Meklē blogā

Narsissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

Sākšu ar to, ka es iemīlējos šajā paletē no pirmā acu uzmetiena, sapratu, ka to ļoti vēlos, bet jā, cena atturēja, tā nu es viņu medīju un kamēr nomedīju ar labu atlaidi ( paldies Tev eeebajjJ )

Šī Narss palete ir limitēts izdevums Narsissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette, ar vienu unikālo toni # Ursa Major  un ar iespēju klāt šis ēnas gan sausā, gan mitrā veidā, viņas klājās vienlīdz fantastiski abējādi, tāpat kā sajūsmina produkta noturība, spēja iztušēties un forša pigmentācija, kad ar pavisam mazu daudzumu produkta pietiek lai radītu fantastisku grimu
Esmu sajūsmā gandrīz par visu, izņemot  par produkta daudzumu tie ir 8gr paletē, sanāk  1gr katrs tonītis, kas tomēr, manuprāt ir pamaz, ņemot vērā izmaksas, protams, pērkot katru ēnu atsevišķi sanāktu daudz dārgāk.
Šīs paletes vizuāli baudāmais noformējums un toņu klasiskā elegantā noskaņa padara to par ideāli lietojamo paleti. Pievienotā otiņa ir gana kvalitatīva, lai ar to uzklātu ēnas, vairāk gan izmantoju to pie slapjās ēnu uzklāšanas, nekā pie sausās, bet varu teikt, ka ar šo otu ir iespējams labi uzklāt abējādos variantos. Ēnas nebirst, nu nemaz, kas ir liels un gaidāms pluss, ņemot vērā gan pašu zīmolu, gan kvalitāti.
 Uz manām acīm bez bāzes noturas 3h neizplūstot – ticiet, tas ir sasniegums, jo uz manām acīm parasti pēc 20.min ēnas saiet rieviņās un izplūst, tāpēc lietoju visas ēnas ar bāzi, šis ar bāzi noturējās visas dienas garumā.


Andromeda -Pats gaišākais tonītis no visas paletes, vairāk izmantoju slapjā veidā, jo tad ir intensīvāks un redzamāks. Var izmantot kā pamatu klājot uz visu aci un izgaismotāju ārējā un iekšējā acs kaktiņā.
Europa - Maigs persiku tonis, ar  siltu apakštoni  un ļoti skaists uz ādas, labi redzams  mitrajā klājuma versijā, var ieraudzīt metālisku atspīdumu.Finišs vairāk sudrabains, maigs, ļoti sievišķīgs tonītis, gribētos to vairāk izteiktu, piesātinātāku
Himalia - Vidēji tumšs tonītis ,gaiši zeltaini brūns, ideāls ikdienas reizēm, klājot to vienu pašu, vai ietonējot acs ārējo stūrīti ;) Krāsa ir metāliska, bet pieklusināta, gluži kā visa Nars palete, ļoti klasiskas krāsas. Zeltaini  brūna, ar metālisku pieskaņu.
Ursa Major -Tumši brūns tonis ar siltu apakštoni, ļoti skaists tonis,  pieklusināti silts ar maigu spīdumu. Klājot mitrajā veidā  tonis ļoti piesātināts un intensīvs, ļoti skaisti pludinās, īpaši smoky eye grimā.
Subra - Viens no visskaistākajiem toņiem paletē skaists sārts burgundijas tonis, kurš mani uzrunāja jau kā ieraudzīju šo paleti. Piesātināts, dziļš, tāpat kā visi toņi ļoti labi klājās un pludinās.
Lysithea - Ļoti interesants tonis, mazliet olīv zaļš- zilgani pelēks, ar vēsu un maigu apakštoni, uzklājot uz plakstiņa vairāk izskatās pēc gaiši pelēka ar  zaļganu nokrāsu, patiesībā ļoti interesants tonis, tāpat kā visa palete ļoti skaists un iegūst metālisku nokrāsu, kad uzklāj tās slapjā veidā.

Giove – Zili zils tonis J Piesātināts tonis, klasisks un ar maigi sudrabainu spīdumu. Manuprāt zilā krāsa un vel burgundijas tonis šajā paletē ir visdziļākie, piesātinātākie un arī klasiskākie toņi.
Sycorax - Piesātināti melns, bet ne ogļu melns, drīzāk tumša asfalta melns, nezinu kāpēc, bet par šo vel neesmu iefanojusi, liekās interesants, bet kaut kā vel nav ieintegrējies.
#Bildē ēnas no  gaišākā uz tumšāko,  pirmā Andromeda, Europa, Himalia, Ursa Major, Subra, Lysithea, Giove, Sycorax
Kopumā  vērtējums 9.5 no 10 ( ja būtu 1.5g. katrā tonīti, būtu 10! :) )
Tagad visnotaļ ir āķis lūpā, gribās nomedīt vel kādu Nars produktu un protams, vel ir kur mākslinieciski izpausties, pludinot ēnas mitrajā veidā, eksperimentējot ahh..  :) 
Vai Jums ir kādas ēnas, kas izraisa tādu uzrāvienu, kā man ši palete? 

Ar jūsmainiem sveicieniem
Ilze


4 komentāri

  1. Jā, Nars ēnas ir foršas.. un dārgas.. bet foršas! :) Man pašlaik uzrāvienu ir uztaisījusi man pilnīgi nezināmas, bet arī padārgas firmas palete, saucās MAKE. Pilnīgi kā Tev- gribas izpausties un taisīt grimus tādos toņos, kā nekad agrāk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ēnas ir mana vājība:)) mm.. Tai firmai ir mājas lapa, iemetu google kaut kā neatradu ;) Man jau vienmēr ir interesanti ieraudzīt kādas jaunas ēnas ;)

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Baigi superīgais ;))) Zilā krāsa šeit ir tik izsmalcināti eleganta un piesātinata:)))

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma