Meklē blogā

Gosh have fun vith in La 9 shades apskats un makeup

Gosh have fun vith in La 9 toņu palete, 12gr  kuru  vinnēju feisbuka loterijā, kopā vel ar divām, beidzot esmu nobriedusi par viņu  parunāt un padalīties ar saviem, jau pārbaudītiem iespaidiem.
Kopumā ir astoņi satīna toņi un viens matēts, palete ieturēta interesantos plūmju violetos, zilganos  un zaļgani zeltainos toņos, pietiekami universāla, lai atrastos katras meitenes kosmētikas maciņā, lai eksperimentētu ar piezemētiem, bet patīkamiem toņiem, kuri savā starpā var labi sadarboties.
Ieteiktu katrai pamēģināt toņus secībā - gaišākais- vidēji tumšs-  tumšāks,  kombinējot gan krusteniski paletē gan vertikāli un horizontāli, principā toņi ir kombinējami un interesanti.

Tomēr jāpiebilst, ka toņu pigmentācija ir atkarīga no toņa, kā arī  no tā cik ļoti izpludināsi ēnas, jo šis ēnas ir ļoti, ļoti viegli pludināmas, tāpēc pārcenšoties vari iegūt pārāk vieglu toņa piesātinājumu, kā rezultātā veidosies  pleķi, nevis izteiksmīgs grims.
Ieteiktu neaizrauties  ar pludināšanu, bet uzklāt ar plakano otiņu, izpludinot tikai pašas maliņas, iegūsi foršu un interesantu grimu.
uz rokas no labās uz kreiso pusi sākot ar tumšāko 

Mani favorīti toņos -  violetie, tie ir īpaši interesanti, ar mazliet zeltainu piešprici, skaisti izkatās uz plakstiņiem veidojot gan vakara gan diena grimmus.  Zaļgan-zilais tonis ir ļoti labs akcents jebkurā dienas grima, īpaši vasarīgākā noskaņā.  Zaļganie un sūnu zaļie toņi, zeltainie  toņi fantastiski izskatītos brūnu acu īpašniecēm un meitenēm, kas apveltītas ar silto ādas tipu, kā arī zaļacēm, uz manām zilajām acīm izskatījās mazliet romantiski un dūmakaini. Pelēku acu īpašnieces varētu izvēlēties zilos  tonus, kuri labi izceltos ar šim zilganajiem - zeltainajiem satīna toņiem,





Noturība - vidēja, uz maniem taukainiem plakstiņiem ar  UD acu ēnu bāzi turējās ap 6h, tomēr ir tendence pazust un brīžiem paslēpties acu plakstiņu rieviņās.
Dienas (āra)  apgaismojumā

vakarā pēc 6-7 h  uz plakstiņiem, pie dzeltenā apgaismojuma


Rezumē: Ja tev nav krāsainu ēnu un ir lieki līdzekļi vari iegadāties šo paleti, saderīga ar iesācēja līmeni un uzklāšana nesagādās lielas problēmas, ja vien atcerēsies, ka šo paleti vēlams lietot ar acu grima bāzi,  vai balto  zīmuli, ja vēlies pastiprināt toņus un nofiksēt tos pie plakstiņiem.
Šajā konkrētajā grimā izmantoju arī zaļgano zīmulīti no Bourjois & acu tušu no Maybellin.

Ar sveicieniem
Ilze

P.s Kā Jums šī palete, ir mēģināts un lietots?


3 komentāri

  1. ļoti skaisti sanāca. šis variants tiešām piestāv.
    kaut ka tam gosh visu laiku eju ar līkumu, jo daudz negatīvu atsauksmju par to. bet šī palete ļoti saistoša un krāsas fantastiskas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man par gosh pagaidām radies labs iespaids, īpaši tādēļ, ka viņi domā par sastāvu, neliek parabēnus, ķīmiskās smaržvielas.

      Dzēst
    2. Daži produkti ir interesanti, šī paletīte ir interesanta, dēļ toņiem, īpaši violetajiem. + bez parabēniem protams, ka tas ir plus

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma