Meklē blogā

Attirance Kiwi and aloe ķermeņa sviesta krēms

Teikšu godīgi, ka iepriekš neskatījos uz šo zīmolu, es pat nezinu, bet kaut kas man viņa neuzrunāja, ieraugot kolektīvās iepirkšanas portālā reklāmu par šo krēmu izlēmu izmēģināt- bet izmēģināšanas pēc, neliekot nekādas dižās cerības uz šo produktu, varbūt tieši tāpēc varēju būt maksimāli objektīva savā „izpētes darbā”...

Ražotājs saka:
Maigs alvejas glāsts un kivi spirgtais možums - šis ķermeņa sviesta krēms pilnvērtīgi rūpējas par jūsu ādu. Alveja ir gadsimtos pārbaudīts ārstniecības līdzeklis, kas sevī slēpj ādai tik nepieciešamās barojošās un mitrinošās sastāvdaļas. Kivi ir īsts vitamīnu spridzeklis un svaiguma devējs. Apvienojumā ar vēl citām sastāvdaļām krēms kavē ādas novecošanos, brīvo radikāļu iedarbību un krunciņu veidošanos.
Sastāvs:

Alvejas ekstrakts - dabīgs produkts ādas atsvaidzināšanai, dziļai mitrināšanai un mīkstināšanai, atbrīvo ādu no toksīniem.Kivi augļi – satur bagātīgu A, C un E vitamīnu devu. Dabīgs antioksidants ar antibakteriālu iedarbību.Mandeļu eļļa – skaistumam nepieciešamā E vitamīna avots baro, mīkstina, mitrina un attīra ādu, samazina sausas ādas lobīšanos, atjauno ādas elastību.Šī sviests – ideāls līdzeklis sausas ādas barošanai un aizsardzībai, tā sastāvā esošie A,E un F vitamīni palīdz mīkstināt sausu, sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus un aizsargā to.

Mans skatījums: 
Pirmais, ko es ieraudzīju saskaroties ar produktu ir baudāmais iepakojums, protams, ja šis krēms būtu vel mazā kastītē būtu pavisam eleganti un gaumīgi, kaut arī šobrīd, ir patīkams dizains, krāsu salikums, kas skaidri uzrunā asociatīvā līmenī – alveja un kivi.
Atverot skrūvējamo trauciņu, kas plastmasa, kas imitē stiklu, deguns saskaras ar maigu, bet jūtamu saldu kivi smaržu, tā it kā kivi būtu izmērcēti cukurā un gatavi zieķēšanai uz ādas kopā ar alvejas maigo un tikko jūtamo aromātu. Metāliskais vāciņš atgādina l`ocantine dizainu, tāpat kā viss produkts kopumā.
Konsistence krēmveidīgi sviestaina, vairāk krēmīga, bet bieza, var just cauri eļļaino noskaņu, kas atklāj sevi uz ādas, jūtami to pabarojot, bet atstājot iespaidu, ka tas tomēr ir krēms, kas ir ieguvis uzlabojumus iespējams dabiskā veidā. Ķermeņa produkts ir vieglāks savā konsistencē par TBS sviestiem, kā arī, rada noskaņu, ka tas ir diezgan dabisks, bet ne tāds lai saņemtu eco sertifikātu.
Produkts ietin smaržu mākonī un ir samērā intensīvs smērēšanas laikā, bet  pamazām un samērā ātri pazūd no ādas, kas gan ir žēl, jo smaržas buķete ir patīkama, uzmundrinoša un rada vēlmi uzziest vel mazliet J

Rezultāts:
Pēc vairāk kā divu nedēļu lietošanas, āda kļūst labi pabarota, mīksta,  patīkama un pēc kāda laika ir sajūta, ka vairs viņu neprasās jo āda ir sabarojusies un rodas vēlme pēc kaut kā vieglāka, gaisīgāka produkta, ķermeņa jogurta  vai līdzīgi vieglas konsistences. Jāatzīst ka produkts ir labs, bez sajūta par daļējo dabiskumu nepazūd, ādas kairinājumus vai alerģijas nenovēroju.  Par daļējo dabiskumu runāju tikai tāpēc, ka viņi dizainiski cenšās būt līdzīgi eko zīmoliem, kas automātiski ieslēdz  vēlmi salīdzināt.

Vērtējums  8no 10  uzskatu ka šīs ir labs ikdienas produkts J
Cena :23 euro  ( es pirku pa 10 ~)


 Kāda ir pieredze ar Attirance produktiem? Patīk/ nepatīk? Kas mēģināts?

Ilze

4 komentāri

  1. Izklausās labi! Un bildes ļoti skaistas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Negaidīti labi lietojams produkts:) Es jau vienmēr uz visu skatos skeptiski tāpēc šis iepriecināja un mudināja uz padalīšanos ;)
      Paldies Aināram Līkumam par bildēm ;))

      Dzēst
    2. Dēļ bildēm vien var iet un pirkt produktu :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma