Meklē blogā

Lime Crime lineris #ORCHIDACEOUS

Lime Crime, viens no man patīkamākajiem zīmoliem, jo viņā ir tas, kas man ir ir nepieciešams – krasas, krāsas un vel reizīti krāsas! Beidzot sastopos ar foršu zīmolu un interesantu zīmola seju Doe Deere , sievieti, kas ir dzimusi Krievijā, bet uzaugusi NYC un šobrīd  dzīvo Losandželosā , sevi dēvē par „Vienradžu karalieni”  radījusi šo zīmolu jo viņai gribējās radīt ko tādu, kas atbilst viņas personībai un vajadzībai kosmētikas pasaulē ielaist krāsas, mazliet brīnuma un jāpiebilst, ka viņas produkti netiek testēti uz dzīvniekiem.

Pati zīmola radītāja gan ir skandaloza personība, bet manuprāt tas ir vienkārši piārs un nekas cits, nesen izcēlās kārtējais skandāls, dēļ  nedrošās norēķināšanās sistēmas un zaudētiem personu datiem, bet ja maksā ar paypal tad jau viss ir kārtībā.Manuprāt tā  masīvā akcija, kas šobrīd ir pret šo zīmola radītāju varētu nākt no viņu konkurentiem Sugarpill, bet tas ir tikai mans pieņēmums.
Man un manai personībai vienmēr šarmē tādi cilvēki, kas uzdrošinās iziet ārpus  „rāmīša” vienveidības,  jo tas  rada iedvesmu izpausties vel krāsaināk, bet krāsas manā dzīvē dod spēku un atbalstu sasniegt savus mērķus. Ieraudzīju šo zīmolu un pasūtīju no viņu mājas lapas skaisto laineri, principā ar laineriem ir tā, ka  ja tie ir tik spilgti un piesātināti, bieži vien, uz ādas tie ieēdas un veido alerģiju, bet ar šo tā nebija, interesants laineris, jo labi turas, bet viegli notīrāms un neatstāj nospiedumus un ieēdumus ādā.

Noturība : Izcila bez bāzes uz maniem taukainajiem plakstiņiem noturējās 4h (apnika pa māju staigāt ar uzvilktām līnijām, tāpēc notīrīju)! Ar bāzi ilgākais bija  14h (visu tusiņa laiku un tiešām tur bija karsti)  nekas nenodrupa, neizsmērējās un neaizpeldēja. 
Jāņem vērā, ka šis produkts nav ūdens-noturīgs! Peldēt nevarēsit iet ;)



Sajūtas: uzklājot viegli savelkoša sajūta , bet minimāli, sajuta ir jūtama, bet ne traucējoša, klājās viegli, žūst ilgāk nekā parasts krāsainais laineris paris minūtes, bet kad nožūst labi nefiksējās.

Tonis : #ORCHIDACEOUS  Gaiši violets ar neonīgu apakštoni, kas nožūstot kļūst matēts
Tilpums : 1.3 ml ( vienīgais mīnussL )
Cena: 14 $ ( sūtīšana pa brīvu no viņu mājas lapas )

Rezumē : 8,5 no 10 ( dēļ tilpuma, kas varēja būt lielāks)

Esmu pasūtījusi arī citron- zaļo un zilo laineri, kā arī viņu glitteru bāzi, skatīšos, kā tie lietosies!
Ilze

Esat ko mēģinājuši no ši zīmola?

4 komentāri

  1. Skaists tonis un tev pie matiem ļoti piestāv :)
    Krāsas ir košas, bet tā viņas attieksme pret pircējiem nomāc vēlmi tērēt naudu par viņas produkciju, jo tomēr ir cūciski nepaziņot, kas noticis, un izlikties,ka viss ir kārtībā, un ignorēt cilvēkus. Protams, nevar jau zināt, kas tur īsti notiek ar viņu, bet gan jau ir savs iemesls kāpēc tik daudzi cilvēki sūdzas.
    Aliexpress redzēju viņas lūpu krāsu viltojumus, un ja man patiktu dīvaino krāsu lūpu krāsas, tad labprāt pasūtītu.
    Man patīk kā izskatās Lime Crime Velvetines, bet ebay var atrast kaut ko līdzīgu pēc formulas, daudz lētāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nekad neticu masu nomelnošanai, jo tas jau ir pārāk saorganizēti un vienlaicīgi.. cilvēki nav tik organizēti, ja vien viņus kāds no malas neiebīda.. Lūpu krāsu toņi ir smuki, bet es reti kad izmantotu tur jābūt baigi saskaņotam tēlam, lai tas "ierakstītos" nezinu vai katru dienu man tāds ir ;))
      No MUA ir lidzīgas lūpenes, ja tu runa par matētajam spīdum-lūpenēm. re šeit -> http://www.muastore.co.uk/mua-luxe/velvet-lip-lacquer

      Dzēst
  2. Tiešām skaisti koša krāsa, bet man labāk patiktu zila, tāpēc gaidu atsauksmi par to, kad saņemsi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau ari gaidu skaisti zilo lainerīti ;)) jācer, ka atnāks driz ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma