Meklē blogā

MUA vaigu sārtumi - lēti & labi eksistē!

Mana iepazīšanās ar šo zīmolu  MUA  sākās 2013. gadā, kad netīšām uzdūros aprakstam par ši zīmola ēnām, kuras drīz vien pasūtīju un likās samērā lietojamas, ar laiku, lietojot šīs ēnas pārliecinājos par labu kvalitāti un cenas attiecību, tāpēc izvēlējos pasūtīt vaigu sārtumus.

Es neesmu liela vaigu sārtumu mīļotāja – man patīk vaigu sārtumi, bet varbūt vel neesmu uz tiem tik ļoti uzrāvusies, lai katru reizi kad iznāk kāda jauna kolekcija skrietu un to pirktu tāpēc izvēlējos paņemt vairākus, lai pietiktu kādam laikam, kā arī, mani iepriecināja tilpums, kas nav pārāk liels, bet ļoti pietiekams, ņemot  vērā to, ka pigmentācija ir laba.
Katram vaigu sārtumam ir ērts vāciņš, kuru var noņemt vispār, tā savietojot to kādā no z-paletēm, vai pateicoties ērtajam formātam,labi ietilpst kosmētikas maciņā – līdzi nēsāšanai.

Par noturību:
Man šis vaigu sārtums turējās visu dienu aptuveni 8h un nepasijās atjaunot, bet protams, ka „apakšā” bija vai nu bb krēms, vai tonālais krēms  jo sārtumus uz „plikas ādas” neesmu lietojusi.
Svars: 2.4gr
Cena: 1 mārciņa/gab (1.42 ~euro) kas ir fantastiski laba, par šiem produktiem.
Toņi:
„Lolly „ -  maigi oranžs tonis, vairāk uz orgažīgi brūno
Marshmallow” – izteiksmīgi  rozā tonis, priekš manis  vismazāk lietotais, jo ļoti prasās pieskaņot vel kādu detaļu, grimmā.
„Bonbon” – aprikožu tonis, ar sārtu apakštoni – visejošākais un neitrālākais priekš manas ikdienas.
Cupcake” – maigs persiku tonis ar sārtu, vecrozā piejaukumu
„Bubblegum”- koraļsarkana ar rozīgu piejaukumu, ļoti klasisks un „ejošs” tonis

Sajūtas klājot: pūderīga, bet ar krēmīgu noskaņu
no apakšas uz augšu -> Marshmallow, bubblegum, bonbon, cupcake, lolly



Saskaroties ar šiem foršajiem sārtumiem viennozīmīgi var teikt, ka  ir iespējams iegūt labu kvalitāti arī par samērīgu cenu, vismaz ja iet runa par MUA ( viņu mājas lapa - https://www.muastore.co.uk ) piegāde ap 5 mārciņām, iesaku skatīties atlaides, tad preces cenas tiešām ir smieklīgas un var izmēģināt visu ko vien sirds vēlās! :) 

Kā Jums iet ar lēti & labi kategoriju? Kādi ir Jūsu favorīti?

Ilze 

2 komentāri

  1. Man arī vaigu sārtumi nav tā ''mīļākā'' kosmētikas daļa, bet pamazām sāku lietot, kad zinu, ka fotografēšos. Pašlaik man gan ir tikai viens - maybelline bouncy blush, bet jau skatos pat uz citiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vel jau ar viņu pareizu uzklāšanu arī jāpiešaujas - to tikai vizāžas skolā iemācījos :D Pamazām jau viņi sāk integrēties, īpaši tad, kad liek tonālo, vai bb krēmu, tad ja minimāli nekonturē seju izskatās, itkā nebūtu sejai dziļuma, bet vaigu sārtums dod svaiguma noskaņu, vai pastiprina lūpu krāsas toni ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma