Meklē blogā

R.O.C.S zobu pastas

Vēlējos parunāt par savām mīļākajām zobu pastām, kuras jau lietoju divus gadus,  miksējot ar dažādām citām pastām, bet vienmēr, kad atgriežos pie dabiskāka varianta - izvēlos tieši šīs zobu pastas. Viņas ir interesantas ar  to, ka nesatur fluoru, bet ļoti labi pasargā no aplikuma veidošanās un dabiski padara zobus gaišākus, bet ne ekstrēmi balina, kas  man patīk, jo no spēcīgiem balinošajiem līdzekļiem mani zobi paliek jūtīgi.

Mazliet informācijas par to, kāpēc R.O.C.S nav fluora:
Fluoru tradicionāli iekļauj zobu pastu sastāvā, jo tas veicina kalcija aizturēšanos zobu emaljā, tādējādi aizsargājot tos no kariesa. Šī fluora īpašība ļāva panākt ievērojamu kariesa saslimstības samazināšanos bērniem un pieaugušajiem.
Tomēr, kad emaljas nobriešanas process ir beidzies, fluorīdu efektivitāte kariesa profilaksē strauji samazinās, tādēļ izmantot zobu pastas ar fluoru pieaugušajiem nav lietderīgi. Ir jāņem vērā, ka fluora pārdozēšana var kaitēt organismam kopumā.

Izmantot pastas, kas satur fluorīdus, nav ieteicams, ja fluora saturs dzeramajā ūdenī pārsniedz 1,2 mg/l. R.O.C.S. pastās pieaugušajiem fluora nav. Zobu aizsardzības augsto līmeni nodrošina citi komponenti.

Izmantojot R.O.C.S., emaljas izturība pret skābēm palielinās par 75%!* Ātrums, ar kādu kalcijs aktīvi iestrādājas emaljā (remineralizācijas ātrums) palielinās gandrīz 2 reizes pēc R.O.C.S. pieaugušo pastu 3 mēnešu ilgas lietošanas. * Tā ir R.O.C.S. priekšrocība, salīdzinot ar fluoru saturošām pastām. *

Pateicoties tam, R.O.C.S. nodrošina mutes dobuma komplekso kopšanu:
- Efektīvi remineralizē emalju, paaugstinot izturību pret kariesu
- Aizsargā smaganas no iekaisuma
- Nodrošinā ilgstošāku elpas svaigumu
- Atkal piešķir zobiem to dabisko baltumu

šim visam  varu piekrist, jo ejot pie zobu higiēnista interesējos, kā tad ir ar to aplikumu un zobakmeni, viņa minēja, ka man nav izveidojies ekstrēmāks zobakmens kopš lietoju šīs pastas, tā tad, pasliktinājumu nav, bet viennozīmīgi, šīs pastas paglāba manas smaganas un atgrieza tās veselīgā stāvoklī.
Protams, pie veselīgas zobu higiēnas ir jāpiemin arī  pareiza zobu tīrīšana, notīrot  ar vertikālām, sauošām kustībām, no smaganas uz leju  gan ārējo , gan iekšējo zobu virsmu, kā arī, zobu diegs vai starp-zobu tīrāmās birstītes, kas ļoti efektīvi iztīrīs to, ko zobu diegs nevar noķert :) 

Pēdējās mīļākās zobu pastas, kuras lietoju vienlaicīgi ( vienu dienu vienu, otru otru utt..)


R.o.c.s Jasmīna zobu pasta - viņa smaržo un garšo pēc jasmīna, ļoti viegla un patīkama garša, kas saglabājas mutes dobumā pēc tīrīšanas.
Konsistence caurspīdīga,  puto vidēji - par pārāk putojošu šo tiešām nenosaukšu, bet kā rīta zobu pasta, kad gribās kādu patīkamu smaržas baudījumu ir super! Smaganām ļoti patīk šī maigā zobu pasta, tās ir kļuvušas vel veselīgākās.

R.o.c.s Sensitive repair & whitening -  smaržo pēc kaut kā svaiga ar citroniem, mazliet arī citrona garša.
Konsistence bieza, balta ar zilām pērlītēm, kas izšķīst un puto vidēji spēcīgi, labāk nekā  jasmīnu, veidojot tādas  blīvas putas, sajūta, ka ļoti labi attīra zobus, kā arī, var manīt, ka tie ir palikuši gaišāki.

R.o.c.s Coffee & tabaka - garša svaiga un vislīdzīgākā parastajām zobu pastām, visneitrālākā no garšām, bet tieši tāpēc manā gadījumā trāpa 100% ar savu klasiskumu. Smaržo pēc maigām un saldām piparmētrām & garšo tieši tāpat.
Konsistence  balta, blīva, labi putojoša labi notīra kafijas atstāto aplikumu, man ļoti patīk svaiguma sajūta, kas rodas pēc šīs pastas lietošanas.

Šobrīd "Drogās" ir atlaides visai R.o.c.s produkcijai :)Drogas atlaižu avīze aplūkojama šeit

Vel es no sirds ieteiktu Bionica sēriju asiņojošām smaganām, ar dabiskām satāvdaļām 94,0 % ļoti efektīvas  vairāk vari šeit palasīt Lasi šeit 

Kā jums ar šim zobu pastām? Esat mēģinājuši?

Ilze

4 komentāri

  1. rocs ir arī mana mīļākā zobu pasta. kopš pamēģināju, šķibi skatos uz visiem colgate, blendamed, jo nav tās pēc garšas, kā arī ļoti efektīva

    AtbildētDzēst
  2. Man tādām labāk zobu pastām galvenais nosacījums ir lai labi attīra un sniedz ar baltinājumu, tomēr daudzas to nepilda. Par šo nezinu, jo vienmēr mani kaut kā neuzrunā viņu sortiments. Tagad lietoju Smokers zobu pasta, kas loti iepatikusies un visefektīgākā bija Beverlyy Hilss Formula melnās ogles zobu pasta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Galvenais atrast savu derīgo :) Melnās ogles esmu gribējusi, bet kaut kā neesmu vel līdz tai tikusi ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma