Meklē blogā

Lielākais Fail - OPI Glitter off

Sveicieni visiem 1. Aprīlī, domāju, ka šis mans  faill ir pietiekami smieklīgs, lai ar to padalītos tieši šodien. Sākums ir tajā, ka man patīk glitteru nagu lakas, bet man, tāpat, kā visiem nepatīk viņus kasīt nost ar  nagu lakas noņēmēju, vai tīt pirkstu galus folijā, kas man liekās maksimāli traks veids, kā bojāt savus nagus, tā nu es  gribēt gribēju, bet nezināju, kā atvieglot savu dzīvi.
Rakājoties pa interneta dzīlēm, atradu ka OPI ir glitteru bāze, kas pieļauj gliteru lakas lietošanu bez sāpēm un liekām ciešanām nagiem, bet dodot iespēju panēsāt mīļotos gliterus, kā arī, jebkuru citu nagu laku, kura ir pārāk ēdīga un ieēdās nagos, tā pasargājot no krāsas nospieduma ieēšanos nagā, kas man ir bijusi ar indīgākiem maybelline colorama toņiem. Tāpēc kā Latvijā  šo bāzes laku nevarēju atrast, pasūtīju ebajā un samaksāju vairāk nekā gribētos, būsim precīzi 8$ + 5$ sūtīšana, kas neatmaksājās, ja apzinies, kas tur ir iekšā, bet kamēr likās, ka tas ir super-produkts viss jau bija burvīgi.

Uzklāšana ir sekojoša, uz tīriem ( neeļainiem nagiem) uzklāj vienā kārtā nagu laku, kad nožūst maina krāsu no baltas uz caurspīdīgu.  Jau saņemot es sapratu, ka šis ir mans "blondais pirkums"  jo šī bāzes laka izskatījās tik līdzīgi PVA līmei, pasmaržojot tā smaržoja kā PVA līme ar mazliet kaut kādu alkohola piejaukumu, tā nu es sapratu, ka esmu iegrābusies PVA līmē, kas ir ielieta smukā pudelītē ar lieliem uzrakstiem Glitter off :D Burvīgi.. :) Uzklājās viegli un nožūst ātri, darbojās labi, jo gliterus var noņemt pavelkot  uz augšu un aiz maliņas, gliteri noiet nost vienā gabalā. Taisīju testu ar PVA līmi,  žuva minimāli lēnāk, palika caurspīdīga tāpat kā OPI pva līme :) noņēma gliterus identiskā veidā un formā. Lai PVA ātrāk žūtu piepilināju pāris pilītes spirta un tad viņa sasniedza to pašu žūšanas ātrumu kā OPI produkts.
Nu ko - esmu iegrābusies, bet no otras puses  man ir smuka pva pudelīte ar otiņu.

Runājot par gliteru noņemšanu un nagu lakām, pva līmes apsmērēšana apkārt pirkstu galiem lieliski noder, ja taisa ombre stila dizainu, ko panāk piemēram uzklājot  bāzes krāsu, kas ir gaišāka, bet uz švamītes uzliek divas krasas un tad ar šo švamīti tap-tap veidā uzklāj izblūrē to uz naga un veidojās ļoti skaists ombre pludinājums, bet pva apklāto daļu var  noņemt nost un viss - apkārt nagam ir tīrs un nav jāmokās ar tīrīšanu un pielabošanu.

Kāds ir jūsu lielais fail?

Ilze

4 komentāri

  1. Par PVA kā bāzi gliteriem jau kaut kur biju redzējusi. Katrā ziņā OPI ir atradis veidu kā nopelnīt :D .
    Bet kā ar to PVA turas laka? Nav tā, ka pēc otrās roku mazgāšanas jau nagi "metami"?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vienu pilnu dienu nostaigāju, rokas mazgāju nekas nost negāja, tikai bija jāuzmanās lai neuzķer aiz maliņas jo tad gan gribēja palobīties .. bet tas pats ar opi bazi :D

      Dzēst
  2. Hahaha, essence arī bija izlaidusi ko līdzīgu, tikai, protams, par daudz zemāku cenu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ehh :D Nu būtu es essenci atradusi - nebūtu tā aplauzusies :D
      Es jau nemacos no kļūdām, esmu pasūtījusi no opi ātri žūstošos pilienus, cerams , ka tie nebūs vienkārsi spirts :D

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma