošu un tā bija, līdz brīdim, kad man uzdāvināja Tangle Teezer kompakto ķemmi, kas  maniem matiem bija pilnīga revolūcija.

Pāris fakti no ražotāju puses:
Tangle Teezer vēsture aizsākās tālajā 2007. gadā, kad vienā no Lielbritānijas tele kanāliem TV Šovs uz pārraidi „Haizivju bizness” atnāca ķemmju Tangle Teezer izgudrotājs – Shaun P. un parādīja savu izgudrojumu visveiksmīgākajai uzņēmēju grupai no Lielbritānijas. Neviens no miljonāriem neuzdrošinājās investēt viņa inovatīvu produktu, bet par šo savu soli viņi ļoti nožēlo tagad, ņemot vērā pārsteidzošo Tangle Teezer veiksmes vēsturi. Tangle Teezer ir viegls un izskatās tiešām kā stilīgs aksesuārs. Tangle Teezer kvalitāte tiešām pārsteidz. Plastmasa ir augstākās kvalitātes, kad jūs paturēsiet šo ķemmi rokās, bet vēl vairāk, jūs ar to paķemmēsiet matus, jūs pat vairāk negribēsiet ar to šķirties. Tā ir ļoti viegla, kas ir ērti nēsājot to līdzi somā. Tā loti labi slīd pa matiem, pat cilvēkiem, kuru mati cirtojas. 
Novērojumi no manas puses:
#Matus var izķemmēt viegli  un tie neķeras( mani mati ir vesels stāsts, neviens frizieris nesaprot, kāpēc viņi ķeras, jo ir taisni, bet  pat kad matu gali ir apgriezti māk tā saķerties, veidot tādas pinkas, ka man ir jāuzmanās, lai dienas laikā viņi pārāk nesaveļās:D  ..un jā, es lietoju balzāmu, kā ari, kādu eļļu  matiem).
#Mati kļuvuši gludāki  - savādi, bet  izķemmējot tie kļūst daudz gludāki un pat taisnāki ( nanotehnoloģija – he he)
#Mati ķemmējot nelūzt un netiek plēsti.
#Patik dizains + iespēja pasargāt ķemmes sarus no deformēšanās ar uzgaļa palīdzību, kas savukārt ir forši, jo var iemest somā un par viņu aizmirst.
#Ķemmes materiāls- plastmasa,  kā jau plastmasa, bet darbojās labi un nedeformējas tik ātri kā Macademia oil ķemme.

Kopumā man šī ķemmīte sajūsmina, jo ir praktiska, smuka un  uzlabo manu matu kopšanu, mati tiešam mazāk ķeras !! :) 

Redzēju, ka ir iespējams nopirkt stokmanī pa 19euro
Vērtējums 10 no 10



4 komentāri

  1. Kompaktais TT ir lielisks, man arī ļoti patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Īpaši feini, ka nav jāsatraucas, ka sariņi deformēsies somiņā:))

      Dzēst
  2. Es jau kādu laiciņu skatos.. nevaru saprast, avi tiešām ir vērts. Man mati ļoti ļoti nepinkājas, bet kad pamanās tādu čemuru izveido - ka ne izķemmēt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, ja ļoti neķeras, tad jau ir vel jāpadomā, bet zin kā, nav slikts variants, jo var izķemmēt arī slapjus matus un tie neplīst šī procesa laikā..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma