Meklē blogā

Glancebox Aprīļa kastīte

Beidzot saņemos iepazīties ar Glancebox!Šī ir mana pirmā Glancebox kastīte, ilgu laiku domāju, vai gribu pasūtit un tomēr pasūtīju  - cerot uz interesantu rezultātu un domāju, ka kastīte ir sevi attaisnojusi, mana interese ir apmierināta un šoreiz šeit ir iekļauti tādi produkti kurus neesmu mēģinājusi, kas protams  man  ir interesanti.


Sākšu ar to, ka izvēlējos pasūtīt uz pakomātu, jo tā ērtāk izņemt, viss noritēja gludi un labi, samērā ātri. Atverot paciņu  mani sagaidīja tauriņi uz kartītes - kurā iepazīstina ar visu saturu, kas lika pasmaidīt un sajusties mazliet pavasarīgi. Pievienotajai kartiņai ir apraksti Latviešu un Krievu valodās, kā arī norāde kur iegādāties pilno tilpumu un cik tas maksā, kas ir ļoti lietderīgi,  jo divi no produktiem tiešām ieinteresēja.

Kā jau vienmēr sākšu ar tiem, kas manuprāt bija lietderīgāki un interesantāki, bet beigšu ar tiem, kuri man nav īsti noderīgi šajā mirklī.

Pirmie  mani ieinteresēja Schwarzkof professional bonacure moisture kick shampoo (100ml) & moisture kick conditioner (50ml)  -  gribējās jau sen izmēģināt kādus no profesionālajiem shwarzkof produktiem, īpaši interesants liekās kondicionieris, kurš jāiepūš nosusinātos, izmazgātos matos un nav jāizskalo

Otro vietu ieņem Model launcher kashmir kolor, kuras ir pilna izmēra produkts 2.4 gr,  vēsa toņa brūngani -pelēcīgā tonī, interesants produkts, minēts ka šīs ēnas ir ļoti noturīgas, ko labprāt izmēģināšu darbībā, gribētos iepazīties arī ar citiem tonīšiem.

Clean it zero no banila co (7gr.) kosmētikas noņemšanas līdzeklis, kas palīdz noņemt kosmētiku, atīra poras un neizraisa iekaisumu. Viens no interesantajiem produktiem, jo izslavētais Eve lom man ļoti nepatika  smaržas dēļ, kā arī, dēļ alerģijas, ko tas izraisīja, šis būs viens no mēģinājumiem, izmēģināt līdzīgu produktu, kurš smaržo daudz patīkamāk un maigāk.

Mossa BB krēmiņš paraudziņš (1.5ml) - protams, gribētos jau lai paraudziņš būtu lielāka izmēra, lai varētu izmēģināt vismaz divas reizes  un skaidri saprast vai patīk vai nē.

Ultima II extraordinaire face cream (3ml) - par  šo produktu un firmu īsti nav viedokļa, bus interesanti pamēģināt.

Layla cosmetics nagu pulētājs - vīlīte, šī ies  pie vira, jo parasti neizmantoju pulētājus, jo lakoju nagus.

Rezumē: Kopumā kastīte ir laba, patika ka ir pilna izmēra produkts, kas "mīkstināja" to, ka bija trīs paraudziņi,  gribētos redzēt miniatūra produktus šajā kastītē :)
Kopumā vērtējums  7 no 10 
Vari iegādāties Glancebox.lv

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma