Meklē blogā

20` gadu grims

Izmantotie produkti 20`gadu grima stilizācijai


Sejai :
Kryolan mitrinošo bāzi – viena no labajām un patiesi stiprajā bāzem, kas tur visu ko vien viņai liek virsū.
Dažādi konsileri pārbagātībā, jo tiešām pasijās sākot no Catrice vienkāršajiem, bet efektīvajiem līdzekļiem,  kuram pievienojās Gosh BB skin perfection kit ar blīvo struktūru Bourjois ar labo rozīgo apakštoni,  Calvin Klein ar savu labo iespēju nomaskēt tumšākus ādas laukumus.
Essence ar cookies & cream smaržu un foršo izgaismojošo efektu piepalīdzēja padarīt seju vel mirdzošāku.
Mybellin Fit me tonālais līdzeklis tika izvēlēts dēļ sava gaišā toņa un labās cenu kategorijas #110 nr ir porcelans, kas ir piemēroti gaišs, ņemsim vērā, ka modeles āda bija tumšāka, tāpēc speciāli to gaisināju, lai veiksmīgāk iederētos 20` tajos gados J
Pamīšus MUFE Hd pūderis & Essence matt fiksējošais pūderis pirmais tur ilgāk, matē labāk, bet ja nav nekādu ādas defektu tad Essence darbojās labi un lēti

Acis:
Nars Narsissist  ēnas – kuras  bija pietiekami melnas, lai darbotos labi un skaisti
Calvin Klein mono ēnas – pietiekami gaišas lai veidotu pamatu ( no bildītes gan aizbēgušas)
Lord&Berry melnais acu zīmulis- ļoti iepatikās, tik viegli un forši klajās, labi turās un vispār superīgs( iemīlos).  Kryolan baltais zīmulis – taisām acis lielākas un izteiksmīgākas #60 nr.
Gosh tušas Provocateur  & show me volume  jo negribējās mākslīgās skropstas , bet šo divu tušu apvienojums dod mākslīgo skropstu efektu, vismaz pietiekamu lai iederētos šajā grimā.

Uzacis:
NYX eyebrow cake powder #01 savienojuma ar to pašu mīļo un labo Lord&berry zīmulīti dramatiskam skatienam.

Lūpas:
Grūtāka daļa, jo man bija pazudusi piesātināta un tumšā lūpu krāsa, nācās izmantot to, kas ir kombinējot un ķīmiķojot, protams, šīs smalkās izteiksmīgās kontūras un konsīlera darbs ( vismaz manām lūpām) lai tās samazinātu..
Zīmuļi Sla-burgundijas tonī veidoja labas un stingras kontūras, catrice #030 & #040 – kas vairāk darbojās kā lūpu krāsas  un nedomāju, ka vel šādam grimmam viņus izmantošu jo ķēpa ir pārāk liela, tomēr tagad skaidri zinu, ko man vajadzētu iepirkt,  essence #13 transparent  caurspīdīgais zīmulītis darbojās ciešami un palīdzēja nofiksēt konsīleri uz lūpām. Nars #seduction vaigu ēnas  tika izmantotas kā lūpu krāsas tumšināšanas instruments – lūpu krāsa L`oreal collection exclusive by Jlo uz kuras un zem kuras notika šīs krāsu „piedzīšanas”..



Kopējais secinājums, ka ar minimālu daudzumu produktiem var radīt foršu grimu!
Modelīte Ligita Tomiņa un Es
Foto : Ainārs Līkums


Vel pāris bildes no šis foto-sesijas skatieties šeit -> http://www.draugiem.lv/fotolikums/gallery/?aid=58789173 
Un vel mazliet  no mūsu bildēm ;) 

2 komentāri

  1. Interesanta tematika par to, kā izskatītos mūsdienu sievietes, ja mode atkārtotos :)
    Būtu interesanti arī citu gadu versijas redzēt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī patika piedalīties šajā projektiņā, jau domājam, ka varētu paņemt vel kādus citus gadus, kuri ari tikpat izteiksmīgi un forši ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma