Meklē blogā

LFBeautyBox June - skaistuma kastīte, kas patika

#LFBeautyBox  Jūnija skaistuma kastīte, atnāca sen, sagribējās uzrakstīt tagad :) Principā tas jau ir ienācies kā tāds savdabīgs rituāls, katru mēnesi iepirkt šo skaistuma kastīti.  Šī skaistuma kastīte priekš manis bija kas pilnīgi jauns un interesants, jo iekļāva produktus kurus neesmu lietojusi un kuri visi likās vienlīdz interesanti, tāpēc pat grūti teikt, kurš no tiem ir man noderīgāks, vai kurš mazā noderīgs, bet es pacentīšos.
Tā tad, sākšu ar man noderīgāko, aktuālāko un foršāko produktu un beigšu ar to, kas man neliekās tik aktuāls.

Pirmā vietā šobrīd ir sejas serumam , kurš sola cīnīties ar pumpu rētām, nevienādu sejas toni un saules atstātajām pēdām - Caudalie Vinoperfect radiance serum 10ml iepakojums, tāpēc domāju, ka varēšu vismaz divas dienas to  uzklāt no rīta un vakarā, interesanti, kā tas sadarbosies ar manu ādu un padarīs tās toni vienmērīgāku, šis brīnums ir ar patentētu vielu, no grapas.

otrais un foršākais jau iepazītais draugs dušas želeja no Balane me, kas man tik ļoti patika, ko arī saņēmu vienā no skaistum-kastītēm, prieks viņu ieraudzīt arī šeit - burvīgi smaržo pēc citrusiem un iepakojums ir  100ml.

Nuxe  produktus vienmēr ir interesanti testēt un tiešām ceru, ka  atradīšu kādu ko gribēšu iegādāties, šajā kastītē ir Creme Prodigieue mitrinošais krēms 15 ml iepakojumā normālai un kombinētai ādai.

Interesants produkts dēļ  solītā Uv protection īpaši tagad, kad Latvijā ienāk siltie saulainie laiki - zīmolu gan nepazīstu "Label.m" 50 ml flakons ar izsmidzināmo pumpīti, smaržo patīkami un eksotiski.

Ren maska, kas atbrīvo seju no mirušajām ādas šūnām, ļaujot tai izskatīties svaigāk un skaistāk 15 ml iepakojums, intriģē tas, ka viņa ir nodēvēta par  labāko masku iekš "Tatler beauty awards 2015"

Murad zīmols man ļoti patīk, bet šīs konkrētais produkts ir mazsvarīgākais paciņā, 5ml Murad  rapid collogen infusion, ko uzklāj uz sejas pirms krēma.

Kopumā 9 no 10 
Ļoti patīk šī kastīte, interesanta izmēģināšanai :)

12 comments

  1. Vai viņi tā pozicionējas, ka kastītēs tikai kopjošie līdzekļi vai tas tā šoreiz gadījies, ka nav dekoratīvā?
    Bet tā kastīte rādās forša, liekas bez mazuma piegaršas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tikai šoreiz tā gadijās, jo ir jau trīs reizes bijušas ari dekoratīvā kosmētika, aa ne pat vairāk četras.. acu zīmuļi un vienu reizi acu ēnas :) Cerēsim, ka jaunajā būs kaut kas no dekoratīvās kosmētikas :)
      Kasīte tiesam lietojama un jau paspēju paprovēt nuxe mitrinošo krēmu - baigi labā manta ;)

      Dzēst
  2. ceru uz akciju, kur kastīte vēl būs pieejama kā dāvana :D jo sastāvs ir labs. p.s. nepatika, kad bija dekoratīrvā kosmētika.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man līdz šim patika dekoratīvā kosmētika, kas bija iekšā , varbūt tāpēc, ka visu lietoju ar bāzi, jā varbūt tās ēnas bija pasliktas toreiz, bet zīmulīši bija ok ;) Tās akcijas, kur viņa kā dāvana ir labas, tikai man parasti neienāk prātā tik daudz visu ko citu sapirkties, lai viņa man sanaktu.. vienk kur es to tad grūstu?! :D

      Dzēst
    2. kur? :D :D mūžīgie krājumi... bet vispār man ir wishlistā daudz no tā, ko gribētu pasūtīt, taču gribu 2 zaķus vienā rāvienā. februāra kastīti tā dabūju, bet šoreiz būšu gudrāka un ņemšu tikai to, ko tiešām vajag, jo matu produktu jūra mani jau sak iedzīt stresā :) dekoratīvo man labāk patīk pašai nopirkt, bet kādu jaunu ķermeņa līdzekli vai sejas masku labprāt izmēginu bez spriedzes.

      Dzēst
  3. LF turpina patīkami pārsteigt, šoreiz diezgan interesanta un noderīga kastīte :)
    Tikai man pašai nekad neveicas, saņemšos un pasūtīšu un atkal būs iekšā kaut kas tāds, ko nevajag, vai kārtējais acu zīmulis, vai tāda veida produkts, un vēl krāsā, kas man neder :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vajag čekot ārzemju blogus, tur parasti ir pirmās atsauksmes, tad izštukot mos tev tieši der ;)
      Ar to dekoratīvo kosmētiku ir tā.. izlietot jau vienalga var, galvenais to "nederīgo" toni savienot ar sev derīgiem toņiem ;)

      Dzēst
  4. Manā kastītē dušas želejas un blow out sprey'a vietā bija keratīna eļļiņa matiem un matu krāsu saglabājošs līdzeklis, bet tas mammai. Nezinu, priecāties vai nē, ka man tā šomenēs :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nez :D Toties mammai arī prieciņš tika :) Tāda ģimenes kastīte sanāca ;))

      Dzēst
  5. Sveika, ká tev ar Ren kosmetiku? Kada bija smarza shai maskai un ka ta stradaja? Jautaju, jo man ir slikta pieredze are Ren Daily Supplement Moisturising Cream - slikti iesucas, parak jaudiga rozu/jasminu smarza un nemitrinaja adu, ka solits.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nejutu neko tādu kas man traucētu, bet pagaidām arī nevaru teikt ka bija baigais efekts, būs jāpatestē vel

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma