Meklē blogā

Realtechniques :Duo fiber collection otas sejai

Beidzot arī man ir  Realtechniques otas, tā nu ir sanācis, ka  man visapkārt visi par šo zīmola otām jūsmo, tāpēc izlēmu, ka ari man  ir jāiepazīstās ar šo brīnumu, kaut ari, manā kolekcijā sejas otas  jau ir ieņēmušas spēcīgu pozīciju, ieraudzīju šo jaunumu,  kas man likās pievilcīgs.
Pasūtīju  http://realtechniques.com/ mājas lapas, protams, ka sūtīšana sanāk no ASV, bet  ja iekļaujas  22 euro, kas ari notika, nekādi papildus maksājumi nebija jāmaksā, par ko protams, ir prieks, šajā mājās lapā  piegāde ir ļoti patīkama paris dolāri-  manuprāt daudz izdevīgāk nekā no Lookfantastic.com  kur viņas maksā vairāk, bet labi, ne par to ir runa.
Atnāca diezgan veiksmīgi, aptuveni astoņu dienu laikā, kas manuprāt ir ātri.
Ir sanācis kārtīgi padarboties ar šīm otām gan mitrā veidā- ar  tonālo krēmu, konsīleriem un krēm-veida produktiem, gan  sausā veidā un kopumā šīs otas sevi attaisno, ir foršas un interesantas, bet pēc visu  pēc kārtas.

 Duo fiber collection 


Komplekts sastāv no  trim otām : 
#Sejas ota, liela pūdera ota, ar kuru var skaisti uzklāt pūderi, vai arī iztušēt pēc sejas konturēšanas.
#Konturēšanas ota - lieliski konturē seju, labi klāj vaigu sārtumu
#Acu ota  - šo gan vairāk izmantoju izgaismotāja  uzklāšanai.

Otu struktūra: 
Sintētiskas otras, ar smalkiem stariņiem,  pašā nosaukumā jau ir atslēga "duo fiber" kas šajā gadījumā nozīmē to, ka ir īsāki stariņi un ir garāki, kas veido tādu kā oreolu un air-brush efektu. Otu blīvums - diezgan "gaisīgas" nav parāk blīvas, manuprāt varēja but blīvākas, bet tad jau tiktu radits cits uzkalšanas efekts, ko es domāju, var panākt ar oriģinālajām RT otām.
Uz katras otras uzraksts, kam viņa ir domāta, kas manuprāt ir forši, īpaši priekš tiem, kuri grib atcerēties, kura ota kam jāizmanto, kam vel tas nav iegājies automātiski.
Otu korpuss veidots no alumīnija, tāpēc ir viegls, galējā daļa klāta ar gumijotu matētu materiālu patīkami turēt plaukstā, otas ir vieglas un ērtas.

Sagatavotības līmenis:
Vairāk gan kā vienas no otām, nevis kā vienīgās un pirmās otas, jo uzskatu, ka  sejas ota nespēj uzklāt mitros produktus piemērotā veidā, kā ari acu ota - ir tā apšaubāmi vajadzīga, iesācēji neatradīs veidu kā to pielietot - jo ir labākas alternatīvas, bet kā otrais komplekts ideāls un interesants guvums.

Mitrie līdzeklī un sausie:

Sejas ota
Labi uzklāj pūderi, visa veida, caurspīdīgo, minerālo - viss darbojās burvīgi, skaisti iztušē un rada air brush efektu.
Mitrie līdzekļi  - bb krēmi, tonālie krēmi,  gan matējošie, gan uz ūdens bāzes - uzklāšanas laikā  sanāk svītriņas, punktiņi, sedzamība tāda apšaubāma un beigu beigās,  nav īsti piemēroti, tam ir paredzētas cita veida otas- kabuki tipa, kas šo darbiņu padara daudz baudāmāk.

Konturēšanas ota
Īsts gardums - ja vēlies ātri un skaisti  uzklāt izgaismotāju, konturēt seju, vai uzklāt vaigu ēnas, man ļoti patīk cik vienmērīgi tiek iztušēti produkti, īsta bauda :)
Labi klāj gan mitros līdzekļus, gan sausos, esmu konturējusi seju gan ar krēm-veida produktiem, es klājusi konsīlerus - viss darbojās ļoti labi.

Acu ota
Piemērota niansētākai konturēšanai, labi darbojās gan ar mitrajiem līdzekļiem, gan ar sausajiem, visbiežāk izmantoju lai uzklātu konsileri un izgaismotāju zem acīm, kā ari, lai konturētu degunu.

Rezumē : Labs otrais komplekts, ja jau ir sejas otas tonālā krēma un citu mitro līdzekļu uzklāšanai, pie tāda nosacījuma 9 no 10

Ilze
p.s Kā Jums,  RT otas ir jūsu ikdienas palīgi kosmētikas uzklāšanā?

8 komentāri

  1. es tonālo klāju ar klasisko RT stiplinga otu. jāsaka, labākais izpildījums no visām manām otām, perfekts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bus kaut kad jāsaņemas un jāiegūst arī klasiskais komplektiņš ;)

      Dzēst
  2. RT otas nav sliktas, bet ir krietni labākas par līdzīgu cenu. Dažas lietoju, ir labas, bet baigo sajūsmu neizraisa.

    AtbildētDzēst
  3. Man no RT patīk vaigu sārtuma un pūdera ota. Pārējās nu tā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu otas esi meģinājusi? Nepatīk tieši kas? slikti iztušē, ņem pa daudz produktu vai kas cits?

      Dzēst
    2. Jap, esmu. Sejai vienkārši RT ir normālas, bet acu kaut kā cietas liekas un ne pārāk labi atdod produktu, kad atklāj labākas kvalitātes otas, tad lieto tās. ( pārsvarā man ir Sigma un Zoeva).

      Dzēst
    3. mm.. Zoeva neesmu vel mēģinājusi, jau no kura dzirdu ka ir labas..bus sev uz kādiem svētkiem jāizmēģina :))

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma